Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 20

QUOTE(ifauru @ 2009 11 22, 21:02)
Supratau... ax.gif Būtų gerai, kad nereikėtų niekam pas tuos gydytojus....

Na, bent jau popieriukuose tokią rašo CEA - žarnyno, skrandžio ir kartais krūties stebėjimo atvejas...

Net pasižiūrėjau savo 2002metais vasarą buvo 2,3. Kai buvau pas Kazanavičių, tai suplojau gerokai pinigučių už tyrimus ir jau jis būtų seniausiai man skydliaukę išmėsinėjęs, man jis nepatiko, tai darė man CEA markerį ir hormonų tyrimus netoli klinikų privačioje klinikoje, žinau, kad tik namo Nr. buvo 88, o gatvės nepamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 22 lapkričio 2009 - 19:09
QUOTE(ifauru @ 2009 11 22, 19:39)
Pabandykit paskambinti. Santariškėse kažkur (tik gal ne visuiose skyriuose - nes ten jie kaip kelios atskiros respublikos Santariškėse) yra galimybė prieiti už pinigus be eilės. Pinigėliai sumokami oficialiai. Kokie - nežinau. Tipo - VIP-as. Ar visur taip galima - nežinau.

Beje kalbant apie Santariskes kas turima omeny, santariskiu klinikos ar VU onkologijos institutas? (atsiprasau uz tokius kvailus klausimus, bet kai pirma karta susiduriau su tuo, daug nezinomuju verysad.gif )
Is ne vieno zmogaus ta girdziu kad yra eile tiems, kurie moka pinigus, bet kol kas detaliau nesusiradau telefono, reikes rytoj skambintis bendru telefonu gal nukreips.
Atsakyti
Stacionarinės paslaugos. Vidaus ligų prevencijos (VIP) kabinete visų spec. konsultacijos ir stacionarinės paslaugos

*VUL Santariškių klinikos

Santariškių g. 2, tel. 8-5 2365316 Prevencijos kab

Bet dėl kainų bijau ką ir paskyti. Bijau, kad kandžiosis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 11 22, 22:00)
Stacionarinės paslaugos. Vidaus ligų prevencijos (VIP) kabinete visų spec. konsultacijos ir stacionarinės paslaugos

*VUL Santariškių klinikos

Santariškių g. 2, tel. 8-5 2365316 Prevencijos kab

Bet dėl kainų bijau ką ir paskyti. Bijau, kad kandžiosis. g.gif

ACIU! rytoj skambinsiuos.
Atsakyti
Ugn*Ine angliškai šiek tiek savo puslapėlio blog'e parašiusi.
Skauda vėl, bet daugiau kas ir kaip neįskaičiau...Čia kiek senesnės datos - lapkričio 12d.
Atsakyti
Ugnine raso, kad porai dienu neturi morfijaus. Isivaizduoju, kaip jai sunku turejo buti tas diens iskesti unsure.gif

Del peruku prisiminiau, kad viena palatos drauge irgi klaipediete sake, kad pirko nebrangu peruka gariunuose (iki 100 LT), kuris ne itin skyresi nuo tu brangiuju.
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 11 23, 00:13)
Ugnine raso, kad porai dienu neturi morfijaus. Isivaizduoju, kaip jai sunku turejo buti tas diens iskesti  unsure.gif

Tą tai supratau, bet kas su ja vyksta - koks gydymas - man tas labai rūpėjo, o tokios info neradau..
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2009 11 22, 19:19)
Mane veikia tokia nasta vaikui ant peciu, kai NUTEISIAMAS BŪDAMAS NEKALTAS, juk užvažiavo ant gulinčio. Ar ne taip?

Labas Patr , aš kai išgirstu kokias nors kriminalines istorijas, visada pagalvoju, kad neduok Dieve būti nei nukentėjusio, nei kaltinamojo motina... Todėl nesiimu smerkti ir kaltinti, nes negaliu atsakyti už savo vaikus, nors ir labai noriu, kad nieko panašaus nenutiktų. Ypač mane jaudina netyčinės avarijos, kai vairuotojas ir blaivus, ir taisyklių laikosi, bet va ima kas nors ir nutinka....
Nesiimu diskutuoti, išteisinti ar kaltinti, bet kaip kalbėtumėt, jei Jūsų sūnus būtų gulėjęs ant kelio? Skaudėtų...
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 11 23, 00:13)
Ugnine raso, kad porai dienu neturi morfijaus. Isivaizduoju, kaip jai sunku turejo buti tas diens iskesti  unsure.gif

Del peruku prisiminiau, kad viena palatos drauge irgi klaipediete sake, kad pirko nebrangu peruka gariunuose (iki 100 LT), kuris ne itin skyresi nuo tu brangiuju.

Tik abejoju ar jis atlaikys visą beplaukį pusmetį.Mano buvo už 250 , bet į pabaigą "pasidavė"
Atsakyti
Laba!Ryte paskaiciau,o dabar jau nebepamenu ka norejau parasyt. blush2.gif Dziaugiuosi del Lankurasos mamytes,jei seniau tokius didelius skaiciukus rodydavo-tai dabar tikrai smagu,kad daug mazesnius rodo.
Atsakyti
Sveikutės, Mergaitės. 4u.gif
Tai va, pabuvojom šiandien pas akių daktarėlę dėl kataraktos... ax.gif Situacija tokia, kad delsti nebegalima, nes dešinioji akelė visai baigia apakti. Gydytoja mano, kad tai chemijų pasekmė. Tiesiog amžius , o chemijos viską ypač pagreitino. Taigi, gruodžio 16 d. gulamės operacijai. Dabar per tą laiką turime daug užduočių: Pabaigti išsigydyti kosuliuką po slogų, nes retkarčiais vis dar pakoso, stengtis nesusirgti gripais ax.gif , lyg tai labai daug nuo mūsų priklausytų...,ir šiaip, kad nepablogėtų sveikatytė dėl mūsų ligelės (na, šitą užduotį mes pačios sau išsikėlėm rolleyes.gif )...
Taip , kad kitą pirmadienį dar liko vizitas pas mūsų onkodaktarytę, tai tuo pačiu aptarsime ir kaip elgtis prieš operaciją. Ji buvo minėjusi, kad 10 dienų prieš reiks nutraukti visus vaistukus, tame tarpe ir Befunginą, ir Femarą. Mano, kad dėl pastarojo vaistuko nutraukimo nieko blogo nenutiks.
Vakar važiavome dar pas p.Jadvygą Balvočiūtę - užsakėme žolelių nuo kosulio mamytei... Labai tikimės, kad viskas bus gerai... 4u.gif

Taigi, diena praėjo nepastebimai. Pas gydytoją važiavom tik po pietų,o grįžom jau vėluodami į darbelį. Tai "perdavėme" mamytę tetukui ir į mokyklėlę. O ten doh.gif su kiekviena diena vaikelių vis mažiau - ir mažų ir didelių. Kas čia toliau bebus...

Visoms ramaus vakarėlio. 4u.gif O tos mergytės, kurios laukiat tyrimukų - Dievulio palaikymo laukiant ir gerų būsimų rezultatų... Mes stiprios ... wub.gif

Mačiau ,Shaiba buvo prisijungusi... Kaip tu, mieloji laikaisi?? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 23 lapkričio 2009 - 21:47
SVeikos..
SIan buvo Ligoninej, padare tyrimus, sake, kad tyrimai blogi ir pries tai buvusi chemoterapija nieko nepadejo.. Tai paskyre nauja. Surasau pagal kompensuojamu vaistu pasa, o JUs man papasakokit ka nors apie si vaista:
1. Doxorubicin-Teva
2.ZOfran-nuo pykino jau zinau
3. Relanium

Jau ispejo, kad mama nusipirktu peruka, ens pries tai buvusio fluorocito plaukai enturejo slinkti, dabar sake, kad po 2 sav mama prapliks..
Tai vat, vel psichologiskai is naujo viskam ruosiames.. Bent gerai tai, kad tik sian chemtoerapiaj buvo ir dabar tik uz 3 sav, nes mamai fiziskai sunku butu, jeigu kiekvina diena.. O kaip geriau, kai kiekviena diena, ar kai 1 karta i 3 savaites..
Nieko as nebesuprantu.. SIan kai per naujienas dar pamaciau suniuko Pipiro istorija, tai isvis apsiblioviau..
Atsakyti