Tikrai labai šilta kampelį čia pas Jus suradau. Tikrai, tikrai. Visoms, visoms labai labai dėkinga. Reikia jau eiti miegoti. Visoms stiprybės ir sveikatėlės didžiausio turto LINKIU.
QUOTE(Patr @ 2009 11 18, 23:54)
Tikrai labai šilta kampelį čia pas Jus suradau. Tikrai, tikrai. Visoms, visoms labai labai dėkinga. Reikia jau eiti miegoti. Visoms stiprybės ir sveikatėlės didžiausio turto LINKIU.
Aš apie Kanarus ne veltui klausinėjau - esu ten komadiruotėj buvus. Vat kaip gyvenime nutinka
Siracusa, o jūsiškė pricesytė irgi kažkur apie pirmą klasę, jei gerai pamenu
QUOTE(ifauru @ 2009 11 18, 21:58)
Rasų lanka, kaip tėtis laikosi?
Ačiū , laikosi, bet šiuo metu vėl kraujospūdis tai padidėja, tai vėl sumažėja. Tada tuoj širdutė duoda ženklus nelabai malonius...Jau tada iškart ir nuotaika ne tokia gera. Bet šiaip sako, kad po stimuliatoriaus įdėjimo geriau yra. Na, iš mano varpinės atrodo , kad jis dar neapsipratęs, gal organizmas dar taikosi prie pašalinių dirbtinių dalykų...(nors ką man šnekėti, juk aš jo neturiu ir į tetuko kailį tikrai negaliu įlysti ) , bet kita vertus, kiek tetukas išgyveno, koks optimistas buvo, kai sužinojom mamytės diagnozę, koks sveikas palaikymas (o jis beprotiškai jautrus buvo visą gyvenimą, niekada negalvojau, kad gali tokias žinias atlaikyti ir dar paklydusius nevilty į vietą pastatyti), tai gal ir tai atsiliepia - kaip sakoma atsipalaidavimas po šoko... Tikiu tikiu tikiu, kad susitvarkys, kad apsipras. Mums pasakyta, jei kas blogiau - iškart į Klaipėdą pas Profesoriuką - be siuntimų. Tai tuo ramesni.... O čia ,Mažeikiuose ,eiti pas gydytojus dėl širdutės su mūsų situacija...
skaitancioms rusiskai http://vcemvce.ru/
beje info apie tai galima rasti ir angul kalboje, manau verta pabandyti.
atsiprasau kad taip "isibroviau", tiesiog norejau pasidalinti info
Na, paskaičiau straipsnį apie tuos kostočkas. Bet kažkaip nesupratau, kaip gali persiko kauliuką ar slyvos kauliuką suvalgyti. Vynuogės tai aišku, praryji ir viskas. Gal slyvų, vyšnių ar abrikosų kauliukus reikia suskaldyti ir branduoliuką suvalgyti?
QUOTE(ifauru @ 2009 11 19, 00:59)
Aš apie Kanarus ne veltui klausinėjau - esu ten komadiruotėj buvus. Vat kaip gyvenime nutinka
Tai komandiruotėje sulakstei, ifauru dykai ir dar primokėjo dienpinigius. Sekasi gi žmogiukams. Liuks
QUOTE(Patr @ 2009 11 19, 11:30)
Tai komandiruotėje sulakstei, ifauru dykai ir dar primokėjo dienpinigius. Sekasi gi žmogiukams. Liuks
Labas dienas
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 18, 22:48)
Pirmiausia - malonu susipažinti Siracusa ir Patr. Gražėja vis mūsų Rūtų Darželis, pasipuošdamas vis naujais žiedeliais.
QUOTE(ifauru @ 2009 11 18, 22:59)
Siracusa, o jūsiškė pricesytė irgi kažkur apie pirmą klasę, jei gerai pamenu
ne dar, jai 4 prieš mėnesį suėjo tik pernai į darželį pradėjo eiti
Ifauru, geros tokios komandiruotės
QUOTE(Siracusa @ 2009 11 19, 13:37)
Ifauru, geros tokios komandiruotės
Nu kaip čia pasakius....Geros. Ten lyja maždaug 7-10 dienų per metus. Kai mes buvom, iš 5 dienų ir pusdienių 3 lijo
Ir laaaaaaaaabai daug netradicinės orientacijos berniukų
Komandiruotes i svecias salis visai smau. Teko ir man karta netoli - i Krokuva skirsti. Antra karta gyvenime lektuvu skridau, tik si karta visiskai viena. Gaila tik, kad diziaja dali laiko buvo mokymai, tai tik vakare grazuji miesta pamatydavau, bet ir tiek buvo smagu.
O as vakar visa diena praleidau skaitydama apie jauna pora, kurie metams mete darbus ir isvyko po Azija, N. Zelandija ir Australija pakeliauti - www.cringel.com . Prisisvajojau Bent foto verta perzvelgti.
rasu lanka - teveliui sirdele gal ir del narkozes kiek 'kitaip' dirba. As tik dabar, jau praejus mtams po operacijos, galiu pasakyti, kad jau tikrai praejo visi negerumai, su tuo susije. Tikrai tevelis atsigaus, labai to linkiu
O as vakar visa diena praleidau skaitydama apie jauna pora, kurie metams mete darbus ir isvyko po Azija, N. Zelandija ir Australija pakeliauti - www.cringel.com . Prisisvajojau Bent foto verta perzvelgti.
rasu lanka - teveliui sirdele gal ir del narkozes kiek 'kitaip' dirba. As tik dabar, jau praejus mtams po operacijos, galiu pasakyti, kad jau tikrai praejo visi negerumai, su tuo susije. Tikrai tevelis atsigaus, labai to linkiu
Ifauru kaip tavo vaikučiai.Ar jau krizė praėjo?
Kaune , Daukšos g.30 , "gamtos produktai"kur darbuojasi Vaistininkas yra nuo gripo vaistų , kurių kaina virš 50 Lt, gal galėtų pakomentuoti. Vaistažolių vaistinės telefonas 220414.
Romantike kaip tu , jau pasveikai? Aplamai tai jaunimui reikia įpatingai būti atsargiems dėl plaučių komplikacijų.
Manęs senukės neturėtų griebti, o štai dėl mano jaunimo neramu.
Iš dukros darbo visus su temperatūra atėjusius į darbą iškolioja ir išvaro namo, o pas sūnų gali vaikščioti visi sergantys, niekas neima į galvą.
Primenu kiaulių gripo simptomus
Liga prasideda staigiai, skauda galvą ir akių obuolius, padidėja temperatūra,
"laužo" kaulus, užgula nosį, nors slogos nėra, kankina sausas kosulys, kai kuriais atvejais pykina, viduriuojama.
Tai normalus procesas transformacijos metu.
Galva skauda, nes nosis keičiasi į knyslę, o ausys nulėpsta.
Akių obuoliai skauda, nes esat matę, kokios mažos kiaulių akys?
Kaulus laužo, nes kanopos lenda lauk, kojos plonėja, o kūno svoris didėja.
Kosulys, pykinimas, viduriavimas. Nenuostabu, kai žinai, kuo kiaulės minta..
Kaune , Daukšos g.30 , "gamtos produktai"kur darbuojasi Vaistininkas yra nuo gripo vaistų , kurių kaina virš 50 Lt, gal galėtų pakomentuoti. Vaistažolių vaistinės telefonas 220414.
Romantike kaip tu , jau pasveikai? Aplamai tai jaunimui reikia įpatingai būti atsargiems dėl plaučių komplikacijų.
Manęs senukės neturėtų griebti, o štai dėl mano jaunimo neramu.
Iš dukros darbo visus su temperatūra atėjusius į darbą iškolioja ir išvaro namo, o pas sūnų gali vaikščioti visi sergantys, niekas neima į galvą.
"laužo" kaulus, užgula nosį, nors slogos nėra, kankina sausas kosulys, kai kuriais atvejais pykina, viduriuojama.
QUOTE(tati @ 2009 11 19, 15:15)
Dar www.rutele.lt - irgi galit grozio paziuret.
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 19, 15:27)
Ifauru kaip tavo vaikučiai.Ar jau krizė praėjo?
Ryte, apie 6 ryto mazajai buvo 39,4
.GABIJA., nu visai. Po pirmos pastraipos, tai jau būčiau sakiusi, kad viskas taip - vaikam didžioji dalis požymių sutampa