Mes vakar buvom Kaune klinikose su tėčiu ,pasidarėm ehoskopą ir visai nusiminiau ,pilvo sritije kaip ir viskas gerai ,bet kakle vis dar yra limfmazgiu net iki 4 cm. ir dar eritrocitai neatsistatė iki reikiamos normos. daktarė sakė kad keis chemija į kita stipresne ,ir dar pasakė kad kažin ar tėtis ją atlaikis ,bet pasirinkimo kiek suprantu nėra . arba gal rinksis švitinimą . žodžiu gruodžio 4 važiuojam gultis ir tada bus matyt kas bus . ka daktarė man sakė apie atlaikima aišku niekam nesakau ir nenervuoju ,reik tikėtis kad dievas padės ir atlaikis . bet šia chemija lašins stacionare . žodžiu bijau ,bet tikiuosi geriausio.
Dėl gripo kėdainių miesto mokyklas jau uždarė ir paskelbė mieste epidemija ,vaiko makykla dar veikia ,bet galvoju vistiek vaiko neleist ,nes bijau pasėkmių. pas mus po savaitės tik bus atostogos ,bet aš galvoju busiu bloga mama ir vaiko neleisiu .bandysiu šindien paskambint mokytojai ir susitart ,dėl užduotėliu namie. užpernai mažoji kai susisirgo tai per 3 mėn . 5 antibijotikus sugėrėm ,tai bijau kad jai vėl susirgs kad nebutu pasėkmiu. nes mes kas et be antibijotikų neapseinam matomai yra linke į plautines lygas.
o gal man jau paranoja dė tų lygu
QUOTE(Siracusa @ 2009 11 19, 13:37)
Ifauru, geros tokios komandiruotės
Bendrai tai geriau nepavydėkit...
Dirbi dirbi visokiuose mokymuose seminaruose, jei išleki į miestą vakare, tai dar su šeimininkais reik bendraut...
O kartais be oro uosto ir nelabai ką pamatai...
ramune27, nepergyvenkit. Aš ne gydytoja, bet kol gydo yra gerai. Mūsų gydytoja kelissyk yra sakiusi, kad pagal mamos amžių jau tikrai nebūtų tokių ir tiek chemijų skyrusi (ryt 21 lašinimo kartas). Pagal viską organizmas neturėjo tiek atlaikyti....
ramune27, nepergyvenkit. Aš ne gydytoja, bet kol gydo yra gerai. Mūsų gydytoja kelissyk yra sakiusi, kad pagal mamos amžių jau tikrai nebūtų tokių ir tiek chemijų skyrusi (ryt 21 lašinimo kartas). Pagal viską organizmas neturėjo tiek atlaikyti....
[/quote]
Labai ačiū už palaikymą. ir dar toks nekuklus klausimas o kiek mamytei meteliu? nes mano tėtčiui 73.
Pagaliau ir as aplankiau albumeli,idejau ir savo nuotrauka.Kazkaip ilgai nesiryzau ten ilisti .Malonu su visomis susipazinti.Pasirode,kad Gabija esu maciusi,bet gal tik panasi.
QUOTE(ramune27 @ 2009 11 19, 20:37)
Labai ačiū už palaikymą. ir dar toks nekuklus klausimas o kiek mamytei meteliu? nes mano tėtčiui 73.
Vasarą diiiiiiiiiiidelis balius buvo, 70 šventėm
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2009 11 19, 21:22)
Pagaliau ir as aplankiau albumeli,idejau ir savo nuotrauka.Kazkaip ilgai nesiryzau ten ilisti .Malonu su visomis susipazinti.Pasirode,kad Gabija esu maciusi,bet gal tik panasi.
Ar užlipot į laimės žiburį neatsigęždami?
Ar iš tų kraštų, ar čia pažintinė kelionė?
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 19, 00:48)
SVETOČKA - tai džiaugsmas nameliams ir širdelėms. Žinau tą jausmą (aišku, ne po tokių ilgų išsiskyrimų), kada kūną adatėlėm bado, o šypsena nebetelpa burnoje... Kuo laimingesnių ir kuo ilgesnių tų akimirkų...
Aciu
Malonu susipazinti,Patr ir Liutukee
ramune27 ,aisku nelabai geros naujenos bet tikek,kad nauja chemija pades tikrai Man tai chemija visada leido stacionare,ir tau gal bus ramiau.O svitinimas man atrodo butinas prie sios ligos
Gavau popierius is NDNT, pripaise man 40%, neva galiu dirbti Skunda jau surasiau, pridejau ir vaizdines medziagos (nors ne itin ryskiai matosi), ryt siusiu MB i pasta, kad issiustu registruotu pastu. Gavosi 2 psl net
Per TV savo gydytoja pamaciau, pasikeites, be plauku, gal su ligoniais solidarizuojasi?
Ale baisu su tuo gripu, tfu tfu tfu, musu gale ne tiek baisiai paplites dar. Kad tik MB nesusirgtu. Jo sesuo is Alytaus dabar pas mus sveciuojasi, tai juokiames, akd neisleisim namo, kol nesibaigs pandemija
Per TV savo gydytoja pamaciau, pasikeites, be plauku, gal su ligoniais solidarizuojasi?
Ale baisu su tuo gripu, tfu tfu tfu, musu gale ne tiek baisiai paplites dar. Kad tik MB nesusirgtu. Jo sesuo is Alytaus dabar pas mus sveciuojasi, tai juokiames, akd neisleisim namo, kol nesibaigs pandemija
Sveikos
Baisu tas siaučiantis gripas, labai bijau užsikrėsti, valgau vakarais ir česnako ir arbatą su citrina geriu.
ifauru, oijojoj 21 kartą lašins chemiją. Juk mamytė jau nebe keturiasdešimtmetė, kaip ji laikosi?
ramune27, kaip tie limfmazgiai kakle ranka čiuopias, ar noris kasytis kartais? Man šiandien taip keistai taip ėmė niežėti toje vietoje virš raktikaulio, kur kartais lyg pasipučia, tik nuraudo pakasytoji vieta. Oi, kažin kodėl ten niežėjo kur limfmazgis operuotas šiek tiek aukščiau.
Ryt man TEISMAS 9 val.pradžia, neaišku kiek tęsis ir ar baigsis.
Papildyta:
tati, gerai, šaunuolė, kad tik pasisektų, jei reikės kada nors, žinosiu kur pagalbos kreiptis.
Papildyta:
SVETA K., man taip pat, šiandien darbe kiek turėjau laisvesnio laiko varčiau nuotraukytes dar visas, ne vias pakomentuoti suspėjau. Dar mačiau naujas KELIONIŲ albumas yra.
Baisu tas siaučiantis gripas, labai bijau užsikrėsti, valgau vakarais ir česnako ir arbatą su citrina geriu.
ifauru, oijojoj 21 kartą lašins chemiją. Juk mamytė jau nebe keturiasdešimtmetė, kaip ji laikosi?
ramune27, kaip tie limfmazgiai kakle ranka čiuopias, ar noris kasytis kartais? Man šiandien taip keistai taip ėmė niežėti toje vietoje virš raktikaulio, kur kartais lyg pasipučia, tik nuraudo pakasytoji vieta. Oi, kažin kodėl ten niežėjo kur limfmazgis operuotas šiek tiek aukščiau.
Ryt man TEISMAS 9 val.pradžia, neaišku kiek tęsis ir ar baigsis.
Papildyta:
QUOTE(tati @ 2009 11 19, 23:56)
Gavau popierius is NDNT, pripaise man 40%, neva galiu dirbti Skunda jau surasiau, pridejau ir vaizdines medziagos (nors ne itin ryskiai matosi), ryt siusiu MB i pasta, kad issiustu registruotu pastu. Gavosi 2 psl net
tati, gerai, šaunuolė, kad tik pasisektų, jei reikės kada nors, žinosiu kur pagalbos kreiptis.
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2009 11 19, 22:47)
SVETA K., man taip pat, šiandien darbe kiek turėjau laisvesnio laiko varčiau nuotraukytes dar visas, ne vias pakomentuoti suspėjau. Dar mačiau naujas KELIONIŲ albumas yra.
QUOTE(ifauru @ 2009 11 19, 21:31)
Ar užlipot į laimės žiburį neatsigęždami?
Ar iš tų kraštų, ar čia pažintinė kelionė?
Zinok nezinojom,kad taip reikia.Lipau as su sunumi-tai atsigrezem daugybe kartu-vis fotografavomes O jau eidami atgal sutikom ekskursantu grupe,kuriems vadove aiskino,kad reik sugalvot nora ir uzlipt nesidairant.
Musu aimo sodyba Anyksciu raj.(seneliai ten gyveno,as ten vaikyste praleidau,ir visas vasaros atostogas)-tai pakeliui vaziuodami uzvaziavom,pasidarem ekskursija po Anyksciu raj.Labai grazi rudens diena buvo.
QUOTE(SVETA K. @ 2009 11 19, 21:47)
Man taippat!
Liutukeee, apžiūrėjau jus tris albume . Oi, sunki ir nemaloni diena ryt, reikia eiti miegoti. O plaukai taip keistai paveikti paskutinės chemijos krenta kaip po pirmosios chemijos, o juk tokie jau buvo paūgėję, galvos odą vis niežti ir pilni pirštai plaukų būna kai pasikasai.
Labanaktis visoms
Labanaktis visoms
QUOTE(Liutukeee @ 2009 11 19, 23:54)
Musu aimo sodyba Anyksciu raj.(seneliai ten gyveno,as ten vaikyste praleidau,ir visas vasaros atostogas)-tai pakeliui vaziuodami uzvaziavom,pasidarem ekskursija po Anyksciu raj.Labai grazi rudens diena buvo.
Maža ta Lietuvėlė
Mano seneliai visą gyvenimėlį pragyveno Anykščių raj., paskutinius metus pačiuose Anykščiuose. Ir dabar mano tėveliai netoli nuo jų - 24 km. (jau Molėtų raj.)
Vat gal ir susitksim kada. Aš šiemet irgi su vaikais važiavau. Ir niekaip neprsisiminiau,ko reikia, tai mes lipom nesustodami ir nekalbėdami. O ar atsigręžėm - nepamenu...
QUOTE(Patr @ 2009 11 19, 10:12)
Na, paskaičiau straipsnį apie tuos kostočkas. Bet kažkaip nesupratau, kaip gali persiko kauliuką ar slyvos kauliuką suvalgyti. Vynuogės tai aišku, praryji ir viskas. Gal slyvų, vyšnių ar abrikosų kauliukus reikia suskaldyti ir branduoliuką suvalgyti?
taip, reikia valgyti branduolius. Labiausia rekomenduojami abrikosu ir persiku branduoliai, taciau ir obuolius valgant seklu branduoliu reiktu nepamirsti.