Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 20

sveikutes,
ateinu paklausti jusu vieno dalyko, jus manau tikrai turesite kuom pagelbeti. kai gydemes susipazinome su daug teveliu ir ju vaikuciu ir vienam is ju dabar nutrauke gydyma nes nebelaiko kepenys, berniukui leukemija... sakykit gal yra kokiu budu kaip padet atsistatyt kepenims... nes tevai neviltyje ir nezino kuom padet, todel kreipiausi i jus.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 10, 02:23)
Jei plaukiukai paaugę, nueik į kirpyklą , paskutinės kaklą ir pirmyn su savuoju ežiuku.Nesikankink kelionėje su peruku.Jis dar daugiau atkreipia dėmesį.Aš be peruko pradėjau vaikščioti , kai dar 1 cm plaukams nebuvo ir visi galvojo , kad toks stilius.Pažiūrėk į Nomedą, vos neplikai nusiskutusi, o kaip gražiai atrodo.jei dar nedrasu pravers šalikėliai, skarytė, kelionėje rasi naujienų.Jei smilkiniai dar trumpi, prisideng šalikėliu ir šalin peruką.
Šaunuolė  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Patr mūsų diagnozės atrodo panašios.daugiau čia tokių gal ir nėra.

Sveikos, mergaites.
Kazkaip sunkoka man cia oreantuotis siame forume, keistai kazkaip reikia atsakyti, ipratusi kitokiuose internetiniuose puslapiuose rasineti. Dar ir atvirauti nelabai kur taip atviraudavau, tik cia. Kad be peruko dar nelabai, nes kazkaip keistai si karta bebveik visai pliki smilkiniai ir paausiai, vaizdas is priekio nekoks...Skarele uzsidejus puse bedos, kaip nors. Bet dar nei antakiai neatauge, laukiu, kad bent tie ataugtu. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(editada @ 2009 11 10, 23:13)
sveikutes,
ateinu paklausti jusu vieno dalyko, jus manau tikrai turesite kuom pagelbeti. kai gydemes susipazinome su daug teveliu ir ju vaikuciu ir vienam is ju dabar nutrauke gydyma nes nebelaiko kepenys, berniukui leukemija... sakykit gal yra kokiu budu kaip padet atsistatyt kepenims... nes tevai neviltyje ir nezino kuom padet, todel kreipiausi i jus.... ax.gif

Labai gaila, bet nezinau, gal internete paieskokite ka nors per google.
Atsakyti
QUOTE(editada @ 2009 11 10, 23:13)
sveikutes,

Liūdna situacija... verysad.gif Bet gal yra koks būdas vis tik padėti. Tačiau juk kalba eina ne apie suaugusį žmogų, bet apie vaikutį. Tai visai kita specifika, viskas taip subtilu. Suaugusiems yra įvairių medikamentų kepenims ( pvz. mano mamytė ilgai per visas chemijas vartojo Hepatyl), bet tai netinka vaikui. Gal reikia pakalbėti su kokiu homeopatu, gal su vaistininku, gal yra ir vaikams skirtų , kepenis atstatančių medikamentų? Galima pakalbėti su žolininkais. Gal žolelių mišinių.
Čia J. Balvočiūtės puslapiukas.
Ji padaro mišinukus individualiai žmogui pagal jo ligą. Gal su ja susisiekti, o gal sužinosit kur arčiau kokį žolininką. Žinoma, tokiu atveju reikia kažką daryti, ieškoti bet kokių , kad ir labiausiai neįtikinamų variantų . Ką sako gydytojai? Gal galima kai ką duoti ir iš vaistukų suaugusiems tik pamažintomis dozėmis. Bet viskas turi būti apšnekėta su medikais. Gal galima į tą patį Ruolią kreiptis?
Kažkokia išeitis yra - tik ją reikia surasti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 10 lapkričio 2009 - 22:11
QUOTE(Liutukeee @ 2009 11 10, 01:12)
Patr, blush2.gif ,kad klausiu,bet taip ir nesupratau kokio organo vezys jums  blush2.gif .Gimda ir kiausides siaip pasalino ar zidinukai buvo?Ar pirminis navikas jose ar cia jau kaip metastazes. blush2.gif

2001m. operavo miomas is gimdos, gimdos nesalino, Kruti operavo 2002metais ir limfmazgius taip pat.Gydymas spindulinis buvo taikytas tik. 2003 gimdos kakleli operavo. 2007 metais operavo virs limfmazgio susiformavusi darini, po to chemija.
2009m. skystis plauciuose-adenokarcinoma ir isvesejusi gimda -operacija-abrazija2009-04-03. Gimdos kune radosi blogu lasteliu. Operuoti tada neoperavo del to, kad plauciai blogai, negali operuoti, nes gali blogai operacija baigtis (mirtis neprašyta biggrin.gif, bet sakau manes taip lengvai nepaims . biggrin.gif .) Tada chemija.
Po keturiu kursu isiprasiau pati, kad salintu gimda ir kiausides bei visus priedus. Gimdoje nieko blogo nerado, bet kiausidese pavienes lasteles doh.gif . Tamoksifena dabar paskyre po 6 kursu. Geriu ir man jis nepatinka, bet jau gersiu ko gero.... kol pakeis kitu naujasnes kartos aromatazes inhibitoriais. Geriu dar ir KLIMAKTOPLAN, kad taip karsciai nekankintu, nes neimanoma gyventi buvo, kaip mane kamavo tas karscio pylimas.
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2009 11 10, 21:09)
Ir aš... kasdien...Šiandien, grįždama iš daktarų, būtent galvojau apie Adis,  galima va taip pasikalbėt - mintimis... Kai tik galėsi, parašyk, Adis, tu mums rūpi  heart.gif

Karšta dienelė man  karsta.gif Buvau VOE privačiai. Viskas gerai. Turiu tokią stebimą vietą - virš raktikaulio jau metai pūpso toks pakilimas kiaušinio dydžio. Onkodaktarė sako - limfostazė. Sekame kas 3 mėn., kad ko nepasirodytų, ko nereikia.
Apkabinu, mergytės........

Nesuprantu dabar kuriai cia as atsakinesiu ir kuria cituosiu. smile.gif, bet svarbiausia, kad ir as virs raktikaulio cia prie kaklo vis lyg toks pakilimas, echoskopijos metu ten nieko nemato. Gal kartais galvoju, kai man operavo 2007m. ten darineli ant limfmazgio pazeide limfos tekejima(save raminu) todel ten kartais taip lyg pasipucia. Kai ryta atsikeliu buna viskas abiejose kalklo pusese panasiai vienodai, o kai pavargstu prie kompo isitempusi per diena, padideja.... Todel reikia jau eiti nuo kompo... wink.gif, nes ir per diena darbe prie kompiuterio. Vakar jau buvau darbe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 10 lapkričio 2009 - 22:09
Labas vakarelis mielosios 4u.gif
Vis paskaitineju tema,bet rasyt kazkaip prisilaikau...bandau pamirsti liga,daug dirbu,net tyrimukus praleidau.Lapkricio 13 sueis 6 metai nuo diagnozes patvirtinimo.
Kazkas rasete,kad pradejote vartoti Tamoxifena,as praejau visa kursa,jokio salutinio poveikio nejauciau,o karscio pylimas susijes su kitomis sveikatos problemelemis.
Patr,jei nemegstate peruko ,tai ir nesikankinkite biggrin.gif ,neturejau jokio,tik paprasciausiai keiciau ivairiaspalves skareles,kas nezinojo,net nesuprato,galvojo,kad jas deviu del mados smile.gif.
Didziausias palaikymas Adis, Ugninei ir visoms kitoms 4u.gif
Romantike mirksiukas.gif
Visoms stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2009 11 11, 00:24)
Labas vakarelis mielosios 4u.gif
Vis paskaitineju tema,bet rasyt kazkaip prisilaikau...bandau pamirsti liga,daug dirbu,net tyrimukus praleidau.Lapkricio 13 sueis 6 metai nuo diagnozes patvirtinimo.
Kazkas rasete,kad pradejote vartoti Tamoxifena,as praejau visa kursa,jokio salutinio poveikio nejauciau,o karscio pylimas susijes su kitomis sveikatos problemelemis.
Patr,jei nemegstate peruko ,tai ir nesikankinkite biggrin.gif ,neturejau jokio,tik paprasciausiai keiciau ivairiaspalves skareles,kas nezinojo,net nesuprato,galvojo,kad jas deviu del mados smile.gif.
Didziausias palaikymas Adis, Ugninei ir visoms kitoms 4u.gif
Romantike  mirksiukas.gif
Visoms stiprybes 4u.gif

Dekoju, carvel 4u.gif

kitomis sveikatos problemomis..???!!! Keista, kokiomis gi kitomis problemomis gali susisieti karscio pylimas, jei ne del to, jog nebefuncionuoja kiausides po chemijos, o dabar mano atveju ju jau is viso nera. Nors, turiu pastebeti, kad po gimdos ir kiausidziu salinimo operacijos, panaudojus KLIMAKTOPLAN lyg ir aprimo karscio pylimai diena, retokai uzeina, o nakti nebereikia ranksluoscio salia, kad valytis beganti prakaita nuo galvos ir krutines bei peciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 10 lapkričio 2009 - 22:37
QUOTE(editada @ 2009 11 10, 22:13)
sveikutes,

Gal pabando pas Ruolia nuvaziuoti, jis zolininkas, gal kazkuom galetu padeti, o kaip tie naujos kartos vaistai nuo leukemijos ar jam netinka ar jis ne is tu laiminguju, kuriam skyre, tegul teveliai pasidomi visomis kitomis galimybes...
Atsakyti
arune ,kaip smagu,kokios geros naujenos thumbup.gif

carvel wub.gif Bet del tirymuku nono.gif

editada ,nieko negaliu patarti,neturejau tokiu problemu unsure.gif Kaip Tomukas? Jau atsistate kraujukas? Kaip sekasi mokytis namie? smile.gif

adis ,pasiilgom wub.gif

Patr ,tai jeigu neataugo dar plaukai,su skarele bus tas pats thumbup.gif Manau geriau nei su peruku (as buvau uzsidejusi tik karta),o antakiai turetu greitai ataugti 4u.gif nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 10 lapkričio 2009 - 22:59
SVETA, malonu kad teiraujiesi 4u.gif Tomukui gerai,mokymas namuose turi daug privalumu, bet ir minusiuku,nes niekur neissikrauna vaikis, tai nuo dukimo su sese nebezinau kur detis kartais namuose biggrin.gif gruodzio menesi vaziuojam i antra jau patikra. tikiuosi viskas ir toliau eisis gerai ax.gif
kodel man nebeatidaro Ugnines puslapio?gal zinote kaip ji?o kaip TIKESIU?kaip Adis? blush2.gif senai bebuvau cia uzsukusi tai nezinau nieko blush2.gif
Atsakyti
[quote=Patr,2009 11 11, 00:36]
Dekoju, carvel 4u.gif

kitomis sveikatos problemomis..???!!! Keista, kokiomis gi kitomis problemomis gali susisieti karscio pylimas, jei ne del to, jog nebefuncionuoja kiausides

Butent,ju visiskai nera,seniai nebenaudoju vaistuku,karstis vistiek pila.

SVETA K.
carvel Bet del tirymuku

Zinau,zinau, blush2.gif ,gal kaip nors prisibausiu.
Atsakyti
QUOTE(editada @ 2009 11 11, 01:11)
SVETA, malonu kad teiraujiesi  4u.gif  Tomukui gerai,mokymas namuose turi daug privalumu, bet ir minusiuku,nes niekur neissikrauna vaikis, tai nuo dukimo su sese nebezinau kur detis kartais namuose  biggrin.gif gruodzio menesi vaziuojam i antra jau patikra. tikiuosi viskas ir toliau eisis gerai  ax.gif
kodel man nebeatidaro Ugnines puslapio?gal zinote kaip ji?o kaip TIKESIU?kaip Adis? blush2.gif  senai bebuvau cia uzsukusi tai nezinau nieko  blush2.gif

Nu super kad viskas gerai thumbup.gif Ir toliau viskas bus gerai 4u.gif Isivaizduoju kaip jie duksta,nes mano mazoji irgi tokio pat amziaus biggrin.gif
Ugnines puslapio ir man neatidaro unsure.gif
Atsakyti
gal kas zino kaip ugninei sekasi? kaip jai gydymas?
Atsakyti