QUOTE(TIKESIU @ 2009 11 16, 16:31)
stiprėjimas stiprėjimu bet jau prasided paranoja tas mėnesis laukimo ir visokios durnos mintys .... ai....
Būtų keista, jei būtų kitaip... Ligoninėj jautiesi saugus, o kai prisimeni tai, ką pakėlei ir ištvėrei, atrodo, kad tai buvai ne tu ir, kad antrą kartą to nieštvertum. Greičiausia, ištvertum, bet taip nesinori to daugiau, tik užmiršt ir neprisimint, o užmiršt nepavyksta.
Tu esi nepakarojama ir tai jau nekartą mums parodei.
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 16, 16:24)
Kaip matau jau irgi teko praeiti kelis pragaro ratus.O skystį chemo išdžiovino?
Dabar "atostogauni " ? Kaip mezgimas sekasi?
Aš jau priekį užbaigiau.Liko rankovės.Labai patiko modelis , greitai darosi , nors aš labai nukrypau nuo pradinio varianto.Todėl mano gavosi netoks ekstravagantiškas.
http://madam.mylivep...i/12203_281.jpg
Nemoku po vienu žodžiu paslėpti viso adreso , todėl atkopijavau tokį ilgą .Pavyzdžiui žodis "megztinis" Gal kas pamokys
Dabar "atostogauni " ? Kaip mezgimas sekasi?
Aš jau priekį užbaigiau.Liko rankovės.Labai patiko modelis , greitai darosi , nors aš labai nukrypau nuo pradinio varianto.Todėl mano gavosi netoks ekstravagantiškas.
http://madam.mylivep...i/12203_281.jpg
Nemoku po vienu žodžiu paslėpti viso adreso , todėl atkopijavau tokį ilgą .Pavyzdžiui žodis "megztinis" Gal kas pamokys
Po chemijos niekas nedarė kompiuterines tomografijos, bet prieš gimdos ir kiaušidžių šalinimo operaciją(op . 2009-09-18) darė plaučių nuotrauką. Nieko nesimatė jokių skysčių, nes gydytojas Kaune pasakė, operuosim tik TOKIU ATVEJU, jei PLAUČIAI TVARKOJ.. Nors kažkodėl man keista kai kovo mėn. darė plaučių nuotrauką irgi nesimatė jokių skysčių, tik balandžio 17 d. KT metu nustatė, važiavau tada į Vilniaus onkoligijos instituto 7-ąjį aukštą pas gyd.Puodžiūną , ten ištraukė skysčio , duriant nugaroje, ui, silpna buvo...
Manau, kad chemijos keturi kursai buvo prieš operaciją, išdžiovino skystį.
Tai va, mezgiau, mezgiau vakar, bet labai labai plonų siūliukų, mezgu 1,5 nr.virbalais, lėtai juda į priekį. LABAI GRAŽŪS MEZGINIAI tame puslapyje, kur įdėjai .GABIJA.
Papildyta:
QUOTE(TIKESIU @ 2009 11 16, 17:31)
stiprėjimas stiprėjimu bet jau prasided paranoja tas mėnesis laukimo ir visokios durnos mintys .... ai....
Laikykis TIKĖSIU , nors ne viską žinau kas pačiai ir ko tenka laukti.
QUOTE(Patr @ 2009 11 16, 17:48)
KT metu nustatė, važiavau tada į Vilniaus onkoligijos instituto 7-ąjį aukštą pas gyd.Puodžiūną , ten ištraukė skysčio , duriant nugaroje, ui, silpna buvo...
Kodėl net į Vilnių ir kiek ištraukė? Paprastai, jei mažiau nei 1 l, net nelenda su punktavimu, nebent norėjo citologinį tyrimą padaryti.
QUOTE(adis @ 2009 11 16, 18:51)
Kodėl net į Vilnių ir kiek ištraukė? Paprastai, jei mažiau nei 1 l, net nelenda su punktavimu, nebent norėjo citologinį tyrimą padaryti.
Siuntė dėl to, jog sakė, jei reikės daryti plaučių operaciją, tai ten daroma be pjūvio su lapiraskopu. Taip, adis , ėmė skystį (2009-04-30) citologiniam tyrimui, nes nuo to, koks atsakymas turėjo priklausyti koks bus gydymas. Nors, kol aš laukiau plaučių skysčio tyrimo(buvo adenakarcinoma), sužinojau po abrazijos(op 2009-04-02) gimdos autinių tyrimą, kuris buvo žiedinių lastelių karcinoma. Jaučiaus labai nelaiminga. Kiekviena žinote, kaip jaučiamės, kai šviečias priekyje chemoterapija...
Dabar po visų kursų padarė pilvo echoskopiją, niekur metastazių nesimato, išrašė Tamoksifeną tai dabar jau tikrai gersiu jį, gal jo reikėjo ir ankščiau, būtų liga neišplitusi tiek.
O kaip Tavo, adis, sveikatėlė? Kaip jauties po tiek chemijų?
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 16, 20:02)
Ačiū
oko , koks garsus ačiū. Reikia eiti megzti. Po darbuko grįžau ir iš karto čia pasijungiau, nors ir darbe būdama buvau čia įlindusi
QUOTE(TIKESIU @ 2009 11 16, 16:31)
Išbučiuočiau tą , kuris pasakytų kaip atsikratyti paranojos.Ji turbūt mūsų nuolatinis palydovas.Gal ne visų, bet daugelio, bent jau mano, ypač kai baigiu chemo ir laukiu patikrinimų.
.GABNIJA., o kiek Tu chemiju kursų atlaikiusi? Visiškai sutinka, kad neramina bet koks skausmelis kur nors kiekvieną dieną...
QUOTE(Patr @ 2009 11 16, 18:55)
išrašė Tamoksifeną tai dabar jau tikrai gersiu jį, gal jo reikėjo ir ankščiau, būtų liga neišplitusi tiek.
Manau, kad reikėjo su šitaip stipriai išreikštais progesteronais. kadangi pirma operacija 2002 m. gal net nedarė dar tokių tyrimų. HER++ pradėjo daryti tik 2004 m. pabaigoje. Gal ir hormonus vėliau, arba nebuvo taip stipriai išreikšti. Rašai, jog dėl mėnesinių, kažin. Man nėra išreikšti hormonai, o mėnesinės ir po pirmos, ir po antros chemijos praėjus pusmečiui vėl atsirasdavo. Kadangi hormonai neišreikšti, tai jų niekas ir neslopindavo...Ar darytas HER++? Kiek suprantu gydaisi Kauno onkologiniame?
Dar nebuvo, kraujas išlėto atsistatinėja, ypač neutrofilai.
QUOTE(adis @ 2009 11 16, 20:12)
<...>...Ar darytas HER++? Kiek suprantu gydaisi Kauno onkologiniame?
Ko dar nebuvo???? Neutrofilai kažkaip niekada neužkliuvo man, leukocitai tik būdavo kartais žemi, tai perkeldavo toliau chemiją.
Taip, gydausi Kauno onkologijos ligoniėje. Estrogenai ir progesteronai abu stipriai teigiami pas mane, o HER neigiamas. Kiek aš kovojau 2007metais, kad padarytų HER receptorių tyrimą, tai siaubas. Pati vaikščiojau pas gyd. Šakavičių Kaune.
Einu mergaitės megzti... prieš miegą dar ateisiu, žiūrėkit, kad pasiguostumėte išsipasakotute kas neramina ir koks mūsų gyvenimėlis...juk taip kartais noris tai padaryti. Man darbe sako toks "dėdė" į kavalierius taikęsis. O gerai atrodai, tik vaidini ligonį, nori, kad visi tavęs gailėtų. Galvoju, begėdi tu, kad tu žinotum, ką reikia iškęsti tokio gydymo metu. Tai net priešui nelinkiu... Vsio maunu
QUOTE(Patr @ 2009 11 16, 18:25)
Einu mergaitės megzti... prieš miegą dar ateisiu, žiūrėkit, kad pasiguostumėte išsipasakotute kas neramina ir koks mūsų gyvenimėlis...juk taip kartais noris tai padaryti. Man darbe sako toks "dėdė" į kavalierius taikęsis. O gerai atrodai, tik vaidini ligonį, nori, kad visi tavęs gailėtų. Galvoju, begėdi tu, kad tu žinotum, ką reikia iškęsti tokio gydymo metu. Tai net priešui nelinkiu... Vsio maunu
kai sirgau mano didzioji tada daznai budavo pas senelius, as ja savaitgaliais tik matydavau, tai daugelis pavydedavo, va kaip man faina, tevai vaika paziuri, tada as palinkedavau ir jiems to fainumo, jei jau tokie nesupratingi