Visom gražaus sekmadienio ir sveikatėlės
Svieta K -kad daktarų išvados butu kuo palankesnės lygoniukui .
Tykėsiu ,Adis ,Ugnine ir visoms kitoms ištvermės ir styprybės .
.GABIJA., kaip suprantu, kojoms jau daug geriau.
Aš neseniai FLOKATI mamai pirkau šlepetes.
Džiaugiasi - šiltos, minkštos. Dar akcija buvo - 20 lt mokėjau.
TIKĖSIU, džiugu matyti
SVETA, kaip laikosi uošvis?
Iš antrų lūpų - AMB dabar gydosi Izraelyje, o jo žentui - nelabai kas dabar...
Aš neseniai FLOKATI mamai pirkau šlepetes.
Džiaugiasi - šiltos, minkštos. Dar akcija buvo - 20 lt mokėjau.
TIKĖSIU, džiugu matyti
Iš antrų lūpų - AMB dabar gydosi Izraelyje, o jo žentui - nelabai kas dabar...
QUOTE(ramune27 @ 2009 11 15, 12:36)
Svieta K -kad daktarų išvados butu kuo palankesnės lygoniukui .
QUOTE(ifauru @ 2009 11 15, 17:10)
Aciu
Laikosi gerai,buvom penktadieni gimtadenyje,tai ir valge ir gere kaip sveikas
Labiau mes pergyvenom,vaikai,uosviene aisku.O jis arba istikruju taip galvoja,arba pasirinko tokia pozicija,sako,ka jus cia prigalvojote,nieko as nesusirgau,aisku pusiau juokais,bet Pirmadieni,rytoj,jie vaziuos kartu pas gydytuoja,nes iki siol tik atsakyma biopsijos gavo,tai jau bus aiskiau,koks gydymas ir t.t.Paklaus gal del to aparato Latvijoje.As uosviene kiek galejau nuraminau.
QUOTE(ifauru @ 2009 11 15, 17:10)
Ogo Vis pagalvoju,bet niekur nerandu informacijos Nes tiksliai nezinau,kokia tiksliai jam limfoma,bet kad neHodzkino tai tikrai atrodo As iskart apie save galvoju (as cia apie zenta)
QUOTE(SVETA K. @ 2009 11 15, 17:16)
Ogo Vis pagalvoju,bet niekur nerandu informacijos Nes tiksliai nezinau,kokia tiksliai jam limfoma,bet kad neHodzkino tai tikrai atrodo As iskart apie save galvoju (as cia apie zenta)
Kažkokius medikamentus bando, atvežtus iš užjūrio...Kažkaip ir anąkart jam teko nemažai pakloti už gydymą, kažkokius efektyvius naujus medikamentus taikė.
Čia dar apie prostatos gydymą - gal ir į Latviją nereikėtų važiuoti?
gydymas radioaktyviomis medžiagomis (1)
gydymas (2)
Labas,
šiandien girdėjau per TV pristainėjo knygą Mergaitė su devyniais perukais.. Gal jau kas skaitėt?
šiandien girdėjau per TV pristainėjo knygą Mergaitė su devyniais perukais.. Gal jau kas skaitėt?
QUOTE(SVETA K. @ 2009 11 15, 16:16)
Aciu
Labiau mes pergyvenom,vaikai,uosviene aisku.O jis arba istikruju taip galvoja,arba pasirinko tokia pozicija,sako,ka jus cia prigalvojote,nieko as nesusirgau,aisku pusiau juokais,bet Pirmadieni,rytoj,jie vaziuos kartu pas gydytuoja,nes iki siol tik atsakyma biopsijos gavo,tai jau bus aiskiau,koks gydymas ir t.t.Paklaus gal del to aparato Latvijoje.As uosviene kiek galejau nuraminau.
Sveta tikrai ne hodzkinas ir mano ziniom gana agresyvi forma, na jo isbuvima remisijoje po pirmo gydymo beveik 5 metus medikud nustebino, o dabar nezinau kaip kas, bet visada reikia tiketi ir niekada nereikia lyginti su savim, tu esi tu, tavo liga yra tavo, ir tau puikiai sekasi va kad ir as, ir Tikesiu, jei gerai pamenu pas mumi ta pati liga, ta pati stadija ir taip skirtingai mes abi su ja kovojam, man pavyko is pirmo karto, jai ne, bet visada reikia tiketi ir neprarasti vilties, ar ne taip TIKESIU
Po pirmosios operacijos 2002m.sausio 9 d. , kai buvo dalis krūtelės pašalinta ir pažasties limfmazgiai gavau tik spindulinį gydymą. Ramybė buvo iki 2007 metų, kol virš raktikaulio gydytojas mane operavęs rankomis užčiuopė darinį, noriu pabrėžti tai, kad echoskopijos metu buvo rašoma, jog išsiplėtusi vena ir tik gydytojo dėka buvo paskirtas gydymas. Gydytojas, sakė, jūs kaip norit, bet aš čiuopiu darinį, operuojam ar ne... Sutikau operuotis 2007-04-23, po to chemija 6 kursai (Doxorubicin ir Taxoter), nes panašios struktūros lastelės buvo rastos navike kaip ir krūtelėje. Iš pradžių paskyrė Zalodex, kad stabdytų menstruacijas, susileidau gal penkis kartus į pilvą, chemija visiskai sustabdė sirgimą, bet aš nepernešiau karščio pylimų ir nutraukiau Zalodex. Taip pat kažkaip keistai po chemijų niekas neišrašė Tamoksifeno. Paskutinė chemija buvo 2007-10-26, o menstruacijos prasidėjo 2008-03-25 (tiksliai atsimenu, nes mamytė mirė tada a.a. jai). Matomai PLŪSTELĖJO daug estrogenų...
2008-10-31 turejau avariją, kurios metu labai stipriai susimušiau dešinę pusę šonkaulių, skaudėjo gal du mėnesius. Niekur nėjau, galvojau praeis. 2008m.gruodžio mėn pradėjau siaubingai kosėti, galybė antibiotikų kelias eiles... Pasitikrinti važiavau kovo mėn.į onkologijos ligoninę. Vėl gydytojas sako "Čiuopias limfmazgiai" "Reikia pas chemoterapeutą" Tada kompiuterinė tomografija, išvešėjusi gimda, abrazija....Plaučiuose skystis...
2008-10-31 turejau avariją, kurios metu labai stipriai susimušiau dešinę pusę šonkaulių, skaudėjo gal du mėnesius. Niekur nėjau, galvojau praeis. 2008m.gruodžio mėn pradėjau siaubingai kosėti, galybė antibiotikų kelias eiles... Pasitikrinti važiavau kovo mėn.į onkologijos ligoninę. Vėl gydytojas sako "Čiuopias limfmazgiai" "Reikia pas chemoterapeutą" Tada kompiuterinė tomografija, išvešėjusi gimda, abrazija....Plaučiuose skystis...
QUOTE(Patr @ 2009 11 16, 14:02)
Tada kompiuterinė tomografija, išvešėjusi gimda, abrazija....Plaučiuose skystis...
Kaip matau jau irgi teko praeiti kelis pragaro ratus.O skystį chemo išdžiovino?
Dabar "atostogauni " ? Kaip mezgimas sekasi?
Aš jau priekį užbaigiau.Liko rankovės.Labai patiko modelis , greitai darosi , nors aš labai nukrypau nuo pradinio varianto.Todėl mano gavosi netoks ekstravagantiškas.
http://madam.mylivep...i/12203_281.jpg
Nemoku po vienu žodžiu paslėpti viso adreso , todėl atkopijavau tokį ilgą .Pavyzdžiui žodis "megztinis" Gal kas pamokys
QUOTE(Deganti @ 2009 11 16, 12:24)
Sveta tikrai ne hodzkinas ir mano ziniom gana agresyvi forma, na jo isbuvima remisijoje po pirmo gydymo beveik 5 metus medikud nustebino, o dabar nezinau kaip kas, bet visada reikia tiketi ir niekada nereikia lyginti su savim, tu esi tu, tavo liga yra tavo, ir tau puikiai sekasi va kad ir as, ir Tikesiu, jei gerai pamenu pas mumi ta pati liga, ta pati stadija ir taip skirtingai mes abi su ja kovojam, man pavyko is pirmo karto, jai ne, bet visada reikia tiketi ir neprarasti vilties, ar ne taip TIKESIU
Taip bet ne visada taip išeina.........
QUOTE(TIKESIU @ 2009 11 16, 15:35)
Šypsenėlė vokiškai sako "Čia tau"
Tikėsiu tu tokia kovotoja ir Angelai sargai tave taip stipriai saugo.
Tikėk, kad taip bus visada.
Ne tikėsiu, o jau TIKIU šiandien ir dabar.ŠAUNUOLĖ.
Gabijai:
*atsidarai žinutės rašymo langelį;
*paspaudi http:// , kuris yra aukštėliau to langelio, kuriame rašai žinutę;
*į atsiradusį langelį įvedi nukopijuotą norimą adresą;
*spaudi OK;
*tada viršutiniame langelyje kai atsiranda "My Webpage", ištrini jį, įrašai "Megztinis" ar kt.
*spaudi "gerai";
*toliau rašai žinutę didžiąjame lange.
Džiaugiuos, jei padėjau
Tikėsiu, širdelė tau
*atsidarai žinutės rašymo langelį;
*paspaudi http:// , kuris yra aukštėliau to langelio, kuriame rašai žinutę;
*į atsiradusį langelį įvedi nukopijuotą norimą adresą;
*spaudi OK;
*tada viršutiniame langelyje kai atsiranda "My Webpage", ištrini jį, įrašai "Megztinis" ar kt.
*spaudi "gerai";
*toliau rašai žinutę didžiąjame lange.
Džiaugiuos, jei padėjau
Tikėsiu, širdelė tau
QUOTE(TIKESIU @ 2009 11 16, 14:35)
bet tu kovotoja, pamatysi viskas bus gerai, tu tik stiprek