Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 20

QUOTE(adis @ 2009 11 26, 23:38)
GABIJA,.  TURIU PRAŠYMĄ doh.gif Tema neužilgo baigsis, Jūs mūsų senbuvėlė, nė vienos neatidarėt, gal 21-oji būna Jūsų?

Aš labai dėkoju už pasiūlymą, bet laisva būsiu tik sekmadienį,o puslapiukai jau baigiasi.O ryt vėl per kompą eis Garfildas ir dar labai myli karves , tai Google vaizdeliuose užsidedu "karvė" ir taip žiūrim.Anūkui 2 metai 2 mėnesiai.Visą dieną jis mane taip užima "intelektualine" veikla.Gal sekančią temą , pasimokinsiu, pasiruošiu.
Atsakyti
Dėl išgyvenamumo po gydytojų prognozių, tai galiu pasakyti, kad tikrai Jūs teisios sakydamos, kad niekas nežino kada reikės palikti šią Žemę ir AČIŪ DIEVUI, kad nežinom ir mes patys. Mano bendradarbio mamytę kai išoperavo pasakė, kad neilgiau mėnesį gyvens, o gyveno 3,5 metų. Taip, kad tikėtis reikia ir visada nenusiminti, jek mes bejėgiai ką nors pakeisti, viskas bus taip kaip bus. Labanaktukas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 27, 00:19)
.Prisiėmiau siuntimų tyrimams, dabar su drebuliu laukiu antradienio.

QUOTE(ifauru @ 2009 11 27, 00:30)
laikom kumštukus, GABIJA.

Laikom laikom - stipriai drinks_cheers.gif Bus geri Gabija tyrimukai ir Jūs galėsit tvarkytis savo tulželę...

QUOTE(adis @ 2009 11 27, 00:38)
GABIJA,.  TURIU PRAŠYMĄ doh.gif Tema neužilgo baigsis, Jūs mūsų senbuvėlė, nė vienos neatidarėt, gal 21-oji būna Jūsų?

Sutinku thumbup.gif Gabija - lauksim naujoj temutėj naujos raudonos spalvos... wub.gif
Atsakyti
http://www.life4you....duktai/TF_plius

Transfer Faktorius , aprašomas viename iš tinklapių, o ju per Google duoda daug.Tik neaišku tai reklama ar panacėja.
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 26, 23:48)
Laikom laikom - stipriai  drinks_cheers.gif Bus geri Gabija tyrimukai ir Jūs galėsit tvarkytis savo tulželę...
Sutinku  thumbup.gif  Gabija - lauksim naujoj temutėj naujos raudonos spalvos... wub.gif

Taigi aš ir rašau , kad jums neužteks puslapių iki sekmadienio.Šitaip rašot.Aš dar sekančią atidarysiu, o dabar gal kuri kita.
Atsakyti
wub.gif adis,

nu va, mes irgi skaitem ir kodel gi ligoniams tokiu budu neduoti vlties...
negaliu:(

Merginos, pasiziurejau ir as albuma su jusu nuotraukom ..
Visos labai grazios ir tokios man savos...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 27, 00:52)
Taigi aš ir rašau , kad jums neužteks puslapių iki sekmadienio.Šitaip rašot.Aš dar sekančią atidarysiu, o dabar gal kuri kita.

Na, pagal mūsų užeigėlės statistiką biggrin.gif savaitgaliais (penktadienį, šeštadienį) rašoma daug mažiau. Pagyvėjimas vėl prasideda sekmadienio popietėje... Bet čia kaip ir bet kuri statistika - gali bet kurį savaitgalį būti sugriauta... biggrin.gif

Atsakyti
Ryt turesiu biski laiko, parasysiu kaip as pradejau factoriu naudoti ir rezultatus. Dabar jau begu i loviuka. Labanaktis visoms ir geros nakteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 11 26, 20:59)
Ačiū, deganti, jog parodei savo žirniuką - paaugęs, paaugęs tongue.gif  Man tai labai jo akys patiko - šelmis. smile.gif
Būtų smagu kada nors susimatyti, tik ne dabar, kai sustiprėsiu. smile.gif

Adis stiprek wub.gif , dar gi grazus pavasaris laukia, isleistuves jei gerai pamenu, turi sudalyvaut, o as tu akmenuku - siemkiu labai noresiu, kai apie tave pagalvoju, tai man anie ir iskart i vaizda krenta 4u.gif

Pasikartosiu labai aciu uz pagyras zirniui 4u.gif

Siracusa saunuole bigsmile.gif juk visada yra keli keliai, tik reikia tinkama isirinkti, ania?
Atsakyti
O as mergaites,gal ir kvailai pasielgiau blush2.gif(cia gripa turiu omeny) ,bet ejau i kinoteatra ziureti filmo premjera "Jaunatis",patiko tas filmas wub.gif Toks labai fainas prasiblaskimui ir nuo blogu minciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 27 lapkričio 2009 - 00:05
QUOTE(adis @ 2009 11 26, 21:59)

liutuke, Jūs turėjot galvoje Kauno klinikas? Kauno klinikose labai puiki gydytoja kardiologė, ji mane gydė, daktarė N. Ragaišytė, dirba konsultacinėje antradieniais nuo 14 iki 18 val. Bet juk Jums problemos su nuvažiavimu, gal geriau vis tik ieškoti Vilniuje gerą kardiologą?
Onkologinių ligonių su širdies pakenkimais dažnai pasitaiko. Tuo metu, kai aš gulėjau, skyriuje su drenuotu perikardu trys buvome.

Tiesiog isgirdau kad kitiems paskiria siuolaikiskesniu vaistuku-tai ir susidomejau blush2.gif Pamaniau,kad ne uz ilgo gris vyras ir gal nuveztu. blush2.gif
Aciu jums uz info! 4u.gif
QUOTE(DONRA @ 2009 11 26, 23:00)
bet dabar darau daug graziu ir sirdziai mielu dalykeliu, noreciau ikelti nuotraukyciu (sake drauge pamokins), jei jus nieko pries blush2.gif

Lauksim wub.gif

QUOTE(bbg23 @ 2009 11 26, 23:04)

MErginos, as nesakiau, kad mano istorija kazkokia unikai, kd viskas gali baigtis blogai.. Bet as noriu tiketi.. Kai aplink girdi, kad "max max tiek, laiko klausimas", kap galiam buti ramiai.. Kaip man dabar elgtis, kaip sneket su mama.

Oi,geriau negalvok apie laika.Kai mamai atsirado metastazes-as irgi skaiciau prognozes internete-tai zinok jau turejo issekt tas laikas.Baisu net pagalvot,uztai ir nebegalvoju ir nebeskaitau apie jokias prognozes.

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 26, 23:19)

Šiandien turiu svečiuką anūką.Jau du kartus Garfildą žiūrėjom.Prasuku dialogus , palieku kur gyvūnėliai.Jam to pilnai pakanka.Dabar užmigo, tai užmečiau akį, kas pas jus vyksta.Dvi dienas būsiu aukle.

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 11 26, 23:04)
tati,

manai, kad trombai, jog koja sutinus? Man liepe chemo varyti su mama pas seimos gydytoja.. KOks cia varymas i poliklinika, kai eiles milijonines ir zarazu pilna.. Tai likom namie.. Ryt ateis chirurgas namo, suderinom, kad atvyks pasiziureti..

As toli grazu neprilygstu ziniomis musu adis, o ir simptomu nezinau. Tik parasiau savo patirti sioje srityje, maniau, kad gal kam gali praversti. Labai tikiuosi ir linkiu, kad jusu mamytei butu kas nors nerimto, lengvai pataisomo!
Atsakyti
dalinuosi info, gal pravers 4u.gif
Antigripas
Atsakyti