Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 20

QUOTE(TIKESIU @ 2009 11 14, 17:24)
Laba visoms 4u.gif
Malonu blush2.gif  mane ištrėmė namo stiprėti ir keltis kraujų verysad.gif shaiba 8 aukšte būni unsure.gif

ne,aš 9 bunu.bet kol galiu ,tai tik pernakvoju ir namo. blush2.gif Dabar laukiu ir bijau kaip atrodys tas kraujo kritimas,kol kas tik akis labai degina.
Atsakyti
QUOTE(TIKESIU @ 2009 11 14, 17:24)
Laba visoms 4u.gif
Malonu blush2.gif  mane ištrėmė namo stiprėti ir keltis kraujų verysad.gif shaiba 8 aukšte būni unsure.gif

praėjusią savaitę kasdien ten vazinėjau tik į 6 aukštą, vis pagalvodavau apie ir apie shaiba, ir apie Tave smile.gif sveikatėlės Tau - stiprėk 4u.gif

Atsakyti
Ačiū kas pagalvojat blush2.gif

shaiba kasdien į Kauną grįžinėji blink.gif
Atsakyti
user posted image
TIKĖSIU - tai tau, brangute. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tikesiu,ir nuo manes gelyte

user posted image
flowerspict.ru
Atsakyti
Tikėsiu heart.gif ... stiprėk !
Atsakyti
Sveikos visos... Linkiu visoms sveikateles ir geros nuotaikos. Tuo paciu ir TIKIU 4u.gif , nors as ja tik pirma karta cia isvydau.

As nusipirkau siulu, tai siandien uzsiemiau mezgimu.
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2009 11 14, 23:14)
Sveikos visos... Linkiu visoms sveikateles ir geros nuotaikos. Tuo paciu ir TIKESIU 4u.gif , nors as ja tik pirma karta cia isvydau.

Kokia nesamone, neleido kooreguoti zinutes, o buvau blogai parasiusi
TIKESIU nicka. Tai va, einu megzti toliau. Labanaktukas visoms.

P.S.Del sapnu, tai as isiminusi kelis sapnus ispudingus, kuriuos sapnavau pries savo liga ir pries tevelio mirti. Todel sapnais as labai tikiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 14 lapkričio 2009 - 21:43
QUOTE(Patr @ 2009 11 14, 22:14)

Kolegė mirksiukas.gif Ir ką gi mezgi? Aš tai paprastai po du mezginius varau doh.gif , kad nenusibostų vienas. Ir dabar - suknelė sau ir tunika dukrai lotuliukas.gif

.GABIJA., kaip Jūsų raudonasis megztinukas? Ar stumiasi į priekį?
TIKĖSIU wub.gif
šviesių ir ramių dienelių Tau
user posted image

Labins kaip mišinukas su spanguolėm pavyko? Aš citrinų arbatą su imbieru ir medumi pliumpinu doh.gif Biški bijau gripo.

Šiandien lygiai metai kaip išgirdome diagnozę.... Jetau kaip baisu buvo doh.gif doh.gif Gerai, kad viskas taip sėkmingai. Aišku, nerimas bus visada. Pirmadienį važiuoja tikrintis. Dar geriamų neskyrė dėl kepenų fermentų padidėjimo. Jei nebus sumažėję, reiks klausti dėl ADIS rekomenduoto Hepa-Merz.

Labanaktis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Patr @ 2009 11 14, 22:40)
P.S.Del sapnu, tai as  isiminusi kelis sapnus ispudingus, kuriuos sapnavau pries savo liga ir pries tevelio mirti. Todel sapnais as labai tikiu.

Vienam seminare teko girdėti, kad bendri sapnininkai, tai tik biznio darymasis. Kiekvienas žmogus iš patirties turi susidaryti savo sapnininką pagal individualius sapnus ir jų reikšmes tikrovėje. Pavyzdžiui man sapnuoti danties kritimą reiškia aplamai netektį, kažko praradimą: gali sudužti daiktas, galiu ką nors pamesti, sugadinti, du kartus po tokių sapnų teko su kolegomis atsisveikinti (pakeitė darbus) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TIKESIU @ 2009 11 14, 17:38)
Ačiū kas pagalvojat blush2.gif

shaiba kasdien į Kauną grįžinėji blink.gif

kaip smagu tave vel girdet, nuo mano seimynos didziausi linkejimai, tvirtek wub.gif
Atsakyti
Tikėsiu, mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū dar kartą visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti