Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 20

Sveikutės, Mergaitės 4u.gif
Kiek čia prikalbėjot. tongue.gif Paskaitau aš Jūsų ligelių istorijas , taip ir kyla iš širdies mintys apie Jūsų begalinę stiprybę, ryžtą ir tikėjimą.Šitokie kalnuoti ir vingiuoti takeliai, šitiek jausmų - taip ir kyla iš širdies linkėjimas Jūsų norų išsipildymui. 4u.gif Norų, apie kuriuos, kažkas lėkdamas kasdienėje rutinoje net negali pagalvoti, o paklausus - pažiūrėtų kaip į kvailelę. ax.gif Mano mamytės istorija tokia jauna (bet nežinom, kokia preliudija į ją buvo - galime tik spėlioti) - tik pora metelių, ir taip norėtusi , kad tęstųs kuo ilgiau - ne ligelė bet gebėjimas gyventi...

Saulėlydi - ačiū už maldą. 4u.gif

Gabija 4u.gif - kaip praėjo superdiena su anūku?

Visoms visoms Mergytėms gero ir ramaus artėjančio savaitgalio. wub.gif

Šianakt tokį sapną blogą sapnavau... O kadangi lakia vaizduote nesiskundžiu - tai dieną kažkokiam transe praleidau. Sapnuoju , kad esu po pirmos chemijos , o nuo galvos krenta kuokštai plaukų, panašūs į katinukų kaltūnus. Net nesigilinu , kodėl ta chemija, kuo sergu, bet labai rūpinuosi, kad neturiu peruko, ir kaip aš mokiniams pasirodysiu, o skarelės visos slidžios ir nesilaiko ant galvos. Ir visiems skelbiu, " jūs nekreipkit dėmesio aš po pirmos chemijos, jūs nekreipkit dėmesio - aš po pirmos chemijos..." Atsikėlusi iškart skambinau mamytei su tetuku - viskas gerai , vyras vietoje smile.gif - truputi ramiau paliko...
Kitą savaitę darome markerį...šiandien buvo penktadienis ir 13d. ( nors turint omeny , kad aš gimusi 13 dieną turėčiau būti labai nelaiminga, ko tikrai negaliu pasakyti) , gal tai prieškonsultacinių baimių konvulsijos? g.gif
Žodžiu, šiandien turėjo galvelė darbo... doh.gif umn.gif
Atsiprašau, kad tokia gaidele įsiveržiau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 13 lapkričio 2009 - 22:19
QUOTE(ifauru @ 2009 11 13, 23:49)
Oi, aš prieš pusantrų metų irgia čia kaip zuikis strikinėjau<...>

ifauru, dėkoju.
O tai kas buvo prieš pusantrų metų?????

Neseniai mano sesuo dvynė (esu iš dvynių) buvo Kaune pas ekstrasensę ar būrėją tik vardą žinau Genutė, tai ji apie žmogų iš nuotraukų papasakoja. apie mane sakė, kad man turėtų viskas būti gerai, kad tik psichologiškai nepalūžčiau, kad turiu labai stiprų bioenergetinį lauką.
Avatras šis, kurį įsidėjau man tikrai labai patiko, Dar tiek jėgų dabar pas mane yra, kad tikrai... ypač, kai sėdžiu prie kompo biggrin.gif

Visoms linkiu būti stiprioms. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2009 11 13, 23:05)
adis, dar kartą atidžiau perskaičiau visas Jūsų chemijas išvardintas. Man irgi bėrimai buvo ant nugaros šiek tiek ir  labiausiai pūlingi tokie ant galvos virš ausų, smilkiniuos. Dabar ten plaukai mažai teauga, gal sakau išpūliavo mano plaukų folikulai? Paskutinė chemija buvo lapkričio 4 d.
Džiaugiuos, kad jau visą savaitę atidirbau ir užsidirbau ~600Lt. Reikia juk pinigų, jei gyveni. Turiu problemų su sūneliu. Teismai...Jis 2007m. užvažiavo ant kelyje gulinčio. Liudininkų yra daug, kad jis gulėjo...bet visvien teismas. Dabar lapkr.20 dieną bus ketvirtas posėdis. Kiekvienas posėdis advokatui sumelė.. Kaltina sūnų, kad  kelyje važiuoti reikia tik pašalinus kliūtį...Reikalauja 240 000 Lt . Kaip mane veikia ir tai...

Neišpūliavo folikulai. Tiesiog laiko reikia. Taigi tik svaitės kelios tepraėjo...

O dėl sūnaus doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Patr @ 2009 11 13, 23:14)
ifauru, dėkoju.
O tai kas buvo prieš pusantrų metų?????

Nelauktai neprašytai ir ganėtinai staigiai atėjo mamos liga. Mūsų istorija nuo pernai kovo pabaigos... unsure.gif

Rasų lanka, o gal čia prieš gera? g.gif
Atsakyti
ifauru, tai Tu pati nebesergi, o tik mamytė?

Gal jau ir eisiu tuoj ... pakaks šį vakarą. Labanaktukas visoms.

P.S. kodėl čia tokį keistą laiką rodo žinutės rašymo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 13 lapkričio 2009 - 22:22
QUOTE(Patr @ 2009 11 13, 23:41)
Kažin kaip bus su mano dar šiek tiek aptipusiomis kojomis, pirštų apačių tos pagalvėlės ir dešinės rankos šiek tiek pirštų galiukai patirpę, na nejautrūs kažkokie. Ar jie atsistatys? Ir kaip pagelbėti sau?

Mamytei daugiau kaip metai po chemijų, o pirštų paduškėlės ir kojų padai patirpę. Pastoviai šalti. Kartais ji net manęs . kai guli paprašo, kad pažiūrėčiau ar šaltos kojelės, nes pati nesupranta - nejaučia. Iš pradžių gerdavo Trentalį, bet dabar jau ne - ar geria ar ne - jokio poveikio. Tikriausiai teks su tuo susitaikyti mamytei.
Taip pat ji turi mazgus ant skydliaukės. Tai pastoviai tiriamės hormonus, o laikas nuo laiko ir punkcijas daro tiems mazgams... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 13 lapkričio 2009 - 22:27
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 14, 00:24)
Mamytei <...> pirštų paduškėlės ir kojų padai patirpę. Iš pradžių gerdavo Trentalį, bet dabar jau ne - ar geria ar ne - jokio poveikio. <...>
Taip pat ji turi mazgus ant skydliaukės. Tai pastoviai tiriamės hormonus, o laikas nuo laiko ir punkcijas daro tiems mazgams... ax.gif

aijajai, teks galvoti, kad taip turi būti. Skydliaukę tai kas pusmetis važiuoju tikrintis. Taip pat, Paskutinį kartą echoskopijos metu punktavo ir paskui tyrinėjo mikroskopu tas mano lasteles wink.gif

Tikrai jau labanaktis 4u.gif visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 11 14, 00:18)
Rasų lanka, o gal čia prieš gera?  g.gif

Taip norėčiau, kad taip būtų, bet kiek iš senovės žinau - krentantys plaukai ir dantys.... unsure.gif Aišku, stengiuosi blogas mintis šalin vyti.
Atsakyti
sveikos, wub.gif
kadangi gerų naujienų niekada nebūna per daug 4u.gif tai pasigirsiu 4u.gif . mano žmogeliukui viskas labai neblogai. vakar išleido iš ligoninės (jau Vilniuje), kurioje dėl viso ko pasirodė kitoms akims.
kita savaitę bus galutinis atsakymas. bet gydytojas sakė labiau rūpintis dėl prostatos verysad.gif nes per didele. dėl vieno nuramino, dėl kito galva susuko. bet geriau anksčiau nei vėliau.
va- tokios naujienos iš mano kiemo.
te ir Jus aplanko geros naujienos
jei ne kasdien, tai bent jų kas antrą

gero savaitgalio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 14, 00:30)
Taip norėčiau, kad taip būtų, bet kiek iš senovės žinau - krentantys plaukai ir dantys....  unsure.gif Aišku, stengiuosi blogas mintis šalin vyti.

Sapnas toks tai tikrai negeras, bet nereikia jau taip aklai jais tiketi.
Laikykis mergyte. Sako, kiek žmogui duota tiek jis turi atlaikyti. Ar panašiai Duoda tiek, kad jis paneštų. Gyvenam ir džiaugiamės šia minute.

Saldžių sapnų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(labins @ 2009 11 14, 00:30)
sveikos,  wub.gif
kadangi gerų naujienų niekada nebūna per daug 4u.gif  tai pasigirsiu 4u.gif . <...>
te ir Jus aplanko geros naujienos
jei ne kasdien, tai bent jų kas antrą

gero savaitgalio  wub.gif

gaudom geras naujienas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labins @ 2009 11 14, 00:30)
sveikos,  wub.gif
kadangi gerų naujienų niekada nebūna per daug 4u.gif  tai pasigirsiu 4u.gif . mano žmogeliukui viskas labai neblogai.

Džiaugiuosi, smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 13, 23:30)
Taip norėčiau, kad taip būtų, bet kiek iš senovės žinau - krentantys plaukai ir dantys....  unsure.gif Aišku, stengiuosi blogas mintis šalin vyti.

Rasų lanka, suversk viską penktadieniui, tryliktai mirksiukas.gif Ir dar... kaip Gabija minėjo, - daug laiko praleidi bendraudama su onko ligoniukais, o tai palieka pėdsaką mintyse, sapnuose,...
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2009 11 13, 23:21)
ifauru, tai Tu pati nebesergi, o tik mamytė?

Gal jau ir eisiu tuoj ... pakaks šį vakarą. Labanaktukas visoms.

P.S. kodėl čia tokį keistą laiką rodo žinutės rašymo?

Dėkui Die, aš nesirgau ir nenorėčiau sirgti. Bet susidūrus esu akis į akį: tėtis, dėdė (kuris visai jokios šeimos be mūsų neturėjo), paskui mama...Bet aš kažkaip sakau - niekada nesakyk niekada...

O laikas toks čia, nes SM forumo laikrodis "nepersisuka". Protingas tongue.gif
Atsakyti