Siūlau pasinaudoti galimybe, kas galit, sudalyvauti Siracusos rekomenduojamuose seminaruose, bent II dalyje. Sielos ir kūno vienovė: mąstymo kuriančioji ir griaunančioji jėga. Aš nekart esu buvusi, užsiregistruoji tel. arba e-paštu per www.kraujas.lt. Maloniai priima, nors sergu ne kraujo liga.
Smagu butų į seminarą nuvykti,deja per silpna bus po chemijos.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Jaučiuosi pusėtinai po pirmosios chemijos,tik temperatūra 37,7 kas vakarą pakyla,o
ir širdis pradėjo blaškytis jau po pirmo leidimo,o kur dar venos ,kai reikejo kraują paimti, seselė vos iš piršto išspaudė. Spaudimas žemas,venos blogos ir nebėga.
Jau antro leidimo pirma pusė šią savaitę,taip kad vėl į Vilnių rengiuos.
7 straipsnis. Teisė į transporto išlaidų kompensaciją1. Neįgalieji, turintys sutrikusią judėjimo funkciją, turi teisę:
1) kiekvieną mėnesį gauti 0,25 minimalaus gyvenimo lygio (MGL) dydžio transporto išlaidų kompensaciją; MGL - 130 lt, t.y. 32,5 lt
2) vieną kartą per 6 metus gauti iki 32 MGL dydžio (4160 lt) lengvųjų automobilių įsigijimo ir jų techninio pritaikymo išlaidų kompensaciją, jeigu šie asmenys gali patys vairuoti šiuos lengvuosius automobilius.
kartą per 6 metus ir tik 4 tūkst. lt
1) kiekvieną mėnesį gauti 0,25 minimalaus gyvenimo lygio (MGL) dydžio transporto išlaidų kompensaciją; MGL - 130 lt, t.y. 32,5 lt
2) vieną kartą per 6 metus gauti iki 32 MGL dydžio (4160 lt) lengvųjų automobilių įsigijimo ir jų techninio pritaikymo išlaidų kompensaciją, jeigu šie asmenys gali patys vairuoti šiuos lengvuosius automobilius.
kartą per 6 metus ir tik 4 tūkst. lt
labas vakaras na transplantacijos tikimybe yra teoriskai, bet praktiskai be onkologinio susirgimo (siuo atveju reik pralaukt 3-5 metu) dar turiu autoimunini vilklige ir dar pradejus dializuoti uzkrete hepatitu B , va del sios dovaneles siuo metu didziausios problemos zodziu mano atveju nera Lietuvoj praktikos visiskai Kadangi nerandu dar Vilniuje kontaktu , kad pasitikeciau ir patikeciau buvau nuvaziavus zvalgybai , bet labai nuvyle sistema, kadangi rizika labai didele (nes nieks nezino kas bus) tai gyvenu ir dziaugiuosi
labanakt mergytes, graziu sapnu
labanakt mergytes, graziu sapnu
QUOTE(DONRA @ 2009 11 24, 23:00)
labas vakaras na transplantacijos tikimybe yra teoriskai, bet praktiskai be onkologinio susirgimo (siuo atveju reik pralaukt 3-5 metu) dar turiu autoimunini vilklige ir dar pradejus dializuoti uzkrete hepatitu B , va del sios dovaneles siuo metu didziausios problemos zodziu mano atveju nera Lietuvoj praktikos visiskai Kadangi nerandu dar Vilniuje kontaktu , kad pasitikeciau ir patikeciau buvau nuvaziavus zvalgybai , bet labai nuvyle sistema, kadangi rizika labai didele (nes nieks nezino kas bus) tai gyvenu ir dziaugiuosi
Šiais laikais hepatitu!!! O kaip? Dializuojant? Na kažko personalas nesužiūrėjo. O vilkligė ar buvo anksčiau, ar išsivystė chem. gydymo metu?
Aš skaičiau mokytojai iš Jonavos po krūtų vėžio esant plaučių nepakankamumui buvo transplantuoti plaučiai, nežinau, kaip jei sekasi šiandien. Straipsnis gal kokių 3 metų senumo, tik ši informacija tada galvon įlindo iki šiol ir tupi.
shaiba, pradžia padaryta. Vaistai geri - daugeliui, bent krūtims, pasiekiama remisija. O kiek ji trunka? - kiekvienam vis savaip. Mane temperatūra vargindavo, po gemzaros ir žymiai aukštesnė, neretai iki 39. Alinantis dalykas. Suprantu tave.
QUOTE(shaiba @ 2009 11 24, 23:39)
<...>
Jaučiuosi pusėtinai po pirmosios chemijos,tik temperatūra 37,7 kas vakarą pakyla,o
ir širdis pradėjo blaškytis jau po pirmo leidimo,o kur dar venos ,kai reikejo kraują paimti, seselė vos iš piršto išspaudė. Spaudimas žemas,venos blogos ir nebėga.
shaiba , viskas bus gerai, mačiau esi juk jauna, išlaikysi chemijas, pirmoji arba antroji kartais būna sunkiausia, o paskui organizmas pripranta ir kiekvieną kartą skaičiuoji, kad jau tik 4 ar 3 beliko
Kad širdelė ramiau plaktų aš gerdavau gudobelių lašiukų, nes pulsas būdavo pakyla ir iki 130. Kai žemas spaudimas 30gr konjako išgerk. Įsivaizduoju kaip bloga, širdis laka, kraujospūdis žemas, bet, žinok, kad tai tik laikina, pora dienelių ir pagėrėja.
DONRA , oooo, kokia ištverminga, kiek problemų. Laikykitės taip ir toliau.
adis , plaučių persodinimas , pirmą kartą išgirdau, kad tokias operacijas daro. O kaip pati jaučiatės? Kaip plautukai funkcionuoja dabar?
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2009 11 24, 20:07)
Siūlau pasinaudoti galimybe, kas galit, sudalyvauti Siracusos rekomenduojamuose seminaruose, bent II dalyje. Sielos ir kūno vienovė: mąstymo kuriančioji ir griaunančioji jėga. Aš nekart esu buvusi, užsiregistruoji tel. arba e-paštu per www.kraujas.lt. Maloniai priima, nors sergu ne kraujo liga.
adis , manau, kad tikrai seminarai vertingi, gaila, kad aš gyvenu kaime.
QUOTE(Patr @ 2009 11 24, 23:29)
adis , plaučių persodinimas , pirmą kartą išgirdau, kad tokias operacijas daro. O kaip pati jaučiatės? Kaip plautukai funkcionuoja dabar?
Pagerėjimas trumpalaikis, keliom dienom, dar kairys likęs. Kažkas čia daugiau, matyt, suma sumarum ir yra rezultatas. Kartais noriu išnykt...būna ir tokių norų...
QUOTE(adis @ 2009 11 25, 00:32)
Pagerėjimas trumpalaikis, keliom dienom, dar kairys likęs. Kažkas čia daugiau, matyt, suma sumarum ir yra rezultatas. Kartais noriu išnykt...būna ir tokių norų...
adis, ar dar daug chemijų liko, gal jos padės skysčiui nesikaupti. Tikėkit. Man irgi juk buvo skysčio plautyje ir galvoju kad jis atsirado nuo sumušimo, o lastelės tos, kurios gydytojams nepatinka, pas mane visur kaupiasi, jei koks pažeidimas...Aš taip mąstau.. Kaip Jūs pajutote, kad yra skystis plautukyje? Ar kosėjote?
Dėl biotrono, tai aš gydytojos Druskininkuose po operacijos kaip buvau klausiau ar galiu juo šildytis, ginekologė sakė, kad TAIP. Nes man su pilvuku buvo problemų. Atsiverė skylutė ir sesutė apžiūrėjo, kad siūlas lenda. Tada pas chirurgą ėjau ir "praardė" dalį pilvo, išsižiojo gal kokie 5 cm. Tai, kad greičiau gytų, biotronu patarė šildyti. Neseniai tik užsitraukė (oper. rugsėjo 18 d.), negalėjau ilgai maudytis vonioje.
QUOTE(Patr @ 2009 11 24, 23:42)
adis, ar dar daug chemijų liko, gal jos padės skysčiui nesikaupti. Tikėkit. Man irgi juk buvo skysčio plautyje ir galvoju kad jis atsirado nuo sumušimo, o lastelės tos, kurios gydytojams nepatinka, pas mane visur kaupiasi, jei koks pažeidimas...Aš taip mąstau.. Kaip Jūs pajutote, kad yra skystis plautukyje? Ar kosėjote?
Pas mane metastazės. Nesupratau, kol nepasakė: viskas prasidėjo staiga ir netikėtai: pradėjau nei iš šio nei iš to dusti po vieno smagaus palakstymo Lietuvos piliakalniais, sukarščiavau, augo svoris - per savaitę 3 kg, miegodavau sėdėdama, kitaip neišėjo, truputį pakosčiodavau sausai. Viduriavau. Visiškai nepaėjau, kojose neliko jėgų, jos nelaikė... Juokavau - kaulių gripas...po kelių tokių dienų nusprendžiau pasidaryti kraujo tyrimus, nes pagalvojau: gal kepenys? Laboratorijos sesutė nedelsiant patarė kreiptis į medikus, ji įtarė skysčius plaučiuose. Kreipiausi į vietinius, rado nedaug skysčių. Dėl visa ko nupunktavo (300 ml), pasakė, kad savijauta tokia ne nuo plaučių. Patarė saugoti širdį. Negerėjo o tik blogėjo, tai po savaitės tokios savijautos nukūriau į klinikas, ten ir pasakė: skysčiai abiejuose plaučiuose ir prie širdies - perikarde. Tada guldė ir atkrapštė, nes dar keletas dienų ir širdis būtų sustojusi. Nuo abiejų plaučių nupunktavo po 1,5 l, širdies 1,7 l. Puntuojant dešinį įvyko komplikacija, pateko oro; statė dreną dar 2,4 l. Chemijos eina į pabaigą, liko viena, skysčiai kaupiasi, tiesa ne tiek, kiek žadėjo torakalinio chirurgas, punktavimą kas 4-5 dienas. Punktuojame kas 7 savaites...gydytoja sako, kad tai dėl chemijų - poveikis kažkoks yra. Visą gyvenimą chemijų netaikys, anksčiau ar vėliau baigs.
QUOTE(Patr @ 2009 11 24, 23:29)
Kad širdelė ramiau plaktų aš gerdavau gudobelių lašiukų, nes pulsas būdavo pakyla ir iki 130. Kai žemas spaudimas 30gr konjako išgerk. Įsivaizduoju kaip bloga, širdis laka, kraujospūdis žemas
O tarp chemiju galima gert konjaka,pvz.praejus 3-5d.po chemijos?
Mamai spaudimas visai issireguliavo-tai per aukstas,tai visai zemas,anadien buvo 90 ant 70.Siandien 140ant 97.Pulsas vis virs 100.
Gal ir jai tiktu gudobeliu lasiukai?Nes visai jau nebekaip jauciasi.Vat po ketvirtos chemijos Gemzaros dalies-jau po 3d.galejo pavaiksciot,o dabar vat jau 4d.praejo,bet labai prastai jauciasi.Kosulys siaubingas,kai uzsikoseja-tai po pusvalandi neatsikoseja .Nakti istisai koseja .Jau norejo pas save namo vaziuot,darbe daug darbo,bet negali .
Blogiausia,kad neturiu kuo padet.
Papildyta:
Adis,as tai labai tikiu,kad si chemija ir Avastinas jums pades!
Papildyta:
QUOTE(shaiba @ 2009 11 24, 22:39)
Smagu butų į seminarą nuvykti,deja per silpna bus po chemijos.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Mamai po pirmos chemijos irgi kilo temperatura.Po antros lyg ir nebe.O dabar jau berods penkta-tai nekyla.
O sirdis tai blaskosi,spaudimas sokineja zemyn-aukstyn,pulsas daznas.Bet su kiekviena chemija vis mazesni salutiniai poveikiai pasireiskia.Tik pulsas,spaudimas jai labiau kvailioja.Bet visiems skirtingai.
Laikykikites!
QUOTE(DONRA @ 2009 11 25, 00:00)
Tu tikra saunuole
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2009 11 25, 00:32)
Kartais noriu išnykt...būna ir tokių norų...
QUOTE(adis @ 2009 11 25, 01:05)
Visą gyvenimą chemijų netaikys, anksčiau ar vėliau baigs.
adis,mieloji musu adis,brangioji,mes visos cia labai pergyvenam ir tikime kad tau pades chemija ir avastinas Laikykis Ir maziau tokiu minciu
Vis noriu paklausti,ar jau buvo dukros 18 gimtadienis?
Shaiba ,ir tu laikykis
DONRA,zaviuosi jusu stiprybe!