Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 20

saulelydis wub.gif

tati blink.gif butinai apskusk,nu nieko sau zmogus beveik nevaiksto,vartuoja tokius vaistus nuo skausmo,laukia sudetingiausios operacijos ir va tau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 11 12, 18:29)
Visada žemėje per mažai gerų žodžių – meilės, tiesos ir  dėkingumo žodžių. Mes dažnai taip ir išsiskiriame, nepasakę jų vienas kitam, nusinešame, užgniaužę juos savo širdyse. Praeiname abejingi pro medį, paukštį, pro žydintį rugį ir pro kenčiantį žmogų, tarytum ne vienos žemės broliai, ne vienos saulės vaikai būtumėm. – J. Marcinkevičius.

MIELOSIOS, šiandien 18 val melsiuosi ir už Jus wub.gif Už tai, kad visus metus turėjau iš ko semtis stiprybės.....
Lenkiuosi prieš Jus ir linkiu, linkiu...... bet kas gali skambėti banaliai, nes Jūs pačios labiausiai žinote ko Jums reikia ir visoms čia reikia SVEIKATOS.

Aciu, saulelydi 4u.gif . Šiuos žodžius aš seniausiai atmintinai moku, dar jauna mergaitė būdama juos išmokau, neužsimiršta.
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 11 12, 17:29)
MIELOSIOS, šiandien 18 val melsiuosi ir už Jus wub.gif Už tai, kad visus metus turėjau iš ko semtis stiprybės.....

Saulėlydi, ačiū už maldą, lai ji išgirsta būna.

Julija, aš prieš bet kokius kraštutinumus. Prieš totalų fatalizmą taip pat. Aš už racionalų fatalizmą. Likimą galim kažkiek įtakoti ir keisti. Pvz., pasirinkdami gydymą, o ne laukimą, pasirinkdami mediką, gydymo įstaigą, pasirinkdami alternatyvius gydymo būdus, pagaliau imdamiesi kartais titaniškų žygių - bandydami gydytis svetur. Kiekvienas likimą bando sušvelnint ir paveikt: konkrečiais veiksmais, malda, tikėjimu.
Kas dėl placebo, nors jis egzistuoja, yra labai miglotas: jį galima nagrinėti iš dviejų pusių, kai sunkus ligonis gaudamas Superduper vaistą - Placebą pasveiksta (reti atvejai, bet jų pasitaiko) ir klinikinių tyrimų metu (labai dažni atvejai), kai gauna vietoj tikrojo vaisto - placebą ir rezultatas 0. Ir vienu ir kitu atveju žino - gydomas ypatingais moderniais, labai gerais vaistais.
kad liga atsirado, manau gyvenimo budo, aplinkos, vidines busenos pasekme. Likima kaltinti, tai visai nuo saves atsakomybe nusiimti

Iki šiol nesuvokiu, ką ne taip dariau. Visą laiką galvojau, jog gimaiu jei ne su auksiniu, tai su sidabriniu šaukštu burnoje. Mylintys tėvai, brolis, vyras, puikūs uošviai, vaikai kaip vaikai...Maistas ne prastas, pastovus sportas, gyvenimas gražus ir puikus, daug visokių malonių dalykų, prieš kurios visokios negandos virsta tik negandėlėmis, kad visi tik taip gyventų. Du gimdymai, nei vėlyvi nei ankstyvi. Tik su maitinimu nesusitvarkiau, nebuvo šalia protingo žmogaus, kuris patartų kaip elgtis, kai pieno užtenka ir savam ir dar dveim. Manau, jog nuolatinis krūtų traumavimas maitinimo metu ir buvo pradžių pradžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 12 lapkričio 2009 - 17:32
Ech, pasaulis myslingas. Va, liko pas mane naviko darinukas kryzkaulyje, apie kuri gydytojai zinojo rugesji, o as suzinojau tik vasari - tada, kai jis jau mazeti pradejo. O organizmas issekintas poros menesiu beveik nevalgymo, paskui operacija, po kurios vel pora menesiu mazai valgymo, jokiu vaistu, skirtu kovoti pries navikus. Net negali sakyti, kad placebas, nes as nezinojau, kad kazkas pas mane like ir kad man riekia ji mintimis 'zudyti'. O vat eme ir dingo (bent jau tokios isvados priejo po paskutiniu 2 tyrimu).

Sveta, aciu uz palaikyma. Susiradau jiems patiems skirtus istatymus, ryt kurpsiu mandra skunda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2009 11 12, 17:24)
http://smiles.33b.ru/smile.148830.html TESTAS 1
gavos šnipštas, kodėl tik nuoroda? sad.gif

Atsistoji ant paveiksliuko, spragteli dešinį klavišą, ir randi paskutinę poziciją Propertis , ją spragtelėjus randi nuorodą http://s17.rimg.info...b97082ed582.gif, ją atsikopijuoji Ctr +C

Šią nuorodą įrašai į mūsų žinutę taip :
Atsistoji norimoje teksto vietoje
Atsidarai IMG ir kopijuoji Ctr +V

user posted image

Šiandien atveža anūka dvimetuką išeiginei nuo darželio, tai ryt miegosim , po to lovoje filmukus žiūrėsim ir košę valgysim.Lepinsimės iki 11 val maždaug.Oi kaip moka vaikas išnaudoti išeiginę, tiesiog įdealus tinginiukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 12 lapkričio 2009 - 17:37
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 11 12, 17:29)

Ačiū, Saulėlydi user posted image
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 11 12, 18:17)
Julija, aš prieš bet kokius kraštutinumus. Prieš totalų fatalizmą taip pat. Aš už racionalų fatalizmą. Likimą galim kažkiek įtakoti ir keisti.

As ir pries krastutinumus drinks_cheers.gif

Bet gal tai tuomet ne likimas. O ivairiu aplinkybiu ir salygu nubreztas gyvenimo scenarijus. To kas igimta: genu salygojamo sveikatos stovio; charakterio, to kuris atsinesamas, o ne issiugdomas; gyvenimo salygu; aplinkos; auklejimo ir t.t. ir pan.. Ir ta scenariju deka savo pasirinkimo, valios, noru gali keisti arba ne. Zodis likimas man cia sunkiai paisosi, man tai labiau tai ko itakoti negali.

Na vienzo gal mes tiesiog terminologijoj nesutariam smile.gif
Atsakyti
Mergaites,reikia pagalbos,kas moka "issifruoti" ligos kodus ir pan. blush2.gif Mano uosviui negeras bijopsijos rezultatas verysad.gif prostata...Tai iki pirmadienio norim truputi daugiau suzinoti apie ta liga,pirmadieni tik pas gydytuoja,visi dabar lengvam soke dar,nes ne sirgo nei ka zmogus...
Jeigu teisingai uzrasiau (diktavo telefonu) tai parasyta taip:CAGL.PROSTATAE T2 NX MOST II g.gif PSA 5.5 CLEASON (cia labai abejoju kad teisingai uzrasiau g.gif )
ir adenocarcinoma,apie tai tai zinau.

Ir kur neseniai dejau nuoroda del radiologinio aparato Latvijoje,nemaniau kad prireiks gal unsure.gif Niekas nerado daugiau nieko apie ta aparata,kontaktu kokiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 12 lapkričio 2009 - 17:48
QUOTE(tati @ 2009 11 12, 18:33)
Ech, pasaulis myslingas. Va, liko pas mane naviko darinukas kryzkaulyje, apie kuri gydytojai zinojo rugesji, o as suzinojau tik vasari - tada, kai jis jau mazeti pradejo. O organizmas issekintas poros menesiu beveik nevalgymo, paskui operacija, po kurios vel pora menesiu mazai valgymo, jokiu vaistu, skirtu kovoti pries navikus. Net negali sakyti, kad placebas, nes as nezinojau, kad kazkas pas mane like ir kad man riekia ji mintimis 'zudyti'. O vat eme ir dingo (bent jau tokios isvados priejo po paskutiniu 2 tyrimu).

Normalu, jei piktybiškumas nedidelis, naviko masė maža, jaunas stiprus organizmas ir susitvarkė. tongue.gif

QUOTE(tati @ 2009 11 12, 18:33)
Susiradau jiems patiems skirtus istatymus, ryt kurpsiu mandra skunda  cool.gif

Reikėtų nurodyti, jog negavai motyvuoto atsakymo, kodėl nepakitus tavo fizinei būklei buvo nuspręsta be jokio pagrindo mažinti neįgalumą. Nes taip reik? Būtinai pabrėžk, jog pastoviai naudoji nuskausminamus, per tuos metus tavo gebėjmas judėti nepakito, sparnai niešaugo. tongue.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 12, 18:34)
Atsistoji ant paveiksliuko, spragteli dešinį klavišą, ir randi paskutinę poziciją Propertis , ją spragtelėjus randi nuorodą http://s17.rimg.info...b97082ed582.gif, ją atsikopijuoji  Ctr +C

Šią nuorodą įrašai į mūsų žinutę taip :
Atsistoji norimoje teksto vietoje
Atsidarai IMG ir kopijuoji Ctr +V

user posted image

.GABIJA. aukštasis pilotažas, mane dukros ir vyras pamoko, o kas Jus? tongue.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 12, 18:34)
Šiandien atveža anūka dvimetuką išeiginei nuo darželio, tai ryt miegosim , po to lovoje filmukus žiūrėsim ir košę valgysim.Lepinsimės iki 11 val maždaug.Oi kaip moka vaikas išnaudoti išeiginę, tiesiog įdealus tinginiukas.

VALIO. TINGIADIENIS. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(-Julija- @ 2009 11 12, 18:45)
As ir pries krastutinumus  drinks_cheers.gif

Bet gal tai tuomet ne likimas. O ivairiu aplinkybiu ir salygu nubreztas gyvenimo scenarijus. To kas igimta: genu salygojamo sveikatos stovio; charakterio, to kuris atsinesamas, o ne issiugdomas; gyvenimo salygu; aplinkos; auklejimo ir t.t. ir pan.. Ir ta scenariju deka savo pasirinkimo, valios, noru gali keisti arba ne. Zodis likimas man cia sunkiai paisosi, man tai labiau tai ko itakoti negali.
Na vienzo gal mes tiesiog terminologijoj nesutariam smile.gif

Manau tai vienas ir tas pats ar scenarijus, ar likimas. Gimsti kažkodėl tokioje, o ne kitokioje šeimoje, susirankioji kažkodėl tam tikrus, bet ne absoliučiai visus genus, kai kurių ir nepasiimi, atsiduri tam tikrose aplinkybėse, pvz. , kaip aš gavau paskyrimą į sukarintą gamyklą, gerai, kad tik pustrečių metų dirbau. Arba gyveni tokiam name, kuris pastatytas netinkamoje vietoje, pvz. netoli elektros linijų, padidnto žemės magnetinio lauko zonose, vartoji vandenį užterštą nitratais. Tuos nirtatus tik neperseniausia matuoti sumanė. Vyresni žmonės, kam apie 60 m. girdėti negirdėję, o jų dauguma serga.
Arba serga bobutė iš Varėnos miškų, paprastutė tokia, visą gyvenimą vargusi daugiau fiziškai, nei emociškai, be šiuolaikinių mūsų stresų - uogas, grybus rinkusi, su keliom vištelėm, karvyte, be didelių gyvenimo filosofijų, su dideliu tikėjimu. Be didelių džiaugsmų, bet ir be didelių sielvartų. SERGA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 12 lapkričio 2009 - 18:02
QUOTE(SVETA K. @ 2009 11 12, 18:47)
Mergaites,reikia pagalbos,kas moka "issifruoti" ligos kodus ir pan. blush2.gif Mano uosviui negeras bijopsijos rezultatas verysad.gif prostata...Tai iki pirmadienio norim truputi daugiau suzinoti apie ta liga,pirmadieni tik pas gydytuoja,visi dabar lengvam soke dar,nes ne sirgo nei ka zmogus...
Jeigu teisingai uzrasiau (diktavo telefonu) tai parasyta taip:CAGL.PROSTATAE T2 NX MOST II  g.gif PSA 5.5 CLEASON (cia labai abejoju kad teisingai uzrasiau g.gif )
ir adenocarcinoma,apie tai tai zinau.

Na, aš šiandien ir aktyvi. doh.gif
Pirmiausia įkvėpk ir nusiramink. Kiek uošviui metų? Mano tėveliui buvo 77, kai nustatė, visą laiką stebėjo, o paskutiniuosius metus jis (dabar jam 79 m.) pats nusprendė nebevažiuoti nebesitikrinti ir nebesinervuoti. Daug dirba sode ir apie namus, dainuoja ir nesuka galvos. Tėčio T2NXMX Gleason3+4=7 (vidutiniškai diferencijuota). PSA 11.

Taigi T2 dydis. T2 – navikas yra prostatoje, t. y. dar neperžengęs jos ribų.
NX - pažeistų limfazgių negalima šiuo metu įvertint.
PSA 5.5 , prostatos vėžio markeris: 50 metų amžiaus vyrų normalus PSA lygis yra apie 2,8 nanogramų mililitre kraujo, 70 metų – apie 5,3. (būna užkyla iki 100 ir daugiau, kiek žinau 18 jau nėra gerai).
GLEASON (turėtų būti skaičiai, pvz., 4+4=8 blogai diferencijuota adenokarcinoma (aukšto piktybiškumo) 3+3=6 vidutiniškai diferencijuota adenokarcinoma.
”Mažiausia pagal Gleasono sistemą prostatos vėžio diferenciacijos suma yra 6, tuomet ligos eiga švelnesnė, 7 – ligos eiga vidutinio agresyvumo, 8–10 – ligos eiga gali būti agresyvi, greitesnė metastazavimo galimybė“.
MOST II - nežinau ir nerandu.
Prostatos vėžys

Jei vyras turės laiko paieškos tau nuorodas apie Rygos aparatą.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 11 12, 16:46)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif 100%
(...)
Ir del optimizmo,aisku reikia stengtis ziureti i viska optimistiskai.Bet as dabar visada prisimenu mou  verysad.gif

Atleiskit, kad paklausiu, nes ne visada jus skaitau... O kas nutiko mou?

As jus megstu skaityti, nes pasisemiu daug optimizmo, nuosirdumo ir gyvenimo isminties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keirona @ 2009 11 12, 19:06)
Atleiskit, kad paklausiu, nes ne visada jus skaitau... O kas nutiko mou?

angeliukai pasiėmė........

Adis, gal gali pasakyti gydytojos pavardę iš Tulpės sanatorijos.
Atsakyti