Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 20

QUOTE(ifauru @ 2009 11 16, 22:35)
thumbup.gif Mano mama irgi kopūstų katilą raugimui supjaustė  rolleyes.gif

wub.gif
ot šaunuolė... thumbup.gif tokie maži, bet dideli darbai labia gerai psicholigiškai veikia - parodo, kad žmogus dar gali krutėti judėti...
Atsakyti
QUOTE(labins @ 2009 11 17, 15:31)
wub.gif 
ot šaunuolė... thumbup.gif tokie maži, bet dideli darbai labia gerai psicholigiškai veikia - parodo, kad žmogus dar gali krutėti judėti...

Ifauru mama labai šiltas ir malonus žmogus.Kaip ir pati Ifauru.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 11 17, 00:30)
Labins ,tai teveliui viskas neblogai,tfu,tfu,tfu?

Buvo siandien uosvis pas gydytuoja,paskire kazkokiu vaistu,pasake man telefonu pavadinima,pamirsau blush2.gif Sake kol kas nereikia operacijos,gers vaistus ,jie kiek supratau stabdo ta visa procesa,grodzio 21 darys tomografija,ir paskui spres.

4u.gif neblogai neblogai tas mikroskopinis nelabiukas laikomas stipriai už uodegos ir mes ji iki pavasario iškomandiruosime i dausas
daktaras sakė, svarbiausia, jog nekraujuoja - t.y. šlapime kraujo nėra.
penktadieni žinosiu daugiau. bus mikroskopinių tyrimų rezultatai.
tik beda, kad prostata didele, sako reik operacijos. vėl narkoze.

Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 17, 15:10)
Ifauru mama labai šiltas ir malonus žmogus.Kaip ir pati Ifauru.
user posted image

aš paskaitau daugelio, o gal net visų čia parašančių mintis ir dažnai, oi, kaip pagalvoju, kad aš palyginti su jumis Antarktidos ledas...
Atsakyti

http://forum.knittin...;module=gallery
Įdomus rusiškas tinklapis Barbėms devindarbėms, daug mezgimo modelių.

jau šalikas ko vertas

http://forum.knittin...c...i&img=46560

Mergaitės šturmuokit siūlų parduotuves.Ir depresiją pamiršit ir pasipuošit.Nors man mezgimas galvoti netrugdo.Nuo mano galvos tik kirvis padės.
Papildyta:
QUOTE(labins @ 2009 11 17, 16:38)
4u.gif neblogai neblogai tas mikroskopinis nelabiukas laikomas stipriai už uodegos ir mes ji iki pavasario iškomandiruosime i dausas  
daktaras sakė, svarbiausia, jog nekraujuoja - t.y. šlapime kraujo nėra.
penktadieni žinosiu daugiau. bus mikroskopinių tyrimų rezultatai. 
tik beda, kad prostata didele, sako reik operacijos. vėl narkoze. 

Papildyta:
aš paskaitau daugelio, o gal net visų čia parašančių mintis ir dažnai, oi, kaip  pagalvoju, kad aš palyginti su jumis Antarktidos ledas...

Labins megzk šalikėlį ir sušilsi.Tu ne ledinė , tik tavo jausmai glūdi giliai širdelėje paslėpti ir tu jų niekam nerodai , o verdi savyje.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 17, 15:45)

Mergaitės šturmuokit siūlų parduotuves.Ir depresiją pamiršit ir pasipuošit.Nors man mezgimas galvoti netrugdo.Nuo mano galvos tik kirvis padės.
Labins megzk šalikėlį ir sušilsi.Tu ne ledinė , tik tavo jausmai glūdi giliai širdelėje paslėpti ir tu jų niekam nerodai , o verdi savyje.

brangioji, nepradėk... mirksiukas.gif nuo siūlų bėgu kuo toliau. negaliu pradėti, nes nebaigsiu. kažkada mezgiau megstuka... gal penkerius metus. biški koks netikslumas -ardau ir vėl iš naujo... negaliu. ne man... taip tas megztukas nebaigtas ir stovi...
Atsakyti
Merginos,
pamenu, kad kazkas is jusu susigaudo koduotuose ligu pavadinimuose. Rasydama skunda uzmaciau, kad mano diagnoze irgi su kodais, tad prasau pgalbos issifruojant:
osteoclastoma T2bN0M0

aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 11 17, 16:51)
osteoclastoma T2bN0M0

T2b – navikas infiltravęs giliuosius raumenis (išorinę pusę)
N0 – metastazių sritiniuose limfmazgiuose nėra
M0 – tolimųjų metastazių nėra

gal taip?
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 17, 00:51)

Bet dar tavo mamytė dirba  doh.gif  Kokį ji darbą dirba? Ar tai nėra savęs kankinimas?

Jei jai patinsta paakiai, gal galima skysčius varančių iš organizmo pavartoti. Ji gal ir bijo to, kad sutins. Mano mamytė vartodavo, ypatingai per antrą chemijų užbėgimą jai kojelės tindavo, net padai kaip paduškėlės palikdavo. Tai ir dilgėlių arbatą viriau ir dar žolelių, bet neapsiėjo ir be medikamentų. O per dar kitą kartą jai taip bėgdavo lauk, kad vos iki tūliko spėdavo, bet kai po chemijų silpla būdavo, kartais ir nebespėdavo... ax.gif Ir tai tęsdavosi apie savaitę po lašinimo.

Taip,dirba,turi savo UAB,jai vadovauja,tai reik popieriukus tvarkyt(buhalterija,nors jau nebepajegia pati) ir taip visokiu nesamoniu ten pilna blush2.gif

QUOTE(Domogintare @ 2009 11 17, 01:30)
Bandykite i vandeni citrinos ispausti, mano Teveliui su citrina geriau sekesi gerti, nors taip pat neisgerdavo, kiek reikia, o reikedavo maziausiai tris litrus per diena, dar imeskite gvazdikeliu, zinau, kad siek tiek bloguma nuima, dar galite prie citrinos ir imbiero, o dar gausis ir antioksidants neblogas, kazkada girdejau, kaip Ruolia sake, kad per diena reiketu suvalgyti po citrina, o jeigu neina vienos, tai su medum susitaisyti, jis patare, kaip pati geriausia naturalu antioksidanta...

QUOTE(SVETA K. @ 2009 11 17, 01:30)

Liutukee ,butinai reikia gerti daug skysciu 4u.gif Bet cia turejo gydytuojai pasakyti unsure.gif

Aciu visoms uz patarimus,vat ir dabar mamai skaiciau,kad jus sakot ,kad reik daug skysciu gert,o ji"tai jeigu man netelpa-tai kaip as gersiu" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(labins @ 2009 11 17, 18:20)
T2b – navikas infiltravęs giliuosius raumenis (išorinę pusę)
N0 – metastazių sritiniuose limfmazgiuose nėra
M0 – tolimųjų metastazių nėra

gal taip?

Realybe atitinka. As maniau, kad kuris is skaiciuku-raidikiu reiks ir auglio stadija, ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 11 17, 00:56)
Viskas taip. Bet mama gavus vaistą nuo vasario; dabar pagal periodiškumą šeštadienį jau vėl reikia lašint - kol su raštais subėgiosim  doh.gif

o ar Jums buvos skirtas irinotekanas, nes muus paskutine ir priespaskutine chemija buvo Folfiri+irinotekanas ir avastinas, keik man teko skaityti, tai ir brangus ir efektyvus vaistas, jis mus gelbejo ir kaip gydytoja skyre, sake, kad jeigu butu reikeja anksciau jo butumet negave, t.y 2006, o 2007 jau buvo gave didesni finansavima ir mes ji gavom...
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 11 17, 17:43)
Realybe atitinka. As maniau, kad kuris is skaiciuku-raidikiu reiks ir auglio stadija, ar as klystu?

Ne, stadija rašosi atskirai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 11 17, 17:51)
Merginos,
pamenu, kad kazkas is jusu susigaudo koduotuose ligu pavadinimuose. Rasydama skunda uzmaciau, kad mano diagnoze irgi su kodais, tad prasau pgalbos issifruojant:
osteoclastoma T2bN0M0

aciu is anksto  4u.gif

O kokiuo adresu randate šią išmintį ? g.gif
Atsakyti