Labas rytas,
Mergaitės,
QUOTE(Patr @ 2009 11 09, 00:31)
Sveikos, sveiki, užsiregistravau šiandien, nors ne kartą esu įėjusi į šį puslapį ir paskaitinėjusi apie šią ligą ir jos gydymo metu ivairius išgyvenimus. Atlaikiau vėl (jau antrą kartą -po atkričio) 6 chemoterapijos kursus (Paklitaksolis ir gemzaras). Paskutis buvo lapkričio 4 dieną, o liga deagnozuota 2002 m. sausio mėn. Dabar paskyrė Tamoksifeną, ankščiau jo negėriau. Šiandien pirmą kartą išgėriau tableytę.
Sveikute,
Patr , atėjusi į mūsų būrelį. Tikiuosi, kad ši chemija sutvarkė tai , ką reikėjo. Dabar belieka gerti tabletytes ir kuo daugiau skirti dėmesio sau. Jei nesunku, parašyk daugiau apie save. Kaip suprantu pagal vaistukus - krūties...Kaip pernešei chemiją. ar turėjai švitinimų? Ką mėgsti laisvalaikiu veikti, jei tokį turi. Mūsų mergaitės čia - audėjėlės, mezgėjėlės, literatės, tapytojos , dekupažistės ir ir t.t.
QUOTE(Patr @ 2009 11 09, 00:41)
Nežinau, kaip toleruos tą vaistuką mano kūnas. Čia pasikaitinėjau, kad labiausiai veikia venas.
Tikėk , kad vaistuką toleruosi gerai. Kai kurios mergaitės jį naudoja, bet tik , man rodos,
romantikei (jei suklysiu - atsiprasau), krito kraujukas - galvojo, kad nuo Tamoksifeno. Bet gal ji pati parašys...
O šiaip gali būti karščio pylimas, šiek tiek svoris padisėti... Mano mamytė taip pat juos vartojo, bet trumpai, bet jai jau menopauzė, todėl viskas kitaip...
Dabar nebegalvok apie tuos šalutinius, viskas bus gerai - susitvarkys. O tiems vaistukams, kai paskaitai, visiems
kiek prirašyta... Laikykis...