QUOTE(adis @ 2009 11 21, 13:30)
Man klaustukei iškart kyla klausimas, jei buvo 7 liudytojai, tai kodėl nė vienas iš jų to žmogaus nepakėlė ir nepatraukė iš kelio vidurio? Gal tuos liudytojus teisti reikia?
Jūs vakar klausėt manęs, komentare po nuotrauka dėl plaukų. Tai, matyt, visiems skirtingai. Barselonoje aš kaip tik po gydymo gemzara ir taksoliu po 5 mėn.Mano plaukai auga labai išlėto.
Po pirmųjų chemijų plaukai augo kaip kailiukas, labai daug, tankūs, stiprūs (negarbanoti). Po trečios chemijos buvau kaip pankė: garbanojosi tik per vidurio liniją nuo kaktos iki pakaušio. Pasidarydavau a-la skiauterę, namiškius juokindavau.
Dabar plaukai praretėję, visi žili iškrito, bet per mažai jų - vis viena dėviu skarytę, be to galvai šalta.<...>
Ta diena, kai leidžia vaistus viena iš geriausių, kraujas atsistatęs būna. Vakar nupunktavo dešinį plautį. Komanda nelabai patyrusi buvo, viskas gerai, be komplikacijų. Visada nerimauju, kai punktuoja, kai vieną kartą rimtų bėdų buvo, kitaip neišeina. Grįždami sustojom pusiaukelėje Karpynėj skaniai pavalgėm ir namučių.
Sveikos visos ir svarbiausia adis bei GABIJA, kurios man paliko atmintyje labiausiai, dar Rasų lanka su savo paveikslais, dar saulėlydi su savo šeima, dar tati su savo kojyte , dar ifauru su savo tėveliais... ir visos kitos, kurių nepaminėjau.
Vakar priėjusi tik paskaitinėjau Jūsų žinutes, pati neberašiau.
Dėl to TEISMO, tai taip, neaišku ką veikė pirmojo automobilio išlipę vaikinai ioš jo ant kelio, pakėlinėję dviratį nuo kelio, o šalia gulinčio žmogaus aiškinę nei vienas iš trijų nematė, tik po kurio laiko atsirado vienas iš jų tipo, matė, kaip dviratininkas važiavo ir krito nuo dviračio... Jie juk galėjo pakelti pirmiau žmogų, o ne dviratį, ai, bus galutinis sprendimas gruodzio 7 d. mes nebusime, nes busime Kanaruose, jei viskas laimingai klostysis. Mane veikia tokia nasta vaikui ant peciu, kai NUTEISIAMAS BŪDAMAS NEKALTAS, juk užvažiavo ant gulinčio. Ar ne taip?
adis, aš labai suregavau į tai, kad Tau reikia punktuoti plautuką... Dieve, juk tai baisiai nemaloni procedūra ir net silpna, o gal Tau nuskausmina? Tai tik skystis kaupias plautukyje viename? Kas kiek llaiko reikia punktuoti? Nuokada visa tai plaučiuose prasidėjo? Ir kiek chemijų kai buvo nustatytas skystis plautyje? Kas per simpromai pačiai buvo? Aš, kai buvo plautyje skysčio,
jaučiau skausma deš. šone, o ypač negalėjau gultis ant to šono...
Mano plaukučiai po pirmosios chemijos augo tokie stiprūs, kad po paskutinio lašinimo ėjau be peruko po dviejų mėnesių, o dabar jau gruodžio 4d. bus mėnuo, o jie tik krenta, o neauga. Naujų nesimato dar visai....Bet tai niekai, prieš visa kita, galima gyventi ir su peruku.
Aš peruką pirkau Kauno klinikose, prie akių klinikos ten kur yra visokių parduotuvėlių, kur yra spec. įranga invalidams, kur yra prekiaujama maisto papildais, kur yra kirpykla, viskas antrame aukšte. Ten yra ir mažas perukų salonas. Man labai patiko, išsirinkau tokį patį, kokia šukuosena mano buvo, net darbe nesuprato, kad atėjau su peruku, bet aš tuoj prisipažinau, kitaip nemoku...