QUOTE(adis @ 2009 11 26, 21:59)
liutuke, Jūs turėjot galvoje Kauno klinikas? Kauno klinikose labai puiki gydytoja kardiologė, ji mane gydė, daktarė N. Ragaišytė, dirba konsultacinėje antradieniais nuo 14 iki 18 val. Bet juk Jums problemos su nuvažiavimu, gal geriau vis tik ieškoti Vilniuje gerą kardiologą?
Onkologinių ligonių su širdies pakenkimais dažnai pasitaiko. Tuo metu, kai aš gulėjau, skyriuje su drenuotu perikardu trys buvome.
Tiesiog isgirdau kad kitiems paskiria siuolaikiskesniu vaistuku-tai ir susidomejau
Pamaniau,kad ne uz ilgo gris vyras ir gal nuveztu.
Aciu jums uz info!
QUOTE(DONRA @ 2009 11 26, 23:00)
bet dabar darau daug graziu ir sirdziai mielu dalykeliu, noreciau ikelti nuotraukyciu (sake drauge pamokins), jei jus nieko pries
Lauksim
QUOTE(bbg23 @ 2009 11 26, 23:04)
MErginos, as nesakiau, kad mano istorija kazkokia unikai, kd viskas gali baigtis blogai.. Bet as noriu tiketi.. Kai aplink girdi, kad "max max tiek, laiko klausimas", kap galiam buti ramiai.. Kaip man dabar elgtis, kaip sneket su mama.
Oi,geriau negalvok apie laika.Kai mamai atsirado metastazes-as irgi skaiciau prognozes internete-tai zinok jau turejo issekt tas laikas.Baisu net pagalvot,uztai ir nebegalvoju ir nebeskaitau apie jokias prognozes.
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 26, 23:19)
Šiandien turiu svečiuką anūką.Jau du kartus Garfildą žiūrėjom.Prasuku dialogus , palieku kur gyvūnėliai.Jam to pilnai pakanka.Dabar užmigo, tai užmečiau akį, kas pas jus vyksta.Dvi dienas būsiu aukle.