Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 20

QUOTE(Patr @ 2009 11 23, 23:47)

Labanaktis visoms 4u.gif , skaudena gerklę, einu pasišildysiu biotronu sesuo atnešusi, kad gydyčiaus vis besikartojantį sinusitą.

Betgi prie onkologiniu susirgimu negalima naudot BIOPTRON lempos!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2009 11 24, 00:30)
Labas vakarelis, vis paskaitineju, bet niekaip neisdrystu rasyti blush2.gif man buvo limfoma, bet jau 4 metai po gydymo, po chemijos ir visu komplikaciju doh.gif  doh.gif tik beda kad mano inkstukai nedirba ir tenka dialyzuotis, 3 kartus per savaite po 4 val, zodziu darbelis ant puses etato verysad.gif  bet dziaugiuosi gyvenimu ir labai daug stiprybes randu pas jus smile.gif
stiprybes jums mergaites ir niekada nenuleiskite ranku wub.gif
Dar , jeigu jums idomu, (cia grynai is mano patirties) po chemijos as geriau daug papildu is GNLD firmos ir dar geriau toki transfer factoriu amerikieciu preparatas drinks_cheers.gif geriu ligi siol ir sventai jais tikiu
Labanakt visoms wub.gif

Sveika nepažįstamoji.Tai mums iš tavęs reikia stiprybės semtis.Kai pravažiuoju pro Klinikų dializės centrą visada pagalvoju apie ten besigydančius ligoniukus.Duok dieve jums visiems sveikatos .Nėra gerų ligų...

Romantike , kaip tavo bronchitas ? Ar pagijai?

Adis kaip jautiesi? Senokai berašei.Sveik.

user posted image

Labanaktukas visoms

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 24 lapkričio 2009 - 00:33
DONRA ,zaviuosi tavo stiprybe wub.gif Kada susitiksim? rolleyes.gif

Atsakyti
labas rytas,
Rasų lanka, dėl kataraktos operacijos nepergyvenkite. Tikrai bus viskas gerai. Kodėl turėtų būti kitaip? Mamos skyriuje, kai ji operavosi, kasdien atlikdavo po 10 tokių operacijų, ir niekam nebuvo jokių komplikacijų, ant rytojaus išleidžia namo. Peršoksite ir tai rolleyes.gif

Aš matyt "prisičiuožinėjau"... jau turiu slogą, galvos skausmą,žiūrėsiu, kaip toliau, temp.nėra. To pandeminio gripo nebijojau visai, bet TV ir radijas taip atakuoja, kad pradedu bijot. Išjungt reika visas TV, nes nieko kito neišgirsi, tik negatyvi informacija...kiek gi galima !

Užsiregistravau tyrimams gruodžio 21 d. (VOE, markeris, mamograma, rentgenas, širdies echoskopija, ginek.,) ... Jungiuosi į "drąsių zuikių" būrį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 11 24, 09:58)

Užsiregistravau tyrimams gruodžio 21 d. (VOE, markeris, mamograma, rentgenas, širdies echoskopija, ginek.,) ... Jungiuosi į "drąsių zuikių"  būrį  tongue.gif

Aš prabėgsiu distanciją pirma, jei tik kitą savaitę mano onkologas priims.Dar prašysiuosi siuntimo tulžies pūslės operacijai, jei nepakilę onkologiniai procesai.

Zuikiai puikiai susikimbam už letenėlių ir laikomės.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2009 11 24, 09:58)
Aš matyt "prisičiuožinėjau"... jau turiu slogą, galvos skausmą,žiūrėsiu, kaip toliau, temp.nėra. To pandeminio gripo nebijojau visai, bet TV ir radijas taip atakuoja, kad pradedu bijot.  Išjungt reika visas TV, nes nieko kito neišgirsi, tik negatyvi informacija...kiek gi galima !

Ot kirbėjo mintis, iš kur mergaitei tiek drąsos , tokiu laiku čiužinėti.bent dabar pabūk lovos režime, kad prie plaučių neprikibtų.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 24, 11:42)
Aš  prabėgsiu distanciją pirma, ...
user posted image

... Drąsos zuikuti, gero starto user posted image
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 24, 11:42)
Ot kirbėjo mintis, iš kur mergaitei tiek drąsos , tokiu laiku čiužinėti.bent dabar pabūk lovos režime, kad prie plaučių neprikibtų.

irnesakyk.gif tai kad nekaltas atrodė tas mano čiuožinėjimas, - ledo arenoj, o ne lauke kur nors ax.gif . Nebežinosi, iš kur čia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 24, 12:42)
user posted image

QUOTE(arune @ 2009 11 24, 12:59)
... Drąsos zuikuti, gero starto user posted image

Susikimbam, susikimbam letenėlėmuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2009 11 23, 23:16)
Doxorubicin tai toji bjaurioji raudonoji chemija. Mamytė negalės žiūrėti net į ryškią raudoną spalvą. Paprastai  šį vaistą skiria su Taxoteru, gal mamytei kitaip. Beje, kokius tyrimus padarė, kad galėjo pasakyti, jog chemija nepadėjo????

QUOTE(labins @ 2009 11 23, 23:27)
o mums Doxorubicin buvo vienas  blink.gif  blink.gif  nu tikrai daugiau  nieko neraso - kiqp įdomu  g.gif

Chemoterapijų būna labai įvairių: monoterapija (naudojamas vienas medikamentas), sudėtinė terapija ( du - trys). Doksorubicinas viena iš seniausių chemoterapijų. Naudojamas gydymui tiek vienas, tiek kompozicijose su kitais chemoterapiniais vaistais ir gydymo spektras platus: krūtų vėžys, plaučių, kepenų vėžiai, leukozės, limfomos, sarkomos, šlapimo pūslės vėžys ir kt. Žmonės vadina ją raudona, dėl gydymui naudojamo tirpalo spalvos ir dėl šalutinių poveikių. Tai gana efektyvus chemoterapinis vaistas, tačiau turintis gana nemažai nemalonių šalutinių poveikių. Doksorubicinas veikia širdį, čia didžiausias jo trūkumas ir poveikis būna dažnai negrįžtamas. Poveikis gali būti iškart, gydymo metu, arba gydymą baigus, arba net pasireikšti po kelių metų, baigus gydymą. Paprastai prieš gydymą įvertinama širdies būklė, atliekama širdies echoskopija, užrašoma kardiograma. Kardiotoksiškumui mažinti gali būti skiriami vaistai, po chemoterapijos arba jos metu - Deksrazoksanas. Gydymui skiriamo deksametazono dozės taip pat skirtingos, kuo didesnė suminė gaunamo medikamento dozė, tuo poveikis širdžiai stipresnis.
Internete pilna straipsnių apie medikamento poveikį širdžiai.

QUOTE(Liutukeee @ 2009 11 24, 01:00)
Betgi prie onkologiniu susirgimu negalima naudot BIOPTRON lempos!!!!!!!!

Iš kur tokia informacija? Man labai įdomu, nes sanatorijoje Palangoje jį taikė odos gijimui po spinduliavimo. Man ir atrodė, jog nėra gerai, atsisakiau, bet grynai intuityviai.

Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 24, 13:55)
Susikimbam, susikimbam letenėlėmuser posted imageuser posted image

Matyt ir mums teks prisijungti - pr trijų chemo teks darytis tyrimukus ir tada aišku bus - tinkama mes medžiaga gydymui toliau ar jau ne.... blush2.gif
Atsakyti
Laba dienele 4u.gif pas mus Klaipedoj lyja doh.gif fui
As per chemija bioptron lempa naudojau, nes labai pulyniai verte, daktarams labai nesireklamavau todel istikro ir nezinau ar galima schmoll.gif ziuriu, mergaites, jus tiek daug zinot apie gydymus, kai as sirgau jei as buciau uzejus tuos puslapiukus jusu doh.gif tikrai butu lengviau buve, kazkaip pasimetus buvau tik vyras mano ir tempe mane wub.gif

Sveta, labukas. Galim susitikt wub.gif Kaip tavo sveikatele?

geros nuotaikos tokia slapia dienele blink.gif
Atsakyti
Kažkuri rašėte apie transporto lengvatas (berods Sveta, tik nerandu dabar žinutės, kad pacituot). kaip supratau, į sąskaitą pervedami pinigai? gal galite plačiau apie tai, nieko nežinau cool.gif
Atsakyti
As rasiau. Pervedami pinigai i saskaita kartu su invalidumo pensija. Kiek pamenu, paskiriamus pinigus nustato NDNT.

----
As gavau inv. vezimeli (per pazistamus, kitaip eiles didziules). Galesiu dabar daugiau pasizmoneti, i kokia parduotuve nuvaziuoti smile.gif
Atsakyti