Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 20

QUOTE(saulėlydis* @ 2009 11 09, 09:18)
Na dar gražiau blink.gif Žinoma, kad vadinkite. Mano - Perlas, Jūsų - Perliukas  lotuliukas.gif

tongue.gif ... tai linkėjimai Perlui juo Perliuko hi.gif ok.gif
Atsakyti
Labas rytas, Mergaitės, 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Patr @ 2009 11 09, 00:31)
Sveikos, sveiki, užsiregistravau šiandien, nors ne kartą esu įėjusi į šį puslapį ir paskaitinėjusi apie  šią ligą ir jos gydymo metu ivairius išgyvenimus. Atlaikiau vėl (jau antrą kartą -po atkričio) 6 chemoterapijos kursus (Paklitaksolis ir gemzaras). Paskutis buvo lapkričio 4 dieną, o liga deagnozuota 2002 m. sausio mėn. Dabar paskyrė Tamoksifeną, ankščiau jo negėriau. Šiandien pirmą kartą išgėriau tableytę.  blink.gif

Sveikute, Patr 4u.gif , atėjusi į mūsų būrelį. Tikiuosi, kad ši chemija sutvarkė tai , ką reikėjo. Dabar belieka gerti tabletytes ir kuo daugiau skirti dėmesio sau. Jei nesunku, parašyk daugiau apie save. Kaip suprantu pagal vaistukus - krūties...Kaip pernešei chemiją. ar turėjai švitinimų? Ką mėgsti laisvalaikiu veikti, jei tokį turi. Mūsų mergaitės čia - audėjėlės, mezgėjėlės, literatės, tapytojos , dekupažistės ir ir t.t. tongue.gif wub.gif
QUOTE(Patr @ 2009 11 09, 00:41)
Nežinau, kaip toleruos tą vaistuką mano kūnas. Čia pasikaitinėjau, kad labiausiai veikia venas.

Tikėk , kad vaistuką toleruosi gerai. Kai kurios mergaitės jį naudoja, bet tik , man rodos, romantikei (jei suklysiu - atsiprasau), krito kraujukas - galvojo, kad nuo Tamoksifeno. Bet gal ji pati parašys... rolleyes.gif O šiaip gali būti karščio pylimas, šiek tiek svoris padisėti... Mano mamytė taip pat juos vartojo, bet trumpai, bet jai jau menopauzė, todėl viskas kitaip...
Dabar nebegalvok apie tuos šalutinius, viskas bus gerai - susitvarkys. O tiems vaistukams, kai paskaitai, visiems doh.gif doh.gif kiek prirašyta... Laikykis...
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 11 09, 09:12)
Domogintarei:
o aš manau, kad reikia leisti mamai išgyventi dabartiniuos jausmus neskubinant, nesakant, kad "užteks" raudoti, gedėti. Aš už tai, kad jausmai būtų išgyvenami tokie, kokie yra,  neužgniaužiant jų. Kad mama verkia, matyt dar ne laikas atsitiesti. O jei griežtai sakyt "liaukis", tai tas pats , kas sergančiam sakyti "nesirk".
Mama nustos verkti tada, kai ateis tam laikas . Esu stebėjusi situaciją, kai mama neteko vaiko, maniau, kad ji niekada neatsities,....nevalgė, nesirūpino savim nei kitais, o praėjo porą metų, ir atsitiesė šiek tiek. Po 5 jau visai.  O jūs būkite dabar šalia, kalbėkitės; jei reikia, paverkite, ilgainiui tos kalbos turėtų tapti šviesesnėmis, prisiminimai nebekels graudulio. Viskas su laiku.

Baisu visai jaunai šeimai laukti 5 metus atsitiesimo.Garantuoju traumuotą vaikų psichiką ir susigadintus santykius namuose.Negalima laidotuvių nuotaiką namuose palaikyti metų metais.

Toks dėsnis , kad nemirtingų nėra.Negalima gyventi su mirties šešėliu namuose.
Jei susitaikymo laikas užsitęsė reikia nueiti pas kunigą išpažinties ,kreiptis į psichiatrą, medikus.Turi mama suprasti, kad tokia jos būsena nieko neišspręs, kad ji kenkia sau ir artimiesiems.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 08, 18:43)
Ačiū... aciuks.gif Ir Jums, Gabija,  kuo geriausios kitos savaitės. Kaip laikosi Jūsų gražioji gausiažiedė orchidėja? Ir įdomu, kaip tie reikaliukai pas Jus su tapybomis?  wub.gif  wub.gif

Mano gražuolė dabar virtuvėje ,kur šilčiau ir drėgniau, augina stiebus ir pumpurus.Beliko viena balta liūdnai žvelgianti pro langą į sniego likučius.
user posted image
Dabar mezgu raudoną, raudoną megztinį.Tai jau mano didžiausio optimizmo išraiška.Iki šiol tokių grandiozinių darbų nedariau.Gal spėsiu iki apžiūros lapkričio 25 d.Koks pasižmonėjimas lotuliukas.gif nuvažiuosiu į Klinikas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 09 lapkričio 2009 - 11:29
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 09, 12:28)
Mano gražuolė dabar virtuvėje ,kur šilčiau ir drėgniau, augina stiebus ir pumpurus.Beliko viena balta liūdnai žvelgianti pro langą į sniego likučius.
Dabar mezgu raudoną, raudoną megztinį.Tai jau mano didžiausio optimizmo išraiška.Iki šiol tokių grandiozinių darbų nedariau.Gal spėsiu iki apžiūros lapkričio 25 d.Koks pasižmonėjimas  lotuliukas.gif nuvažiuosiu į Klinikas  lotuliukas.gif

Man gražu kai žiedai puošia langus wub.gif Aš pati turiu 6 orchidėjas, bet užpuolė kažkokie pilki vabaliukai. Žinau, kad parsinešiau su viena ligota maximine orchidėja ir niekaip neišnaikinu. Purškiu su tokiu purškaliuku, bet nepasiduoda verysad.gif
Būtinai pasirodykite su nauju megztuku mirksiukas.gif Kiek jau numezgėt? Iš kokių siūliukų? Aš tai šiemet pirmą "grandiozinį" sijoną susikūriau. Bombordavą tongue.gif Liko siūlų, tai ir liemenė išėjo, bet dar fotosesija neįvyko.
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 11 09, 12:53)
Būtinai pasirodykite su nauju megztuku mirksiukas.gif Kiek jau numezgėt? Iš kokių siūliukų? Aš tai šiemet pirmą "grandiozinį" sijoną susikūriau. Bombordavą  tongue.gif Liko siūlų, tai ir liemenė išėjo, bet dar fotosesija neįvyko.

Trumpa medicinos istorija linksmai

2000 metų prieš mūsų erą - pagraužk šaknelių.
1000 mūsų eros metai - šaknelės yra pagonybė, melskis ir išgysi.
1850 m. - malda yra prietarai, išgerk mikstūros.
1940 m. - mikstūra yra nuodai, išrašysiu jums tablečių.
1985 m. - tabletės neveikia, naudokite antibiotikus.
2000 m. - antibiotikai yra nenatūralūs cheminiai produktai, geriau pagraužk šaknelių.

Dar gerai neįpusėjau .Mezgu iš 'Tiftik" , labai ploni-100gr -6 Lt, taigi viso 3 pokeliai, 18 Lt.Nedidelis nuostolis jei nenusimegsiu.Jei pavyks būtinai nufotografuosiu.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 09, 13:28)
user posted image
Dabar mezgu raudoną, raudoną megztinį.Tai jau mano didžiausio optimizmo išraiška.Iki šiol tokių grandiozinių darbų nedariau.Gal spėsiu iki apžiūros lapkričio 25 d.Koks pasižmonėjimas  lotuliukas.gif nuvažiuosiu į Klinikas  lotuliukas.gif

Na, nieko neprikiši - tikra gražuolė - džiugina ne tik namiškių , bet ir praeivių akeles.. bigsmile.gif O kas atsitiko violetinei? Gal poilsio užsimanė?
Lauksime nekantriai raudono megztuko su visu modeliuku... wub.gif
Ačiū už istorijos pamokėlę - dabar aišku kur link vis sukinėjamės, kad būtume sveiki... lotuliukas.gif
Žiūriu, kad lapkričio pabaiga daug kam "karšta" šviečiasi. Laikysime , Gabija, už Jus kumštelius.
Mes irgi kitą savaitę markerį darom - uch... 23 d. važiuojam pas akių daktarytę - ką pasakys dėl kataraktos operacijos, o 30 dieną pas onkodaktarytę - mamytei vaistukai, kraujukas, o man echoskopija ir konsultacija. Na, ištversim... ax.gif

Saulėlydi 4u.gif - ir kada tu suspėji tas grožybes padaryti? g.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 11 09, 09:34)
tongue.gif ...  tai linkėjimai Perlui nuo Perliuko  hi.gif  ok.gif

lotuliukas.gif
O Perlas Perliukui vardinių proga siunčia baltų ramunių puokštę bigsmile.gif
user posted image

koks jis nefotogeniškas - amžinai užsimerkęs
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 09, 13:54)

Saulėlydi 4u.gif  - ir kada tu suspėji tas grožybes padaryti?  g.gif  thumbup.gif

irnesakyk.gif pati nežinau, bet kai labai nori, tai kažko mažiau norimo atsisakai ir žiūrėk turi.
Bet per tai nugara kenčia, nes darbe sėdžiu, namie vėl mezginį pagavusi plept ant sofkutės blush2.gif
Užtat daktaras šeštadienį sakė, kad kol kultūristės iš manęs nepadarys , tol pas jį teks lankytis fitness4.gif
doh.gif
Atsakyti
sijoną susikūriau. Bombordavą  tongue.gif Liko siūlų, tai ir liemenė išėjo, bet dar fotosesija neįvyko.

Fantastiški dalykai, o su balta suknele Juozukas Statkevičius "perspjautas ".
Atsakyti
Ar esate girdėjusios apie šį preparatą Reservatrol ?  Tai labai stiprus antioksidantas, tinkantis ir kai kurioms onkologinėms ligoms , ne tik profilaktikai, bet ir bet kuriose stadijose.  g.gif Įdomu, ar tai dar viena farmacininkų vilionė? O gal kas iš mergaičių jau vartojate?

Sveikutes,
Vartoju Reservatrol. Patare gerb. Vaistininkas. Onko daktaryte nebuvo pries. Pirmus kartus pirkau SoriaNatural firmos. Dabar PuritansPride. (pigiau) Vartoju pakaitomis su kt. kad ir ne tokiais stipriais antioksidantais. Lyg tai yra ir Santegros, bet mazesnes koncentracijos. Nepatikrinsi, kaip butu, jei nevartociau. Ruolia irgi rekomenduoja vartoti antioksidantus. Toks mano pasirinkimas.
Sekmes visoms!!
Atsakyti

Būtinai pasirodykite su nauju megztuku mirksiukas.gif Kiek jau numezgėt? Iš kokių siūliukų? Aš tai šiemet pirmą "grandiozinį" sijoną susikūriau. Bombordavą  tongue.gif Liko siūlų, tai ir liemenė išėjo, bet dar fotosesija neįvyko.

thumbup.gif thumbup.gif
Čia tai wow. Aš tai susilydžiau apie vaikškas suknutes. Mano mergina žiūrėjo žiūrėjo ir paklausė: ar čia žmogaus padaryta?
Ir dar radom super gumytes plaukams - nusprendėm, kad gal jai pavyktų nusivelti pačiai gėlytes, o paskui kaip nors pritvirtintume...(pavogėm idėją blush2.gif )

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 09, 13:11)
Trumpa medicinos istorija linksmai

2000 metų prieš mūsų erą - pagraužk šaknelių.
1000 mūsų eros metai - šaknelės yra pagonybė, melskis ir išgysi.
1850 m. - malda yra prietarai, išgerk mikstūros.
1940 m. - mikstūra yra nuodai, išrašysiu jums tablečių.
1985 m. - tabletės neveikia, naudokite antibiotikus.
2000 m. - antibiotikai yra nenatūralūs cheminiai produktai, geriau pagraužk šaknelių.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Viskas ratu mirksiukas.gif
Atsakyti
Saulelydi,koks grozis wub.gif ,o jau vaikisku sukneliu-tai wub.gif

Atsakyti