QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 13, 23:24)
Taip pat ji turi mazgus ant skydliaukės. Tai pastoviai tiriamės hormonus, o laikas nuo laiko ir punkcijas daro tiems mazgams...
Pas mane pirmiausia atisrado mazgelis skydliaukėje. Dukroms yra padidėjusi skydliaukė, tai laikas nuo laiko echoskopuodavom ir iki 18 m. buvome endokrinologo priežiūroje. Vieno tokio vizito metu paprašiau pažiūrėti echoskopuotojos ir man (labai nepernešdavau karštų vasaros dienų). Pasakė - yra mazgelis. Kai apie tai pasakiau šeimos gydytojai: atsakė yra vienas bus ir kitas. Vėliau jau kai prasidėjo mano rimti negalavimai ir ligų ieškojimai, tyrė tą mazgą, nieko blogo nerodė, hormonai, išskyrus paratiroidinį, buvo normoj, tai taip ir paliko. Paratiroidinis hormonas sugrįžo į normas po pirmos chemijos. Visokie mazgeliai, polipai, cistos, miomos jau įspėjimas, kad reikai imtis kažkokių priemonių - antioksidantų vartojimo, žolelių užpiltinių, daug gerti skysčių ir pan. Nieko gero, kai jie pradeda atsirasti. Aišku, nebūtinai seka piktybinė liga, bet rūpestis ir budrumas turėtų būti padidinti.
rasų lanka, pamokysiu burtą kaip atsikratyti blogo sapno slogučio. O gi nueinat į vonią, kai tik pabundat, atsukat vandens čiaupą ir nuliedžiat savo sapną, nugurga nugarmėja ir dūšioje ramu. Patikrinta, padeda.
Po gemzaros ir paklitakselio kojų pirštų tirpimas praėjo po gero pusmečio. Vyresniems žmonėms kartais ir nepraeina. Tai normali neuropatija, padeda vaikščiojimas basomis, ypač po pajūrio smėlį ar akmenukus. Trečios chemijos metu tirpimas atsinaujino ir išlieka dabar, ypač naktimis, pėdų priekis degte dega lyg būčiau per žarijas vaikščiojus. Kadangi nebūna pastoviai, o tik naktimis, tai kažkaip ir nekreipiu dėmesio, tik miegas jau nebėra toks kokybiškas, pilnavertis. tikuosi jog anksčiau ar vėliau liausis.