Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 20

Ačiū už komentarus. Barsuko taukų net neįsivaizduoju kur gauti. Šiandien jau nešu kudašių. Ryt į darbą. Labanaktis, mergaitės. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2009 11 10, 01:06)
Pasiimkit skarutę ar kepurėlę - ten jūsų niekas nepažįsta, gal jūsų šukuosena kaip kokios Shined O'Conor? Be to, ten diena naktį šilta... Ech, kaip ten norėčiau...

Oi, oi, visur visko buvo. Pirmiausia kruteleje, paskui ant lifmazgiu, paskui plauciuose, paskui endimetriume, paskui kaiusidese. smile.gif Kita karta gal papasakosiu. Labos
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2009 11 10, 01:12)
Patr, blush2.gif ,kad klausiu,bet taip ir nesupratau kokio organo vezys jums  blush2.gif .Gimda ir kiausides siaip pasalino ar zidinukai buvo?Ar pirminis navikas jose ar cia jau kaip metastazes. blush2.gif

Nevadinkit tos ligos taip garsiai ir negražiai. Aš tai sakau, kad tik gydytojams vis nepatinka mano lasteles tai vienur tai kitur. O jokio cia to is V raides man nera. Labos tikrai jau.
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2009 11 10, 00:16)
Ačiū už komentarus. Barsuko taukų net neįsivaizduoju kur gauti. Šiandien jau nešu kudašių. Ryt į darbą. Labanaktis, mergaitės. 4u.gif
Papildyta:

Oi, oi, visur visko buvo. Pirmiausia kruteleje, paskui ant lifmazgiu, paskui plauciuose, paskui endimetriume, paskui kaiusidese. smile.gif Kita karta gal papasakosiu. Labos

Lauksiu,nes labai idomu-mamai kruties vezys,dabar metastazes plauciuose,smegenyse.Todel mus labai domina visi atvejai. 4u.gif Dabar kaiptik gauna Gemzara su ... blush2.gif (uzmirsau pavadinima,tiksliau jau jie man maisosi,bijau nusisneket)

Labos nakties! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Patr @ 2009 11 10, 00:19)

Nevadinkit tos ligos taip garsiai ir negražiai. Aš tai sakau, kad tik gydytojams vis nepatinka mano lasteles tai vienur tai kitur. O jokio cia to is V raides man nera. Labos tikrai jau.

Atsiprasau blush2.gif ,bandysiu pasitaisyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2009 11 10, 01:20)
Lauksiu,nes labai idomu-mamai kruties vezys,dabar metastazes plauciuose,smegenyse.Todel mus labai domina visi atvejai. 4u.gif Dabar kaiptik gauna Gemzara su ... blush2.gif (uzmirsau pavadinima,tiksliau jau jie man maisosi,bijau nusisneket)

Labos nakties! 4u.gif

Matai man plauciuose buvo skyscio, o tame skystuje mutave lasteles, adenokarcenoma. Gimdos kune-endometriume- žiediniu lasteliu karcenoma wink.gif Labos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 10, 00:50)
Ar tu apie kapsules rašai , ar apie tepalą,  g.gif nes tepalą esu nupirkusi su barsuko taukais ir pušų pumpurais. Reikia pasitepti padus ir bronchų sritį... Ar tu naudojai?

Nea,as turiu tokia be priedu,ten parasyta kad galima gerti po 1 valg.sauksta 3 kart dienoje,bet as taip ir neisdrysau gerti dar blush2.gif Kazkaip nera dabar tokio rimto kosulio smile.gif

Kazkur uz savaites turi grizti vyras,nuspendem pailseti keleta dienu be vaiku ,tik dviese wub.gif Tai jeskau dabar kokiu viesbuciu Nidoje ar Svenojoje,gal kas parekomenduos rolleyes.gif Kaip laukiuu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 09 lapkričio 2009 - 23:56
QUOTE(Patr @ 2009 11 10, 00:00)
Truputį bėda ta, kad dar reikės su peruku taračkytis, o jis lyg ir kilti į viršų pradėjo, nes jau plaukai paaugę... Nu, suprantate tą jausmą, tos, kurios nešiojote perukus.

Jei plaukiukai paaugę, nueik į kirpyklą , paskutinės kaklą ir pirmyn su savuoju ežiuku.Nesikankink kelionėje su peruku.Jis dar daugiau atkreipia dėmesį.Aš be peruko pradėjau vaikščioti , kai dar 1 cm plaukams nebuvo ir visi galvojo , kad toks stilius.Pažiūrėk į Nomedą, vos neplikai nusiskutusi, o kaip gražiai atrodo.jei dar nedrasu pravers šalikėliai, skarytė, kelionėje rasi naujienų.Jei smilkiniai dar trumpi, prisideng šalikėliu ir šalin peruką.
Šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Patr mūsų diagnozės atrodo panašios.daugiau čia tokių gal ir nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 10 lapkričio 2009 - 00:25
Laba diena.

Patr, nors ir skamba ironiskai, bet sveika prisijungus smile.gif

Grazios Tau keliones! Saunuole!!!
Atsakyti
Labas
Tai apie naują kompiuterinį tomografą.
http://www.medcentra...jienos/,nid.320
Atsakyti
Adis , brangute kaip jautiesi?
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ir aš šiandien pagalvojau apie ADIS wub.gif
Pritilo labai, nutolo, o kartais taip trūksta jos žodžių čia ...
Kažin kaip obelėlė. Ar daug obuolių užderėjo???
Jei neteko matyt, tai va koks gražus derlius
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 11 10, 18:25)
Ir aš šiandien pagalvojau apie ADIS

Ir aš... kasdien...Šiandien, grįždama iš daktarų, būtent galvojau apie Adis, galima va taip pasikalbėt - mintimis... Kai tik galėsi, parašyk, Adis, tu mums rūpi heart.gif

Karšta dienelė man karsta.gif Buvau VOE privačiai. Viskas gerai. Turiu tokią stebimą vietą - virš raktikaulio jau metai pūpso toks pakilimas kiaušinio dydžio. Onkodaktarė sako - limfostazė. Sekame kas 3 mėn., kad ko nepasirodytų, ko nereikia.

Apkabinu, mergytės........
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 11 10, 20:09)
Viskas gerai.

PUIKU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 11 10, 21:09)
Karšta dienelė man  karsta.gif Buvau VOE privačiai. Viskas gerai. Turiu tokią stebimą vietą - virš raktikaulio jau metai pūpso toks pakilimas kiaušinio dydžio. Onkodaktarė sako - limfostazė. Sekame kas 3 mėn., kad ko nepasirodytų, ko nereikia.

Sveikinu, sveikinu, Arūne 4u.gif . Puikios žinios iš tavęs. thumbup.gif Taip ir toliau tebūna. Dabar gal ramiau atsikvėpei. Įsivaizduoju savijautą prieš patikrinimus... unsure.gif

Manykim , kad Adis viskas gerai. Gal kraujukas vėl nukritęs, silpnai jaučiasi... wub.gif Ir aš kasdien meldžiuosi. Labai jos trūksta... unsure.gif Kai galės - būtinai parašys... wub.gif

Labas vakaras visoms. wub.gif Ir kuo daugiau sveikatos ir ramumos...
Atsakyti