QUOTE(Patr @ 2009 11 20, 23:43)
Buvo liudininkų septyni žmonės jog matė jį gulintį ir nejudantį ant kelio vidurio, kai sūnus nematęs užvažiavo.
Man klaustukei iškart kyla klausimas, jei buvo 7 liudytojai, tai kodėl nė vienas iš jų to žmogaus nepakėlė ir nepatraukė iš kelio vidurio? Gal tuos liudytojus teisti reikia?
QUOTE(Patr @ 2009 11 20, 23:43)
Mano plaukučiai visai išretėjo. Kažin kada pradės normalūs augti po chemijos Paklitaksolio ir Gemzaro???? Kai po raudonosios chemijos jie augo tokie stiprūs kaip ežiukas, tai dabar tokie tik kaip pūkai styro ant galvos, tokie reti...
Jūs vakar klausėt manęs, komentare po nuotrauka dėl plaukų. Tai, matyt, visiems skirtingai. Barselonoje aš kaip tik po gydymo gemzara ir taksoliu po 5 mėn.Mano plaukai auga labai išlėto. Po pirmųjų chemijų plaukai augo kaip kailiukas, labai daug, tankūs, stiprūs (negarbanoti). Po trečios chemijos buvau kaip pankė: garbanojosi tik per vidurio liniją nuo kaktos iki pakaušio. Pasidarydavau a-la skiauterę, namiškius juokindavau. Dabar plaukai praretėję, visi žili iškrito, bet per mažai jų - vis viena dėviu skarytę, be to galvai šalta.
QUOTE(ifauru @ 2009 11 20, 23:51)
su adis visai netikėtai buvom Kaune, klinikose susitikusios. Lašinosi chemiją šiandien, tai gal kiek silpniau jaučiasi. Labai gaila, kad turėjau tik keletą minučių šnektelėt su tokiu puikiu žmogum
Ačiū už tokią nuomonę, esu kaip visi; nei velnias, nei angelas Gydytoja kalbėjo apie Jus su kažkuom telefonu, kai mes buvome viduje. Sakė: žmonės pasiruošę gydyti kol kas už savus, kol galutinai bus aišku (matyt, mano jog netrukus paaiškės vaistų poveikis). Mano vyras vėliau perklausė, tai gydytoja sakė - aš labai suprantu tokį poelgį, nes tai gyvybės- mirties klausimas. Nė vieno žodžio, kad Jūsų sprendimas, neteisingas ar koks nors kitoks. Labai gražiai atsiliepė.
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 21, 00:11)
Tai va, gavome atsakymus. Mamytei markeris (krūties) - 117 prie 25 normos... FT 4 (skydliaukės hormonų) trūksta vienos dalelės iki normos. O visada buvo normoj... Žiūrėsim, ką čia toliau darysim...
Markeris sumažėjęs bent per 3 k. nuo pradinio. Tai gerai. Be to, kas ta viena hormonų dalelė iki normos. NIEKAI.
QUOTE(arune @ 2009 11 21, 11:23)
Aš bėguosi šiandien nuo savo minčių į čiuožyklą. Einame su dukriuku pačiuožinėt, šiaip kažkur, nežinau dar..Vakar traukiau savo sąsiuvinėlį - gelbėtoją, kur susirašius visokių pozityvių minčių, pasakymų, dar šio to... Galiu pasakyt, kad geriausias gelbėtojas mūsų Adis, -- pagarba Tau, mieloji, kiek tavo minčių persirašius esu, kaip padeda. Net neįsivaizduoji, kokį darbą tu čia mums visoms padedi dirbti, tai neįkainuojama. Tai geriau už psichologą (buvau - žinau).
Smagu, kad padeda. Griečiausia todėl, kad į daug ką požiūris panašus turėtų būti. Kadangi žmonės skirtingi, ne visuomet vienos mintys, kurios tinka vienam, kitam ir tinka. Gali net erzinti.
Vaikystėj -jaunystėj buvau išprotėjus dėl čiuožimo , gyvenom šalia čiuožyklos. Žiemos buvo kaip tikros žiemos - ledas išsilaikydavo be problemų, stovėdavo čiuožyklos centre tikra eglė. Muzika grodavo, daugiau kaip pusė klasės susirnkdavo...galima sakyti, ten ir gyvendavom... Nostalgija.
Ta diena, kai leidžia vaistus viena iš geriausių, kraujas atsistatęs būna. Vakar nupunktavo dešinį plautį. Komanda nelabai patyrusi buvo, viskas gerai, be komplikacijų. Visada nerimauju, kai punktuoja, kai vieną kartą rimtų bėdų buvo, kitaip neišeina. Grįždami sustojom pusiaukelėje Karpynėj skaniai pavalgėm ir namučių.