Sveikutės, mieliausios
Mergaitės,
Adis , stiprioji mūsų Žiniuke. Taip norėtųsi pasakyti stebūklingą žodelį, kuris išpildytų tavo norus, bet kaip jį atrasti tarp tūkstančių... Paskaitau tavo istoriją ir kaskart iš naujo stebiuosi tavo stiprybe ir tikiu ir linkiu, kad ta našta pavirstų plunksnele.... Ačiū, kad esi...
Gerai atrodo temučių sąrašiukas - lobynas, kaip gyventi. Būtent - GYVENTI.
Shaiba - būtinai pasirodyk kardiologui, kaip siųlo
Gabija. Mamytei užteko pagerti kalio magnio ir lašiukų su gudobele. Tai pagerėdavo širdutės darbas. Laikykis , mieloji , nes tavo nuveiktas darbas tikrai bus įvertintas gerais rezultatais...
DONRA - ačiū , kad parašei, nes taip knietėjo išgirsti, kaip laikaisi. Stipravok... Sveikatytės tau ir ramaus laiko. Labai tikiuosi, kad parašysi dažniau ir nebepabėgsi...
Ir visos Mergaitės- ačiū už Jūsų žinias, paguodą , palaikymą. Jūs esate dižiosios gyvenimo mokytojos esant ekstremalioms sąlygoms. Sveikatos visoms ir tvirtybės... ***
Jau grįžau iš darbelio. Pasiankstinome laiką, nes mokykloje karantinas šią savaitę... Buvau šiandien pas savo šeimos gydytoją ir nustebau - keturi žmonės...
Klausiu registratūroje , ar neserga, tai atsakė kad daugiau vaikučiai serga...
Prie registratorės padėta dėžutė su vienkartinėm kaukėm ir lentutė su užrašu: "Pacientams, turintiems temperatūros, siųlome užsidėti kaukes"...
Buvau dėl savo didėjančio cholesterolio, tai gydytoja mano , kad tai dėl skydliaukės hormonų, nors rodo gerai ... Užsiregistravau kitai savaitei pas endokrinologę...
Įdomu, kaip
Ifauru vaikučiai laikosi, kaip tu
Arūne su slogytėmis tvarkaisi ? Gal jau viskas geriau?
Kažkur dingo
Patr optimistinis paveiksliukas
- trūksta...