QUOTE(kice @ 2010 07 06, 16:55)
labai grazu, sakyciau..
Puiki spalva
QUOTE(olivka9 @ 2010 07 06, 17:26)
Plaukai
QUOTE(Monmorensi @ 2010 07 06, 17:55)
plaukai nuostabūs!
bet spalva man ne itin. todėl, kad pati ant savęs tokią spalvą neretai "išgaunu" ir mane nervina tas bordavumas (mano atveju kitais kartais dedu daugiau chna ir bordavumas kuriam laikui dingsta)
suprantu, kad nepaveiksiu, bet turėdama tokius plaukus ir nei vieno žilo, kaip rašėt, tikrai jų nedažyčiau
QUOTE(ernesin @ 2010 07 06, 21:49)
Fantastiški plaukai
, o spalva realybėje irgi tokia pablukusi ar čia tiesiog tokia nuotraukos kokybė?
QUOTE(Aries @ 2010 07 06, 21:56)
nuostabūs plaukai, tiesiog negaliu atsižiūrėti. Gal kiek trūksta blizgesio, bet, įtariu, nelabai vykusiai apšviesta tiesiog. Gražu.
Aciu, merginos
Monmorensi, as tai visai noriu raudonumo
tik tamsesnio. Idomu, o kodel nedazytum, net zolem? Zilu dar neturiu, bet turbut neilgam - man 33 metai tuoj
ernesin, saulej ar kambary jei fotografuot, tai spalva kiek ryskesne. Bet ne tiek, kiek as noreciau. Siek tiek palepinsiu plaukus ir vel bandysiu dazyt. Noreciau ryskesnes, tamsesnes spalvos..
Aries, ir man truksta blizgesio
Nera kad visai neblizgetu - saulej blizga (as aplamai skaiciau, kad plauku blizgesys tera optinis dalykas - reikia atitinkamo apsvietimo ir lygiu plauku, kad sviesa atsispindetu). Bet mano plaukai visada net labai blizgus buvo. O paskutiniu metu - ne