Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 20

Rasu lanka 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 18, 01:10)
Ne tik mano ,bet ir kitų forumo mergaičių yra tinklapyje albumėlis su mūsų veideliais , kelionėmis ir gyvūnėliais.

bigsmile.gif pirmąkart girdžiu, seniai čia jis yra?
atsiuskit login'ą ir pasword'ą, papildysiu tongue.gif

QUOTE(Patr @ 2009 11 18, 11:11)
lotuliukas.gif skubėdama rašiau lotuliukas.gif , kiek klaidų, bet suprasti galima, raides sukeitus ar įsiterpus lotuliukas.gif

niekis, svarbiausia pirmą ir paskutinę raidę vietoje įrašyti, o jei vidurys sumaišytas, beskaitant "atsikeičia" vietomis raidės tongue.gif
Atsakyti
peržiūrėjau foto, smagu susipažinti su visom, kurių buvau nemačius smile.gif Save irgi įdėjau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2009 11 18, 13:04)
bigsmile.gif pirmąkart girdžiu, seniai čia jis yra?
atsiuskit login'ą ir pasword'ą,

Tuoj bus padaryta hi.gif , į a.ž. prašom mirksiukas.gif

......jau kažkas aplenkė. smile.gif
Papildyta:
Rasų lanka, sveikute, matau skaitai, ... kaip sekėsi kelionė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 18 lapkričio 2009 - 12:44
Patr - parašiau į AŽ. albumo adresiuką.

Sveikutės, mieliausios, Mergaitės, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ačiū už palaikymą, kumštelius. Kaip gi be Jūsų. tongue.gif Penktadienį atsakymai tik - tikimės geriausių dalykų. ax.gif Prisidarėme su mamytę kraujukų tyrimų: Mamytei padėme - CA 15 IR FT4 (skydliaukės laisvas tiroksinas), o aš taip pat FT4 ir cholesterolio (turėjau prieš kelis mėn, padidėjusį doh.gif )

Turiu bėgti. Iki vakaro 4u.gif . Jetau, jetau, jau vienas numirė nuo kiaulių gripo... unsure.gif Bijau - vaikai mokykloje snargliuojasi, koso, čiaudo... ajajajaj...

P. s. Arūne wub.gif - mes čia pat , Mažeikiuose , darėmės niekur nekeliavom. Už savo pinigėlius. Keliausime pirmadienį ateinantį pas akių, o dar sekantį pas onkodaktarytę....Va, tada... nors ir penktadienio neramu laukti, kaip tos ląstelės mamytės... g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 18 lapkričio 2009 - 12:57
tep tep pas mus Kaune kiaulinis gripas doh.gif
nu netoli tas penktadienis 4u.gif
Atsakyti
Rasų lanka, sutelk visas jėgas, ir neprisileisk blogų minčių. Kaip ten užvardijai temą... ? - "Mes stiprios" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 18, 13:50)
Rasų Lanka laikau kumštį.
Geros dienos tau ir visoms mergaitėms.
user posted image

Aš visada mezgu ir televizorių žiūriu, nes ten tiek "intelektualios" info, kad šeip sėdėti laiko gaila.O megzti tik dabar užsiėmiau.Prieš tai vyrui megztinį du metus mezgiau.Nebuvo jokio noro jokiam darbui.Dabar kažkas prote pradeda keitis.
Papildyta:
Patr prašom dirbti sąžiningai  : schmoll.gif  .Tu čia iš mūsų sergančių daugiausia dirbi, taigi varyk, kad Sodros įplaukos didėtų ir mums simuliuojančioms pensijų nemažintų. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Gal kartais esi kolegė buhalterė, jei prie kompiuterio sėdi?

JOoo, Joooo, kolegė doh.gif buhalterė lotuliukas.gif , todėl galiu viena akimi žvilgtelti kur noriu!
Ir aš, ir aš už Rasų lanką laikau kumštį. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2009 11 18, 15:07)
JOoo, Joooo, kolegė  doh.gif  buhalterė  lotuliukas.gif  , todėl galiu viena akimi žvilgtelti kur noriu!

O aš jau du metai savo "mylimo" buhalterinio darbo ir jokio kitokio nedirbu.Jei norėčiau darbintis reiktų įstatymus mokintis /kur naktimis priiminėjo , darbo ieškotis , į "grožio konkursus " vaikščioti , o visi klaustų : kur du metus buvau.Jei kas per nelaimę įdarbintų , po to į darbą gylintis ir kaip visada būdavo buvusių kolegių lepsusus taisyti.Tam reikia laiko , o mano paskutinės remisijos trukdavo 4-5 mėnesius. doh.gif Gerai būtų iš namų ištrukti,nors pusę etato , jei kas išburtų , kad šį kartą remisija bus nors metai.
Atsakyti
Labai džiaugiuos, kad mane laiko darbe.
Įdėjau pabandymui vieną foto, Velykoms besiruošiant.
Atsakyti

Siūlau pakeliauti po Prancūziją

http://www.elysee.fr...ramic/index.php

1. "Spustelek" su pele ant pasirinktos nuotraukos

2. Kai nuotrauka jau rodo ir ji uŽpildo visa ekrana, "spustelek" ant bet kurios jos dalies, ir neatleidus pirŠto nuo mygtuko, pamaŽu judame i bet kuria puse.
3. Jus galite aplankyti Panoraminius kambarius Eliziejaus rumuose - net ir lubas ar grindis apziuret.

Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 18, 13:54)
Turiu bėgti. Iki vakaro  4u.gif . Jetau, jetau, jau vienas numirė nuo kiaulių gripo... unsure.gif Bijau - vaikai mokykloje snargliuojasi, koso, čiaudo... ajajajaj...

La 4u.gif ikykimės, laikykitės

QUOTE(TIKESIU @ 2009 11 18, 13:59)
tep tep pas mus Kaune kiaulinis gripas doh.gif
nu netoli tas penktadienis 4u.gif

Man visai nejuokinga. Abu vaikai serga.
Paskaičiau straipsnių, simtomų. Dičkiu temperatūra nedidelė, bet su pilveliu skundėsi, o mažajai šiandien ryte arti 39 doh.gif

QUOTE(Patr @ 2009 11 18, 15:07)
JOoo, Joooo, kolegė  doh.gif  buhalterė  lotuliukas.gif  , todėl galiu viena akimi žvilgtelti kur noriu!

Aš šį mėnesį prisijungiu (bet tik šį doh.gif ) prie jūsų ax.gif
Atsakyti