QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 21, 00:11)
Tai va, gavome atsakymus. Mamytei markeris (krūties) - 117 prie 25 normos...
FT 4 (skydliaukės hormonų) trūksta vienos dalelės iki normos. O visada buvo normoj...
Žiūrėsim, ką čia toliau darysim...
O man -
- cholesterolis kyla. Nu nesuprantu nuo ko - nuo vaistų?
Nuo streso?
Valgau neriebiai, nesu storuliukė... Teks irgi apsilankyti pas gydytoją...
P.s. Dar truputi pasigirti noriu, kad atradau sau tokį relaksą, bet nėra daug laiko prisėsti - mezginėju riešines. Na, negaliu, kaip gera. Vyras juokauja , kad geriau griovius kelis iškastų , nei tokį darbelį darytų ...
Markeris...Mūsų virš 400 prie normos 3
Jau susigyvenom.
Be to, jau 100% įsitikinom, kad skirtingi aparatai rezultatą skirtingą rodo. Mama jei BKT daro kaime - kaip ir viskas normoj. Vos ne tą pačią dieną rajono centrinėj - ryškus skirtumas (pvz. granuliocitai 2,4 ir 1,7)
Todėl kol kas nerimas gal ir yra, bet sekti reikėtų pagal vieną ir tą patį aparatą...
Aš apie cholesterolį irgi nekalbu
Viena iš pagrindinių jo kilimo priežasčių (čia įrodyta mediciniškai) - nervai...
Gražūs daiktai riešinės, bet man dar nekyla noras ją turėti, nors kolegė jau senokai bizniauja
(poros kaina - 80 lt)
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 21, 00:58)
Mamytei pradėjo augti po gero mėnesio su trupučiuku... Ataugo nelabai kokie - kiekvienas į savo pusę žiūri , ypatingai pakaušyje ir laaaaaabai ploniukai, bet mums tai nesvarbu. Mums svarbu kuo ilgiau gyventi ...
Tiesa, manau priklauso nuo amžiaus. Vyresniems juk viskas lėčiau ir visaip kitaip -iau. Turėsi tu tų plaukučių - gražių - tik jiems laiko reikia... Kantrybės...
Mūsų mamos plaukiukai dabar tankūs, tiesūs. Jau kirp tuoj reikėtų, bet vėl gaunam irinotekaną ir vėl kvaili plaukai paliks protingą galvą...
QUOTE(arune @ 2009 11 21, 11:23)
Rasų lanka, na nėra blogos mamytės žinios dėl markerio. Reagentai skirtingi, gal tokį didelį skaičių rodo jūsiškis Mažeikiuose? O onkologiniam kitoks būtų? Man daktarė buvo sakiusi nemakaluotis su markerio darymu, jei pradėjau onkologiniam, tai ir toliau darytis ten. Gerai, kad gelbėji pati save, Rasų lanka, nes nieks kitas nepagelbės mums, nieks už rankos neištrauks iš liūdesėlio, tik pačios, pačios...
Pritariu.
QUOTE(adis @ 2009 11 21, 12:30)
Ačiū už tokią nuomonę, esu kaip visi; nei velnias, nei angelas
Gydytoja kalbėjo apie Jus su kažkuom telefonu, kai mes buvome viduje. Sakė: žmonės pasiruošę gydyti kol kas už savus, kol galutinai bus aišku (matyt, mano jog netrukus paaiškės vaistų poveikis). Mano vyras vėliau perklausė, tai gydytoja sakė - aš labai suprantu tokį poelgį, nes tai gyvybės- mirties klausimas. Nė vieno žodžio, kad Jūsų sprendimas, neteisingas ar koks nors kitoks. Labai gražiai atsiliepė.
Ačiū. Nes penktadienį buvo šioks toks jovalas - palatos gydytoja rezidentė skaito išvadą, kad avastinas nutraukiamas. Sakau - atvešiu. Tai ji lėkė tikslintis, paskui atėjus į palatą mamai pribūrė, kad nebereikalingas, nes neveiksmingas. Man skambina, aš darbe. Tai perskambinau gydytojai - ji visgi pasiliko prie to varianto, kad perkam ir žiūrim. Chemija paskirta 3 kartams - už tai ir prognozės toli nesiekia....Jei tikrai nebus poveikio, gal tikrai nebevertės nei chemijų leist, nei avastino pirkt....
Būtų gerai, kad įvyktų Kalėdinis stebuklas