Aciu visoms pasisakiusioms!
Siandien vis dar be antibiotiku. Rodos, gereja bukle...
Ziuresiu rytoj.
P.s. Perziurejau nuotraukas. Malonu susipazinti su tom, kuriu anksciau nemaciau.
Patr, kiausiniai NUOSTABUS!!!!!!!!!!!
rasu lanka ,laikau kumstukus
ifauru ,ogo,nesirkite,sveikite greiciau visi ir kad ne kiaulu gripas cia butu
Vakar vyras mano grizo
Vakar vyras mano grizo
QUOTE(SVETA K. @ 2009 11 18, 18:49)
rasu lanka ,laikau kumstukus
Vakar vyras mano grizo
Vakar vyras mano grizo
Nu labai tikiuosi, kad vaikai kriuksėt nepradės. Nors Vilniuje žinau situaciją, kad mergytė serga tikrai šituo gripu, tai gydymas simptomatinis, nors požymiai aiškiai išreikšti. Dar gydytojai patarė nusipirkti tų antivirusinių vaistų (kurių prakiškai LT nėra)...
O dėl vyro sugrįžimo Ilgam?
QUOTE(TIKESIU @ 2009 11 18, 20:03)
o as kazka juokingo pasakiau ? Jei juokinga tai atsiprasau.Sveikit.
Ne, TIKĖSIU. Nieko labai juokingo, tik tas "tep tep" šypsnį sukėlė.
Bet kai postą rašiau, tai tokioj mikropanikoj buvau: paskaičiau, kad vaikas mirė, kad Kaune, kad galimų mirčių skaičius pesimistiniu atveju iki 20000,paskambinau namo - mažei virš 39 Rankos vos ne drebėt pradėjo. O darbe turiu būt iki 19 val....
Rasų lanka, kaip tėtis laikosi?
Patr, o kada pačią išvysim albume?
QUOTE(ifauru @ 2009 11 18, 21:58)
Dar gydytojai patarė nusipirkti tų antivirusinių vaistų (kurių prakiškai LT nėra)...
O kokiu vaistu
Vyras tai pabus dabar namie Per sventes tai tikrai busim kartu
Skaiciau, kad kiauliu gripas nustatomas spec. tyrimu, kuris kainuoja kelis simtus litu. Ar ne per drasiai kai kurie priskirineja 'nuopelnus' siai ligai?
Sveikos,
jau nespėju paskui Jus ateinu po darbo, paskaitau kaip Jums sekasi, bet rašyti tai nerašau
Mano mamai artėja 2 chemo, po savaitės bus... nežinau kokius vaistukus leido 1 kartą bet praėjo pakankamai neblogai, plaukai neslinko, burna nedžiuvo, tik kojas kelias dienas skaudėjo, bet paskui padarė kontrolinį kraujuką, pakeitė visus vaistus mažinančius skausmą ir nuo pykinimo ir tada mama atsigavo Ateina ir su anūke pabūti ir iki darbovietės buvo nuvažiavusi nedarbingumo lapelį nuvežti, prašau jos, kad mažiau važinėtų dėl to gripo, bet gi neklauso va penktadienį irgi reikia į polikliniką pratęsti nedarbingumo, sakau, kad nusipirktų respiratorių, bet sako, pas mus nepopuliaru, kaip į ją žiūrės kartais nuo tokių kalbų pyktis ima, atrodo jai labiau rūpi išvaizda o ne sveikata
Tiesa, reikėjo dar kažkokius kraują stiprinančius vaistukus į pilvą leistis 5 dienas, tai taip ir neišmoko to pati daryti, nors gydytojas liepė, nes reikės ir toliau tą daryti...sakau, kyba man reik išmokti... gyvename atskirai, tai nežinau kaip jie tiksliai vadinasi, kaip ir kitų vaistukų pavadinimų nežinau..Taip ir gyvename...
Iš tų nervų buvau ir sau pasidariusi CEA ir CA125 tyrimus, bet norma..nors paskauda tai šen tai ten...matyt nervai ar kitos bėdos...
Laikykitės ir sveikatėlės visoms
jau nespėju paskui Jus ateinu po darbo, paskaitau kaip Jums sekasi, bet rašyti tai nerašau
Mano mamai artėja 2 chemo, po savaitės bus... nežinau kokius vaistukus leido 1 kartą bet praėjo pakankamai neblogai, plaukai neslinko, burna nedžiuvo, tik kojas kelias dienas skaudėjo, bet paskui padarė kontrolinį kraujuką, pakeitė visus vaistus mažinančius skausmą ir nuo pykinimo ir tada mama atsigavo Ateina ir su anūke pabūti ir iki darbovietės buvo nuvažiavusi nedarbingumo lapelį nuvežti, prašau jos, kad mažiau važinėtų dėl to gripo, bet gi neklauso va penktadienį irgi reikia į polikliniką pratęsti nedarbingumo, sakau, kad nusipirktų respiratorių, bet sako, pas mus nepopuliaru, kaip į ją žiūrės kartais nuo tokių kalbų pyktis ima, atrodo jai labiau rūpi išvaizda o ne sveikata
Tiesa, reikėjo dar kažkokius kraują stiprinančius vaistukus į pilvą leistis 5 dienas, tai taip ir neišmoko to pati daryti, nors gydytojas liepė, nes reikės ir toliau tą daryti...sakau, kyba man reik išmokti... gyvename atskirai, tai nežinau kaip jie tiksliai vadinasi, kaip ir kitų vaistukų pavadinimų nežinau..Taip ir gyvename...
Iš tų nervų buvau ir sau pasidariusi CEA ir CA125 tyrimus, bet norma..nors paskauda tai šen tai ten...matyt nervai ar kitos bėdos...
Laikykitės ir sveikatėlės visoms
QUOTE(SVETA K. @ 2009 11 18, 21:04)
O kokiu vaistu
Tamiflu" arba Relenza" - vieni iš šitų
Satide, išmok vaistukus leisti į pilvą, jei ten tokie mažyte adatėle, kuriuos man buvo skyrę 2007metais, tai nieko paprasčiau nėra, pati susileisdavau be problemų.
Patalpinau dvi nuotraukytes iš Maltos į Jūsų (gal galiu jau ir aš sakyti MŪSŲ ) albumėlį.
Patalpinau dvi nuotraukytes iš Maltos į Jūsų (gal galiu jau ir aš sakyti MŪSŲ ) albumėlį.
Labas, malonu susipažinti iš veiduko
Erzinasi mat - Malta, paskui Kanarų nuotraukų pridės...Tiesa, o į kokį kurortą Kanaruose?
Bet vis tiek ten gražu...
Erzinasi mat - Malta, paskui Kanarų nuotraukų pridės...Tiesa, o į kokį kurortą Kanaruose?
QUOTE(ifauru @ 2009 11 19, 00:09)
Labas, malonu susipažinti iš veiduko
Mažute , , nesierzinu, tik noriu su Jumis, vienodo likimo, pasidžiaugti DIDŽIAUSIAIS DŽIAUGSMAIS savo gyvenime. Mano svajonės buvo pakeliauti, jos pildosi. 2008m. prasidėjo nuo Malagos ir kurorto Toremolinos, bei Maltos. Maltoje buvau du kartus. O šiemet balandžio mėn. buvau Palma de Malorca.
Ir visai negalvokit, kad aš turtuolė, nea, dirbu juk eiline buhalteriuke ir sūnų studentą išlaikau. Vyras-vaiko tėtis, juk nužudytas 1996 metais... Tėveliai mirę, turiu tik dvi seses ir brolį. Mamytė penkis metus prieš mirtį gyveno pas mane, sunku buvo ją slaugyti po insulto, ypač 2007metais, kai pati sunkiai kapanojaus po raudonosios chemijos, o mama keldavo mane iš miego kaip vaikas, jai sunku buvo pasiversti ir t.t.
P.s. Nors, mes su vaiko tėčiu negyvenome, aš PABĖGAU nuo jo būdama nėščia 7 mėnesių ir pasigimdžiau, bei sūnelį užsiauginau viena, padedant mamytei.
Labas vakariukas, Mergaitės
Pirmiausia - malonu susipažinti Siracusa ir Patr. Gražėja vis mūsų Rūtų Darželis, pasipuošdamas vis naujais žiedeliais. Pasirodo, mūsų albumo naujokėlės taip pat varlytės keliauninkės - virėjėlės...
TIKĖSIU -
SVETOČKA - tai džiaugsmas nameliams ir širdelėms. Žinau tą jausmą (aišku, ne po tokių ilgų išsiskyrimų), kada kūną adatėlėm bado, o šypsena nebetelpa burnoje... Kuo laimingesnių ir kuo ilgesnių tų akimirkų...
Ifauru - neramią dienelę apturėjai... Viskas susitvarkys ir pati laikykis ir stipravok...
Papildyta:
Tie vaistukai Grasalva arba Neopogen. Aš mamytei kasdien leisdavau. Bet būtinai mamytei reeikia pasisaugoti . Nors ir atrodo, kad gerai jaučiasi, bet imuninė sistema nuo vaistukų truputi silpsta, o dar tokia situacija su gripais. Virusą ar infekciją greitai galima pasigauti. o tada ir kita chemija nusikelia. Laikykitės, ir saugokit ir mylėkit save.
Papildyta:
Gabija - Jūs kaip visada nepakartojama. Relaksui mums visada pasiūlote ką nors ypatinga - gražius žodžius, juokelį, raudoną spalvą, savo tapybą, o dabar dar štai - ačiū labai. Vyras kažkada buvo suradęs , kad galima taip keliausi senų miestų gatvelėmis, bet po patalpas... na, kažkas nepakartojamo.
Arūne - stiprios , mes, stiprios... , tik kartais primirštame...
Pirmiausia - malonu susipažinti Siracusa ir Patr. Gražėja vis mūsų Rūtų Darželis, pasipuošdamas vis naujais žiedeliais. Pasirodo, mūsų albumo naujokėlės taip pat varlytės keliauninkės - virėjėlės...
TIKĖSIU -
SVETOČKA - tai džiaugsmas nameliams ir širdelėms. Žinau tą jausmą (aišku, ne po tokių ilgų išsiskyrimų), kada kūną adatėlėm bado, o šypsena nebetelpa burnoje... Kuo laimingesnių ir kuo ilgesnių tų akimirkų...
Ifauru - neramią dienelę apturėjai... Viskas susitvarkys ir pati laikykis ir stipravok...
Papildyta:
QUOTE(Satide @ 2009 11 18, 22:27)
Tie vaistukai Grasalva arba Neopogen. Aš mamytei kasdien leisdavau. Bet būtinai mamytei reeikia pasisaugoti . Nors ir atrodo, kad gerai jaučiasi, bet imuninė sistema nuo vaistukų truputi silpsta, o dar tokia situacija su gripais. Virusą ar infekciją greitai galima pasigauti. o tada ir kita chemija nusikelia. Laikykitės, ir saugokit ir mylėkit save.
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 18, 17:07)
Gabija - Jūs kaip visada nepakartojama. Relaksui mums visada pasiūlote ką nors ypatinga - gražius žodžius, juokelį, raudoną spalvą, savo tapybą, o dabar dar štai - ačiū labai. Vyras kažkada buvo suradęs , kad galima taip keliausi senų miestų gatvelėmis, bet po patalpas... na, kažkas nepakartojamo.
Arūne - stiprios , mes, stiprios... , tik kartais primirštame...