Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 20

QUOTE(Patr @ 2009 11 19, 23:50)
Ryt man TEISMAS 9 val.pradžia, neaišku kiek tęsis ir ar baigsis.  verysad.gif

Laikykis. Nė nežianu, kaip kitaip ir sakyt...
Atsakyti
ifauru, laikausi, bet grįžau labai liūdna ir susinervinusi.
Kaip Jums atrodo, kas kaltas ? Ką galima įvardinti SUKĖLUSĮ EISMO ĮVYKĮ????? Ar tą kuris guli ant važiuojamosios kelio dalies, ar tą kuris nematydamas naktį užvažiavo ant gulinčio????? Nei jis jį partrenkė, nei pėsčiųjų perėjoje jis gulėjo, o šiaip kelio važiuojamoje dalyje mieste, apšvietimas neypatingai geras buvo, krito šešėlis... sad.gif
Prokuroras paskaitė nuosprendį, kad mano sūnus sukėlė eismo įvykį, vairavo neatsargiai.... ir t.t., kaltinamas - laisvės atėmimas 4metai..... sad.gif plius moral.žalos atlyg. 200 000Lt ir ligonių kasoms už gydymą(beje gydomas buvo nukentėjusysis tik 12valandų) 30 000Lt

NEGALIU, kaip veikia TEISĖSAUGA mūsiškė? Kaip gi gali būti kaltas??????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 20 lapkričio 2009 - 12:06
console.gif
Bet tai tikiuosi, kad dar skųsit nutartį? g.gif
Atsakyti
Nusivylusi mūsų teismais.
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2009 11 20, 00:00)
Liutukeee, apžiūrėjau jus tris  albume thumbup.gif . Oi, sunki ir nemaloni diena ryt, reikia eiti miegoti. O plaukai taip keistai paveikti paskutinės chemijos krenta kaip po pirmosios chemijos, o juk tokie jau buvo paūgėję, galvos odą vis niežti ir pilni pirštai plaukų būna kai pasikasai.

Labanaktis visoms 4u.gif

Jei po pirmos chemo neiškrito, tai nebijok , sekančios tik praretina, bent trečdaliu, po to vėl atauga garbanoti.Ant galvos gaunasi toks chaosas, senieji garbanoti būna nusikirpę, bet priauga naujų garbanių.

Vėl pabiro smėlis iš tulžies .Vaikštau kaip klaustukas, tiksliau guliu lovos režime.Ketvirtadienį einu prašyti siuntimo tulžies pūslės operacijai, jei aišku "draugelis" leis, nes eisiu ir jo pasirodyti.Jau nusibodo tie priepuoliai , nes skausmas vis tiek kaip po operacijos, o kartojasi ir kas mėnuo , du mėnesiai.

Papildyta:
QUOTE(Patr @ 2009 11 20, 14:46)
Nusivylusi mūsų teismais.

Gal pakeiskit advokatą.
Mums po ratais buvo palindęs girtas pilietis, koja lūžo, bet tik patikrino vyro blaivumą ir jokių bylų , nei nuostolių atlyginimų nebuvo, nes pats alchašas kaltas buvo.
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2009 11 19, 21:22)
Pagaliau ir as aplankiau albumeli,idejau ir savo nuotrauka.Kazkaip ilgai nesiryzau ten ilisti  blush2.gif .Malonu su visomis susipazinti.Pasirode,kad Gabija esu maciusi,bet gal tik panasi. ax.gif

Gal iš Kauno rajono?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 20 lapkričio 2009 - 14:27
QUOTE(veidax @ 2009 11 20, 00:18)
taip, reikia valgyti branduolius. Labiausia rekomenduojami abrikosu ir persiku branduoliai, taciau ir obuolius valgant seklu branduoliu reiktu nepamirsti.
4u.gif

Bet tai kaip keiciasi viskas,seniau sakydavo,kad obuoliu seklos nuodingos doh.gif

QUOTE(Patr @ 2009 11 20, 12:59)
ifauru, laikausi, bet grįžau labai liūdna ir susinervinusi.
Kaip Jums atrodo, kas kaltas ? Ką galima įvardinti SUKĖLUSĮ EISMO ĮVYKĮ????? Ar tą kuris guli ant važiuojamosios kelio dalies, ar tą kuris nematydamas naktį užvažiavo ant gulinčio????? Nei jis jį partrenkė, nei pėsčiųjų perėjoje jis gulėjo, o šiaip kelio važiuojamoje dalyje mieste, apšvietimas neypatingai geras buvo, krito šešėlis... sad.gif
Prokuroras paskaitė nuosprendį, kad mano sūnus sukėlė eismo įvykį, vairavo neatsargiai.... ir t.t., kaltinamas - laisvės atėmimas 4metai..... sad.gif plius moral.žalos atlyg. 200 000Lt ir ligonių kasoms už gydymą(beje gydomas buvo nukentėjusysis tik 12valandų) 30 000Lt

NEGALIU, kaip veikia TEISĖSAUGA mūsiškė? Kaip gi gali būti kaltas??????

Teisesauga?Nera zodziu apie ja,apie policija irgi doh.gif
Musu seneli(pries 3m.),einanti kelkrasciu nutrenke masina(mire jis ligoninej),liudininkai mate,kad lenkdamas kita masina nutrenke seneli(buvo ziema,tamsu),bet ir ka?O gi nieko,po metu jau senelis kaltas liko(a.a.),o tas gaidys ir liudininkai(papirkti)jau sake,kad senelis viduriu kelio ejo doh.gif .Niekur mes nesikreipem,nieko neieskojom,zmogaus juk neprikelsi verysad.gif .O tas vairuotojas pats savo mama uzmuse ir pats komoj gal pusmeti prabuvo,bet paskui atsipaipalojo ir toooooks erelis pasijaute!Bet tegu Dievas teisia. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 20, 15:29)

Gal iš Kauno rajono?

Tai,kad ne,tik mokiausi 5m.Kaune(pries10-15m.),tai gal tik panasi esat i kazka kita wub.gif
Atsakyti
Tai va, mergaitės, koks gyvenimas. Skaudu, kai neteisingai apkaltina. Suprantu, kad stresai man nereikalingi, bet kaip jų išvengti... Gruodžio 7 d. skaitys nuosprendį, gal Teisėja numažins reikalaujamą moralinės žalos dydį, gal nereikės mano sūneliui mokėti visą gyvenimą pinigų už tai, kad visai nesijauti kaltas, jog, tamsiu paros metu kažkas atsigula tau ant kelio, kurio nepamatęs užvažiuoji. Reikia gerti xanax jau, kad ramiai išsimiegočiau. Kodėl toks gyvenimas kartais nedėkingas.
Liutuke, taip Dievas jiems neduos ramiai gyventi, juos nuteis irgi, juk nekaltą mano sūnų apkaltino. Juk ne MANO SŪNUS SUKĖLĖ EISMO ĮVYKĮ, O tas gulintis nevietoje, važiuojamoje dalyje. Buvo liudininkų septyni žmonės jog matė jį gulintį ir nejudantį ant kelio vidurio, kai sūnus nematęs užvažiavo.

Mano plaukučiai visai išretėjo. Kažin kada pradės normalūs augti po chemijos Paklitaksolio ir Gemzaro???? Kai po raudonosios chemijos jie augo tokie stiprūs kaip ežiukas, tai dabar tokie tik kaip pūkai styro ant galvos, tokie reti... Visosm linkiu sveikatėlės ir stiprybės. Kur dingo adis 4u.gif ? Gabija tai buvo dieną... Labos dar kartą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 20 lapkričio 2009 - 22:51
QUOTE(Patr @ 2009 11 20, 23:43)
Kur dingo adis 4u.gif ? Gabija tai buvo dieną... Labos dar kartą...

su adis visai netikėtai buvom Kaune, klinikose susitikusios. Lašinosi chemiją šiandien, tai gal kiek silpniau jaučiasi. Labai gaila, kad turėjau tik keletą minučių šnektelėt su tokiu puikiu žmogum wub.gif
Atsakyti
Kažin kaip GABIJAI tulžies priepuoliai? Ar labai skauda? Reikia gerti daug skysčių, arbatos...

ifauru, tai Jūs gydotės klinikose ar onkologijos ligoninėje?

Tik dabar paskaičiau, kad klinikose, o aš ne klinikose, tai mes nesusitiksime ten niekada smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 20 lapkričio 2009 - 23:01
QUOTE(Patr @ 2009 11 21, 00:43)
Tai va, mergaitės, koks gyvenimas. Skaudu, kai neteisingai apkaltina. Suprantu, kad stresai man nereikalingi, bet kaip jų išvengti... Gruodžio 7 d. skaitys nuosprendį, gal Teisėja numažins reikalaujamą moralinės žalos dydį, gal nereikės mano sūneliui mokėti visą gyvenimą pinigų už tai, kad  visai nesijauti kaltas, jog, tamsiu paros metu kažkas atsigula tau ant kelio, kurio nepamatęs užvažiuoji. Reikia gerti xanax jau, kad ramiai išsimiegočiau. Kodėl toks gyvenimas kartais nedėkingas.

Brangute, gal dar susitvarkys ir nuosprendis tikrai nebus toks skaudus...
console.gif Būtinai išgerk vaitukų, nes bemiegė naktis gali tavo sveikatytę "pareguliuoti" ne taip , kaip reikia. wub.gif

Sveikutės , Mergytės, 4u.gif 4u.gif laikykimės visos ir visi - nepasiduokime gripams ir nervams - bent jau stenkimės ax.gif

Saulėlydi 4u.gif - kur tavo chebrytė? Kaip laikotės?

Adis - mieliausioji, tikiuosi, kad namučiuose esi ir viskas gerai. wub.gif

Tai va, gavome atsakymus. Mamytei markeris (krūties) - 117 prie 25 normos... unsure.gif FT 4 (skydliaukės hormonų) trūksta vienos dalelės iki normos. O visada buvo normoj... unsure.gif Žiūrėsim, ką čia toliau darysim...

O man - doh.gif - cholesterolis kyla. Nu nesuprantu nuo ko - nuo vaistų? g.gif Nuo streso? g.gif Valgau neriebiai, nesu storuliukė... Teks irgi apsilankyti pas gydytoją... ax.gif
Mamytės nuotaika gera, ko nepasakysi apie dukrytę ... blush2.gif blush2.gif Žinoma, to neparodau. Ir reikėjo dabar pagesti mamytės skydliaukės hormonams, kai reikia važiuosti tartis dėl kataraktos operacijos... Vienu žodžiu , išvis nieko nepaaiškėjo. Pirmadienį - pas akių gydytoją, o dar už savaitės pas onkologytę... Dėl markerio - taip jau yra... Darėmės , kad pigiau pas mus. Tai kitą kartą kai darysim su tuo aparatu - žinosim ar kyla ar leidžiasi. Dar seniau su juo kai darėm tai rodė virš 300 prie 42 normos. Nesuprantu, ta pati Medicina Practica, bet normos vis skirtingos... Aj... rolleyes.gif dabar reikia pailsėti po savaitės - kažkokios nesąmonės darbe... Nutariau palankyti tokius kursus, kur galėčiau pati sau padėti susitvarkyti . Šią savaitę paėjau - patiko. Ir vyras sakė, kad truputi pasikeičiau - dažniau išsiviepusi vaikštau... bigsmile.gif
Na, kaip visada su ditirambais.... ax.gif

Laikykitės ir visoms labai ramaus ir sveiko savaitgalio, ir Jūsų vaikučiams ir artimiesiems. heart.gif

P.s. Dar truputi pasigirti noriu, kad atradau sau tokį relaksą, bet nėra daug laiko prisėsti - mezginėju riešines. Na, negaliu, kaip gera. Vyras juokauja , kad geriau griovius kelis iškastų , nei tokį darbelį darytų ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 20 lapkričio 2009 - 23:18
QUOTE(Patr @ 2009 11 21, 00:43)
Mano plaukučiai visai išretėjo. Kažin kada pradės normalūs augti po chemijos Paklitaksolio ir Gemzaro????

Mamytei pradėjo augti po gero mėnesio su trupučiuku... Ataugo nelabai kokie - kiekvienas į savo pusę žiūri , ypatingai pakaušyje ir laaaaaabai ploniukai, bet mums tai nesvarbu. Mums svarbu kuo ilgiau gyventi ... ax.gif Tiesa, manau priklauso nuo amžiaus. Vyresniems juk viskas lėčiau ir visaip kitaip -iau. Turėsi tu tų plaukučių - gražių - tik jiems laiko reikia... Kantrybės... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės,
užjaučiu Patr, kad taip... Gal susitvarkys kaip nors.

Rasų lanka, na nėra blogos mamytės žinios dėl markerio. Reagentai skirtingi, gal tokį didelį skaičių rodo jūsiškis Mažeikiuose? O onkologiniam kitoks būtų? Man daktarė buvo sakiusi nemakaluotis su markerio darymu, jei pradėjau onkologiniam, tai ir toliau darytis ten. Gerai, kad gelbėji pati save, Rasų lanka, nes nieks kitas nepagelbės mums, nieks už rankos neištrauks iš liūdesėlio, tik pačios, pačios...

Aš bėguosi šiandien nuo savo minčių į čiuožyklą. Einame su dukriuku pačiuožinėt, šiaip kažkur, nežinau dar..Vakar traukiau savo sąsiuvinėlį - gelbėtoją, kur susirašius visokių pozityvių minčių, pasakymų, dar šio to... Galiu pasakyt, kad geriausias gelbėtojas mūsų Adis, -- pagarba Tau, mieloji, kiek tavo minčių persirašius esu, kaip padeda. Net neįsivaizduoji, kokį darbą tu čia mums visoms padedi dirbti, tai neįkainuojama. Tai geriau už psichologą (buvau - žinau).

Rasų lanka, kokie tie kursai? g.gif
Atsakyti