Oooo, kokios Jūs visos prasikalusios mokate ir nuotraukas įdėti, ir t.t., aš to nemoku, bet išmoksiu.
Gerai, aš apie savo problemas dar noriu pasipasakoti. Ačiū, rasų lankai, už tai, kad tiek daug nepatingėjo man parašyti. Aš jau esu tikrai ne naujokė šios ligos gydyme. 2007metais gavau tą vadinamą raudonąją chemiją(Taxsoters ir Doxorubicinas... Fui) Šiemet irgi atlaikiau jau, sėdžiu dar be antakių ir plaukai kažkodėl smilkiniuose nebeauga. Gal dar anksti???? Paskutinis lašinimas Gemzaro buvo lapkričio 4 dieną. Atlaikiau chemijas kaip užsigrūdinusi (NIEKS MANĘS TAIP LENGVAI NEPAIMS )atspari visokiems trucams, nei karto nevėmiau. Rugsėjo 18 d. pašalino gimdą ir kiaušides, tai dabar jau tikrai neveiks kiaušidės ir nebegamins estrogenų, o kadangi mano navikai buvo jautrūs (stipriai teigiami Estrog ir progesteronai su trim +++)šiems hormonams, dabar- BASTA, užraukta tam ligos pavadinimui.
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 09, 15:02)
Fantastiški dalykai, o su balta suknele Juozukas Statkevičius "perspjautas ".
Oi, negėdinkite
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2009 11 09, 17:27)
Čia tai wow. Aš tai susilydžiau apie vaikškas suknutes. Mano mergina žiūrėjo žiūrėjo ir paklausė: ar čia žmogaus padaryta?
Ir dar radom super gumytes plaukams - nusprendėm, kad gal jai pavyktų nusivelti pačiai gėlytes, o paskui kaip nors pritvirtintume...(pavogėm idėją )
Ach Jūs Pašniukštinėjote vadinasi... Pasiseks, pasiseks. Tik bandykite
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2009 11 09, 21:11)
Saulelydi,koks grozis ,o jau vaikisku sukneliu-tai
Pilna galva minčių, tik kad laiko amžinai trūksta....Dažnai po du darbus darau-vienas virbalais, kitas vąšeliu
Visoms
Papildyta:
QUOTE(Patr @ 2009 11 09, 22:06)
Oooo, kokios Jūs visos prasikalusios mokate ir nuotraukas įdėti, ir t.t., aš to nemoku, bet išmoksiu.
Šaunuolė užsispyrelė. Žinoma, išmoksi
Papildyta:
QUOTE(Patr @ 2009 11 09, 22:06)
NIEKS MANĘS TAIP LENGVAI NEPAIMS )
Dažnai girdžiu šiuos žodžius iš savo vyro. Manau, toks pozytivus mąstymas tikrai nepatinka ligai. Sėkmės
QUOTE(ZoVi @ 2009 11 09, 18:05)
Sveikutes,
Vartoju Reservatrol. Patare gerb. Vaistininkas. Onko daktaryte nebuvo pries. Pirmus kartus pirkau SoriaNatural firmos. Dabar PuritansPride. (pigiau) Vartoju pakaitomis su kt. kad ir ne tokiais stipriais antioksidantais. Lyg tai yra ir Santegros, bet mazesnes koncentracijos. Nepatikrinsi, kaip butu, jei nevartociau. Ruolia irgi rekomenduoja vartoti antioksidantus. Toks mano pasirinkimas.
Sekmes visoms!!
Vartoju Reservatrol. Patare gerb. Vaistininkas. Onko daktaryte nebuvo pries. Pirmus kartus pirkau SoriaNatural firmos. Dabar PuritansPride. (pigiau) Vartoju pakaitomis su kt. kad ir ne tokiais stipriais antioksidantais. Lyg tai yra ir Santegros, bet mazesnes koncentracijos. Nepatikrinsi, kaip butu, jei nevartociau. Ruolia irgi rekomenduoja vartoti antioksidantus. Toks mano pasirinkimas.
Sekmes visoms!!
Ačiū, ZoVi, O kur tu perki - vaistinėje ar iš platintojų? Ar senai naudoji? Ar dar papildomai iš kokių papildų ar iš liaudiškų priemonių ką nors naudoji?
Papildyta:
QUOTE(Patr @ 2009 11 09, 23:06)
... dabar- BASTA, užraukta tam ligos pavadinimui.
Taip ir tebūna.... Šaunuole - optimiste...
Rasų lanka, ar barsuką jau kas nušovė Gaila žvėrelio, bet ką padarysi - viskas ratu
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 11 10, 00:31)
Rasų lanka, ar barsuką jau kas nušovė Gaila žvėrelio, bet ką padarysi - viskas ratu
Nenušovė Žinau vieną medžiotoją, bet niekaip su juo nesusitinku . Visi tik ir sako - ieškok patikimo, ieškok patikimo... Mamytei jau daug geriau ir apleidom šį reikalą, bet vistiek su juo susitiksiu, nes reikia ateičiai. Mamytę visada ilgai kamuoja kosulys po slogų. Taip būdavo dar nuo senų laikų. Vis tiek reiks. Ir man gaila žvėriuko... Bet juk neprašysiu, kad sudorotu būtent tą, Jis vis tiek jau ne "savam kailiuke"... Geriau negalvoti.... Nors kita vertus, gal ir bet koks kitas taukas padėtų, jei būtum įsitikinęs, kad tai barsuko...
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 11 10, 00:15)
Oi, negėdinkite
Mes negedinom ,o tikrai labai labai grazu
Patr ,tu tikra saunuole Taip ir bus tavo ligai,basta!
Papildyta:
rasu lanka ,manau nebutina is medziotojo,tie rusiski is vaistines (pas mus tai turguje parduoda,bet Rusijoje tai vaistineje) irgi padeda Arba bent kol surasi medziotoja
Patr,saunuole ,kad taip mastai!Pritariu,kad vezys tokio mastymo tikrai nemegsta ,taip,kad tegu bega kuo toliau.
QUOTE(SVETA K. @ 2009 11 10, 00:46)
rasu lanka ,manau nebutina is medziotojo,tie rusiski is vaistines (pas mus tai turguje parduoda,bet Rusijoje tai vaistineje) irgi padeda Arba bent kol surasi medziotoja
Ar tu apie kapsules rašai , ar apie tepalą, nes tepalą esu nupirkusi su barsuko taukais ir pušų pumpurais. Reikia pasitepti padus ir bronchų sritį... Ar tu naudojai?
Joooo, xi xi xi, o gruodzio 2 diena su sunum skrisiu i Kanaru salas. Pati susiradau skrydzius pigius ir viesbuti uzsisakiau per interneta.Vat . Sesuo vyresnioji su savo draugemis kai kuriomis kalbejosi, tai tos sako "IR TU JĄ LEISI"
Kaip mane gali sulaikyti, jei aš gerai jaučiuosi. Truputį bėda ta, kad dar reikės su peruku taračkytis, o jis lyg ir kilti į viršų pradėjo, nes jau plaukai paaugę... Nu, suprantate tą jausmą, tos, kurios nešiojote perukus.
Mergaitės, nebesuspėjusi, net viską perskaityti, tai nepykite, jei kur ir nesigaudau ar ne į temą ką nors parašau
Papildyta:
NESUPRATAU, KAM JUMS BARSUKO TAUKAI AR KAS?
Kaip mane gali sulaikyti, jei aš gerai jaučiuosi. Truputį bėda ta, kad dar reikės su peruku taračkytis, o jis lyg ir kilti į viršų pradėjo, nes jau plaukai paaugę... Nu, suprantate tą jausmą, tos, kurios nešiojote perukus.
Mergaitės, nebesuspėjusi, net viską perskaityti, tai nepykite, jei kur ir nesigaudau ar ne į temą ką nors parašau
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 09, 23:50)
Ar tu apie kapsules rašai , ar apie tepalą, nes tepalą esu nupirkusi su barsuko taukais ir pušų pumpurais. Reikia pasitepti padus ir bronchų sritį... Ar tu naudojai?
Nors ir ne manes klausiat,bet pasisakysiu-mano mama ta rusiska tepala naudoja,bet jai nepadeda ,bet turbut paprastam kosuliui padetu,bet jei mat metatazes plauciuose-tai nepadeda.Uztat ieskom grynu barsuko tauku,kad butu galima gert,tik vat nera pazistamu medziotoju,o is nepazistamu baisu pirkt.
QUOTE(Patr @ 2009 11 10, 00:00)
Joooo, xi xi xi, o gruodzio 2 diena su sunum skrisiu i Kanaru salas. Pati susiradau skrydzius pigius ir viesbuti uzsisakiau per interneta.Vat . Sesuo vyresnioji su savo draugemis kai kuriomis kalbejosi, tai tos sako "IR TU JĄ LEISI"
Papildyta:
Papildyta:
Saunuole!Jei gerai jauciates-tai kodel gi neskrist.Mes mama vezemes i Egipta kai ji gerai jautesi.Viskas buvo
BARSUKO TAUKAI-nuo kosulio.
QUOTE(Patr @ 2009 11 10, 00:00)
Pasiimkit skarutę ar kepurėlę - ten jūsų niekas nepažįsta, gal jūsų šukuosena kaip kokios Shined O'Conor? Be to, ten diena naktį šilta... Ech, kaip ten norėčiau...
Patr, ,kad klausiu,bet taip ir nesupratau kokio organo vezys jums .Gimda ir kiausides siaip pasalino ar zidinukai buvo?Ar pirminis navikas jose ar cia jau kaip metastazes.