Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 20

QUOTE(arune @ 2009 11 22, 13:22)
*slapuke, manau būtų geriausia už pinigus į Santariškes. Ar skambinote ten? Papasakot situaciją, ir kad norite už pinigus, žiūrėtumėt, ką sakys. Atvyktumėt į onkologo darbo dienos pabaigą (dažniausiai jie dirba iki 14- 15 val.,) ir palauktumėt, kol praeis visi su talonais.

Užsidėkite Google "privačios onko klinikos'
"privačios onkologinės klinikos"
gal rasit ką nors naudingo.
Pasilyginkit su įkainiais Santariškėse.Kauno klinikose markeris beveik du kartus brangiau ne privačioje klinikoje.
Atsakyti
Sveikos,
koks gražus šiandien oras Vilniuje wub.gif aišku norėtųsi šiokio tokio šaltuko, tada gal tie visi gripai greičiau pasibaigtų, na bet nepareguliuosi šio dalyko..
Turėjome su dukra važiuoti į cirką, bet pabijojau, nes šone tikrai žinau turėjo sėdėti ne visai pasveikę vaikučiai...tiek to bus dar tų cirkų gripui praėjus ..

QUOTE(arune @ 2009 11 22, 12:22)
*slapuke, manau būtų geriausia už pinigus į Santariškes. Ar skambinote ten? Papasakot situaciją, ir kad norite už pinigus, žiūrėtumėt, ką sakys. Atvyktumėt į onkologo darbo dienos pabaigą (dažniausiai jie dirba iki 14- 15 val.,) ir palauktumėt, kol praeis visi su talonais.

Kai mus išrašė iš vieno ligoninės kur darė plaučių punkciją ir davė siuntimą pas onkohematologą, tai ir sakė taip daryti- imti visus popierius ir važiuoti į registratūrą, gal praleidžia be eilės g.gif rašau gal, nes mums to neprireikė, padėjo anytos pažintys, bet Jūsų vietoje gal mėginčiau taip daryti 4u.gif
Laikykitės, viskas bus gerai 4u.gif

Šiandien kalbėjau su mama telefonu, tai ji jau nori peruko unsure.gif Sako, kad pusė plaukų išslinko ir taip tik po pirmos chemo...skarelių jokių ir kepurių nepripažįsta...
žvilgtelėjau internete kaina tai baltichair nuo 240 ltl, kažin jie naturalūs? g.gif Gal kas žinote kur dar Vilniuje jų yra pikti?

Gražaus sekmadienio wub.gif
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 22, 12:31)

Pasilyginkit su įkainiais Santariškėse.Kauno klinikose markeris beveik du kartus brangiau ne privačioje klinikoje.

O, netgi taip? tada tikrai reikėtų paieškoti info ir kitose įstaigose, palyginti kainas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 11 22, 13:22)

Nea neskambinau, nerandu telefono, gal turite? Kaip suprantu del kepenu ir inkstu patalogiju yra skirtingi onkologai? Siaip mastau gal uzregistruot pas urologa pvz Bali Daini pas ji i privacia klinika? Is tikro sunku susigaudyti pas ka reikia registruotis...urologas ar onkologas kas cia galetu zvegti visumoj i susidariusia situacija
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 22, 13:31)
Užsidėkite Google "privačios onko klinikos'
"privačios onkologinės klinikos"
gal rasit ką nors naudingo.

Bnadau ieskot, bet nieko doro nerandu... O del ikainiu, net neisivaizduoju kokie jie Santariskese...na manau pigiau nei Medicinos diagnostikos centre
Atsakyti
GABIJA, rasu lanka,

Tai galvojate, jog problema ne fizinei bukleje o psichologineje? O gali buti, kad jai tirkai truksta jegos.. Nors as jai sakau, kad jegos nebus, jei po truputi nepradesi judeti.. Namie jinia juda, vaiksto, net kartais gamina, prie kompo pasedi, bet i lauka neistraukti.. mazdaug "As pavargsiu, neturiu jegu"...

kazkaip norisi ta problema ispresti.. visi kas nepaskambina skao, jog jos balsas gyvus ir viskas ok, na is tikruju emocijos jos geros, tik tas nenoras judeti:/
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 11 22, 13:38)

žvilgtelėjau internete kaina tai baltichair nuo 240 ltl, kažin jie naturalūs?  g.gif Gal kas žinote kur dar Vilniuje jų yra pikti?

Gražaus sekmadienio  wub.gif
Papildyta:
O, netgi taip? tada tikrai reikėtų paieškoti info ir kitose įstaigose, palyginti kainas...  g.gif

Tikrai nenatūralūs.Natūralus sieks virš tūkstančio.Google pasižiūrėkit, o ir Gariūnuose galėtų būti.Privalumas sintetinių, kad jiems suformuota šukuosena, išplauni šampūnu, balzamu ir džiovini ant 3-jų ltr stiklainio, jokiu būdu ne fenu.natūralių priežoūra kaip nuosavų plaukų.
Papildyta:
QUOTE(bbg23 @ 2009 11 22, 15:52)
GABIJA, rasu lanka,
kazkaip norisi ta problema ispresti.. visi kas nepaskambina skao, jog jos balsas gyvus ir viskas ok, na is tikruju emocijos jos geros, tik tas nenoras judeti:/

Jėgų aišku irgi ne fontanai būna, bet psichiatrui pasirodykit.Tai kas mano dūšioje , aplinkiniai mato tik ledkalnio viršūnę.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 22, 15:25)
Tikrai nenatūralūs.Natūralus sieks virš tūkstančio.Google pasižiūrėkit, o ir Gariūnuose galėtų būti.Privalumas sintetinių, kad jiems suformuota šukuosena, išplauni šampūnu, balzamu  ir džiovini ant 3-jų ltr stiklainio, jokiu būdu ne fenu.natūralių priežoūra kaip nuosavų plaukų.

Taip ir galvojau, kad greičiausiai nenatūralūs... O su perukais mama jau yra turėjusi reikalų- kai prieš kokių 15 metų su cheminiu sušukavimu sudegino, tai paskui jis jai taip patiko, kad net ir ataugus plaukams žiemos metu su juo dar vaikščiojo, sakė gražiau negu su kepure smile.gif Jau pabuvojau pas mamą, nukirpau plaukučius trumpai , palikdama tik kokių 2 cm ilgio plaukus, ryškių plikių dar nėra, tai visai simpatiškai ji atrodo ir su tokiai trumpučiais wub.gif Tik aišku moteriškė 63 metų amžiaus nesupranta tokio stiliaus ir įsitikinusi, kad jai netinka doh.gif
Gabija, ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 11 21, 13:30)
Man klaustukei iškart kyla klausimas, jei buvo 7 liudytojai, tai kodėl nė vienas iš jų to žmogaus nepakėlė ir nepatraukė iš kelio vidurio? Gal tuos liudytojus teisti reikia?

Jūs vakar klausėt manęs, komentare po nuotrauka dėl plaukų. Tai, matyt, visiems skirtingai. Barselonoje aš kaip tik po gydymo gemzara ir taksoliu po 5 mėn.Mano plaukai auga labai išlėto. smile.gif  Po pirmųjų chemijų plaukai augo kaip kailiukas, labai daug, tankūs, stiprūs (negarbanoti). Po trečios chemijos buvau kaip pankė: garbanojosi tik per vidurio liniją nuo kaktos iki pakaušio. Pasidarydavau a-la „skiauterę“, namiškius juokindavau. tongue.gif Dabar plaukai praretėję, visi žili iškrito, bet per mažai jų - vis viena dėviu skarytę, be to galvai šalta.<...>
Ta diena, kai leidžia vaistus viena iš geriausių, kraujas atsistatęs būna. Vakar nupunktavo dešinį plautį. Komanda nelabai patyrusi buvo, viskas gerai, be komplikacijų. Visada nerimauju, kai punktuoja, kai vieną kartą rimtų bėdų buvo, kitaip neišeina. Grįždami sustojom pusiaukelėje „Karpynėj“ skaniai pavalgėm ir namučių.

Sveikos visos ir svarbiausia adis bei GABIJA, kurios man paliko atmintyje labiausiai, dar Rasų lanka su savo paveikslais, dar saulėlydi su savo šeima, dar tati su savo kojyte , dar ifauru su savo tėveliais... ir visos kitos, kurių nepaminėjau.
Vakar priėjusi tik paskaitinėjau Jūsų žinutes, pati neberašiau.

Dėl to TEISMO, tai taip, neaišku ką veikė pirmojo automobilio išlipę vaikinai ioš jo ant kelio, pakėlinėję dviratį nuo kelio, o šalia gulinčio žmogaus aiškinę nei vienas iš trijų nematė, tik po kurio laiko atsirado vienas iš jų tipo, matė, kaip dviratininkas važiavo ir krito nuo dviračio... Jie juk galėjo pakelti pirmiau žmogų, o ne dviratį, ai, bus galutinis sprendimas gruodzio 7 d. mes nebusime, nes busime Kanaruose, jei viskas laimingai klostysis. Mane veikia tokia nasta vaikui ant peciu, kai NUTEISIAMAS BŪDAMAS NEKALTAS, juk užvažiavo ant gulinčio. Ar ne taip?

adis, aš labai suregavau į tai, kad Tau reikia punktuoti plautuką... Dieve, juk tai baisiai nemaloni procedūra ir net silpna, o gal Tau nuskausmina? Tai tik skystis kaupias plautukyje viename? Kas kiek llaiko reikia punktuoti? Nuokada visa tai plaučiuose prasidėjo? Ir kiek chemijų kai buvo nustatytas skystis plautyje? Kas per simpromai pačiai buvo? Aš, kai buvo plautyje skysčio, jaučiau skausma deš. šone, o ypač negalėjau gultis ant to šono...
Mano plaukučiai po pirmosios chemijos augo tokie stiprūs, kad po paskutinio lašinimo ėjau be peruko po dviejų mėnesių, o dabar jau gruodžio 4d. bus mėnuo, o jie tik krenta, o neauga. Naujų nesimato dar visai....Bet tai niekai, prieš visa kita, galima gyventi ir su peruku.

Aš peruką pirkau Kauno klinikose, prie akių klinikos ten kur yra visokių parduotuvėlių, kur yra spec. įranga invalidams, kur yra prekiaujama maisto papildais, kur yra kirpykla, viskas antrame aukšte. Ten yra ir mažas perukų salonas. Man labai patiko, išsirinkau tokį patį, kokia šukuosena mano buvo, net darbe nesuprato, kad atėjau su peruku, bet aš tuoj prisipažinau, kitaip nemoku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 22 lapkričio 2009 - 18:26
QUOTE(Satide @ 2009 11 22, 17:49)
Taip ir galvojau, kad greičiausiai nenatūralūs... O su perukais mama jau yra turėjusi reikalų-<...> Jau pabuvojau pas mamą, nukirpau plaukučius trumpai , palikdama tik kokių 2 cm ilgio plaukus, ryškių plikių dar nėra, tai visai simpatiškai ji atrodo ir su tokiai trumpučiais  wub.gif Tik aišku moteriškė 63 metų amžiaus nesupranta tokio stiliaus ir įsitikinusi, kad jai netinka  doh.gif
Gabija, ačiū už info 4u.gif

Bet peruką mamai turite pirkti kartu su ja, nes jį reikia matuotis, ir dar ilgokai rinktis, nes kai vieną Kaune bazese nusipirkau tai taip ir nenesiojau, sumokejau virš 400 Lt, sakiau nusinešiu į kirpyklą patvarkys, pakirpo, bet visvien nieko nesigavo iš jo, reikia pirkti iš kart, kad tiktų, kad negalvotum, jog kirpėja sugebės peruką pataisyti.
Kad daugelis moterų kerpasi plikai jau po pirmosios chemijos, nes neperneša krentančių visur plaukų, mane visada nuskusdavo sesers marti su peiliuku barzdai skusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 22 lapkričio 2009 - 18:40
QUOTE(*slapuke @ 2009 11 22, 11:57)
ACIU uz paguodos zodzius  4u.gif  Diagnostikos centras patare i santariskes bet ten eiles... doh.gif o mama isgirdus atsakymus matyt pasimete ir detaliau nieko nebeissiklausinejo.. tai vat ir ieskau pas ka greitai viska galima butu suzinoti vilniuje, gali buti ir siauliuose.

Pabandykit paskambinti. Santariškėse kažkur (tik gal ne visuiose skyriuose - nes ten jie kaip kelios atskiros respublikos Santariškėse) yra galimybė prieiti už pinigus be eilės. Pinigėliai sumokami oficialiai. Kokie - nežinau. Tipo - VIP-as. Ar visur taip galima - nežinau.

QUOTE(Patr @ 2009 11 22, 19:19)
Aš peruką pirkau Kauno klinikose, prie akių klinikos ten kur yra visokių parduotuvėlių, kur yra spec. įranga invalidams, kur yra prekiaujama maisto papildais, kur yra kirpykla, viskas  antrame aukšte. Ten yra ir mažas perukų salonas. Man labai patiko, išsirinkau tokį patį, kokia šukuosena mano buvo, net darbe nesuprato, kad atėjau su peruku, bet aš tuoj prisipažinau, kitaip nemoku...

Patr, apšviesk mane, kaimietę: kaunietė esi? kažkodėl man susivaideno, kad iš Vilniaus...Jei dirbi - kuriam krašte - gal kada ir arbatos būtų galima atsigerti? blush2.gif Aš tai centre būnu dažniausiai, o paskui - kur vaikai, ten ir aš...
Atsakyti
ifauru, ne neesu Kaunietė, esu iš suvalkijos lygumų. smile.gif, o arbatos galima kada prie progos, bet aš važinėju į Kauno onkologijos ligoninę vis. Dabar tikiuosi, kurį laiką ne taip dažnai reikės, tikiuosi labai. smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2009 11 22, 01:09)
Markeris...Mūsų virš 400 prie normos 3  doh.gif Jau susigyvenom.
<...>
Ač<...>Tai perskambinau gydytojai - ji visgi pasiliko prie to varianto, kad perkam ir žiūrim. Chemija paskirta 3 kartams - už tai ir prognozės toli nesiekia....Jei tikrai nebus poveikio, gal tikrai nebevertės nei chemijų leist, nei avastino pirkt.... g.gif Būtų gerai, kad įvyktų Kalėdinis stebuklas wub.gif

ifauru, kokio organo markerio norma yra 3? Kepenų? O kaip mamytė pati jaučiasi? Valgo gerai?

Tikėk, kad viskas bus gerai ir viskas bus taip, kaip turi būti. 4u.gif Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2009 11 22, 19:50)
ifauru, ne neesu Kaunietė, esu iš suvalkijos lygumų. smile.gif, o arbatos galima kada prie progos, bet aš važinėju į Kauno onkologijos ligoninę vis. Dabar tikiuosi, kurį laiką  ne taip dažnai reikės, tikiuosi labai. smile.gif 4u.gif
Papildyta:

ifauru, kokio organo markerio norma yra 3? Kepenų? O kaip mamytė pati jaučiasi? Valgo gerai?

Tikėk, kad viskas bus gerai ir viskas bus taip, kaip turi būti. 4u.gif Stiprybės 4u.gif

Supratau... ax.gif Būtų gerai, kad nereikėtų niekam pas tuos gydytojus....

Na, bent jau popieriukuose tokią rašo CEA - žarnyno, skrandžio ir kartais krūties stebėjimo atvejas...
Atsakyti