QUOTE(Patr @ 2009 11 26, 11:42)
DĖL TAVO MAMOS KOJYTĖS NIEKO NEGALIU PASAKYTI.
Bet atsivertusi vieną iš nurodytų temų radau sąrašą čia dalyvavusių
Adis
arune
Babania
Bbg23
Deganti
Domogintare
Editada
ifauru
.GABIJA.
Julija
Labins
Liutukee
Pinacea
Ragnez
Ramune 27
Rasų lanka
Saulelydis*
Shaiba
Siracusa
Sveta K.
Tati
Ugn*Ine
Įdomu būtų sužinoti kurias palietė krūties vėžys?
Mano mamai kruties vezys.
QUOTE(bbg23 @ 2009 11 26, 11:54)
Sian suzinojau labai liudna naujiena, sedziu darbe ir zliumbiu.. Man pasake, kad tokie ligoniai kaip mano mama ilgai negyvena...
Parasyk ka gydytojai sake,o blogas mintis vyk lauk!
Bentjau as stengiuosi vyti,nors aisku ne visada pavyksta.
QUOTE(Domogintare @ 2009 11 26, 13:16)
Aciu Arune uz rupesti, kvietemes vakar, sake, kad visi pozymiai, nes ir veme, ir pilvas papustas, ir sloga su kosuliu, israse recepta antivirusiniam vaistams, bet su tais vaistais tai komedija, israse tuos ikvepiamus ir suspencija, kurie bus tokiu pirkti, nueinu i Euro vaistine, sako mes ikvepiamu neturim ir suspencijos nes, bet galite is tableciu pasidaryti, tik reikia recepta persirasyti, nes netinka, nu ka sakau leksiu vel pas gydytoja, bet uzejau i kamelija, ten jie turi tik ikvepiamus, suspencijos sako mes ir neuzsakinejam, parsinesu namo, tas mano vaikas nelabai sugeba ikvepti, puse lauk ispucia, lekiu pas gydytoja, kad ta recepta tabletem israsytu, o ji ir sako, as negaliu, nes ten tik nuo 40 kg, tos kapsules ir nieko nepadarysit, tai per pazintis skambinu i Tamro, sako mes nevezam suspencijos, neapsimoka, nes mazai perka, tai taip ir nesuprantu, saukia, kad labiausiai pavojus vaikams susirgti, o vaistu vaikams nera, mano penkiametis nelabai sugeba itraukti, tai ka daryti, kai maziuliukai suserga.
su tais vaistais!Bet jei jau geriau jauciasi-tai manau greit ir pasveiks!Sveikit