QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 08, 00:47)
Šiandien turėjau nuostabią dieną , nors už lango tvyrojo sutemos ir rūkas, bet širdyje buvo taip šviesu, gera , šilta ir malonu... Atsivežėm mamytę ir tetuką pietauti - oj kaip senai jau buvo pas mus . Tiek daug šnekėjom, juokėmės.... Užsimiršo akimirkos ir paskutinio meto nesklandumai - na, pabuvom, kaip senais gerais laikais... Ėch...
Kaip džiaugiuosi už Jus
QUOTE(bbg23 @ 2009 11 08, 13:53)
Musu visu gyvenime labai daug falšo.. Darbe, parduotuveje, tarp draugu, net seimoje, tarp kaimynu. Paciuose mumyse labai to daug. Taciau kai ateina liga mes atrenkame, kas yra svarbu ir tyra, o kam neverta skirti laiko..
Atsiprašau, gal kam ir skaudu, bet jei jau šeimoje atsiranda falšas, tada nebelieka šeimos....Čia mano nuomonė.
Ar liga duoda ar atima? Ir duoda, ir atima. Viena ranka duoda, kita atima... Kuo toliau, tuo labiau matau, kad atima ramų gyvenimą - gyveni kaip ant minos, kuri gali bet kada sprogti. Atima fizinę sveikatą. Atima nemenkai pinigėlių. Nemačiau nei vieno ligoniuko, kuris būtų neapgadintais nervukais...Tik vieni mažiau, kiti daugiau...Nemačiau geros Lietuvos sveikatos apsaugos sistemos - vien tik bardakas...
Bet duoda supratimą, kad gyvenimas ne begalinis, kad negalima visko kaupti, per jėgą daryti - nes gali nespėt tuo pasinaudot. Leidžia suprat, kas tikras draugas, o kas ne. Leidžia suvokt, ar visgi tavo šeima ne falšas. Nebuvo nei vieno karto, kad nelėkčiau iš Kauno į Vilnių ar į Birštoną (kai mama buvo po operacijos) ir galvočiau, kad negerai ar per jėgą darau. Bet tuo pačiu jaučiu, kad manęs trūksta mano vaikams. Fizinis nuovargis lipo per kraštus, karjeristė vadovė sėdėjo ant galvos. Bet man mama tik viena.
NEGALI PAKEISTI PAČIOS SITUACIJOS - KEISK POŽIŪRĮ Į JĄ.
Manau, kad nėra nei vienos, kurios "stogas nesikilnotų". Ir tos, kurios susidūrė su liga tiesiogiai, ir netiesiogiai - per artimųjų ligą. Fiziškai, psichologiškai sunku. Prieš gerus metus čia, SM, merginos man sakė, kad liga duodama tik stipriems, nes silpni to nepakeltų.
bbg23, Jūs tikrai stiprios. Tik šiuo metu situacija kiek sudėtingesnė. Bet tikrai viskas praeis.
Pagalvokit, kad situacija gali pasikeisti tik po kelių mėnesių, metų...Nes kol vyksta gydymas, tol sunku visiems...
Gal kas žinote, kaip einasi TIKĖSIU, Ugn*Inei?