nuo karstu vandeniu uzpiltos chna man plaukai buna labiau apelsininiai, o uzpylys saltu vandeniu ir palaikius gera pusdieni plauku spalva gaunasi raudonesne
QUOTE(Daddygirl @ 2010 07 01, 22:42)
aciu!!
tai kad jau padaryta - chna jau siandien isbandyta (be basmos).
dabar einu bandysiu vien basma uzsitepti.
kazko sunkiai chna nukando mano tamsius plaukus
tai kad jau padaryta - chna jau siandien isbandyta (be basmos).
dabar einu bandysiu vien basma uzsitepti.
kazko sunkiai chna nukando mano tamsius plaukus
Supratau, kad padaryta bet įdomu, kodėl atskirai tepėt Beje, su basma atsargiai, ji turi polinkį suteikti žalią atspalvį.
Papildyta:
QUOTE(fairynlovely @ 2010 07 01, 22:47)
nuo karstu vandeniu uzpiltos chna man plaukai buna labiau apelsininiai, o uzpylys saltu vandeniu ir palaikius gera pusdieni plauku spalva gaunasi raudonesne
O prieš tepdama tą masę pašildot?
QUOTE(Sulu @ 2010 07 01, 20:52)
Supratau, kad padaryta bet įdomu, kodėl atskirai tepėt Beje, su basma atsargiai, ji turi polinkį suteikti žalią atspalvį.
nes kazkada seniai esu radus sita http://www.mehandi.c...ndigo/black.pdf ir issisaugojus tai galvoju, pabandysiu.
bet man nesiseka kazko. su lush dazis du kartus daziau - nieko nenudaze
dabar chna kazkiek lyg paryzino plaukus, bet nezymiai. o basma dabar isvis juokingai uzsitepiau pasirode, kad to 100g, kuriuos turiu, uzteko tik kokiam ketvirtadaliui plauku..
bet basma, uzplikius vandeniu, pas mane buvo zalia, o ne violetine..
QUOTE(Daddygirl @ 2010 07 01, 23:07)
nes kazkada seniai esu radus sita http://www.mehandi.c...ndigo/black.pdf ir issisaugojus tai galvoju, pabandysiu.
dabar chna kazkiek lyg paryzino plaukus, bet nezymiai. o basma dabar isvis juokingai uzsitepiau pasirode, kad to 100g, kuriuos turiu, uzteko tik kokiam ketvirtadaliui plauku..
Mano mamos plaukai varno juodumo, chna ir basma neima
O kokios jūsų žolės?( iš kur) Šiaip turbūt ir turi būti žalia
QUOTE(Sulu @ 2010 07 01, 21:18)
Mano mamos plaukai varno juodumo, chna ir basma neima
mano nera labai juodi (mano tetes irgi varno juodumo, nei saule nepasviesina). o mano jau tokie maziau juodi, bet prie tamsiu. taciau dalis plauku dazyti, tai bent ten turetu imt chna, ne?
gal as tiesiog blogos kokybes naudoju, ar per sena, ar per mazai.
chna buvo pirkta azijietiskoj parduotuvej, vadinosi, atrodo, Heenara.
QUOTE(Daddygirl @ 2010 07 02, 02:02)
mano nera labai juodi (mano tetes irgi varno juodumo, nei saule nepasviesina). o mano jau tokie maziau juodi, bet prie tamsiu. taciau dalis plauku dazyti, tai bent ten turetu imt chna, ne?
Turi chna imti plaukus bet kuriuo atveju, jei net jie baisiai juodi tai po dešimties dažymų tikrai pasimatys akivaizdus rezultatas, tiesiog tektų apsišarvuoti kantrybė
Tavuosius mačiusi esu tai turėtų jau po 3-4 kartų paimti
Kokybė labai svarbu, sakoma kad tos žolytės turėtų būti ne senesnės nei metų, bet iš kur mums žinoti kokio senumo tuose pakeliuose Dabar parsisiuntusi turiu iš Aroma Zone, kokybė tikrai nenuvylė. O aplamai tai geriausia kas ilsisi šiltuosiuose kraštuose, nusipirkti šviežios sveriamos, šviežios visada spalva bus sodri žalia, neišblukusi ir neparudusi
Papildyta:
DG, mes dar čia intensyviai bendraujame
QUOTE(ernesin @ 2010 07 02, 13:02)
Turi chna imti plaukus bet kuriuo atveju, jei net jie baisiai juodi tai po dešimties dažymų tikrai pasimatys akivaizdus rezultatas, tiesiog tektų apsišarvuoti kantrybė
Kokybė labai svarbu, sakoma kad tos žolytės turėtų būti ne senesnės nei metų, bet iš kur mums žinoti kokio senumo tuose pakeliuose Dabar parsisiuntusi turiu iš Aroma Zone, kokybė tikrai nenuvylė. O aplamai tai geriausia kas ilsisi šiltuosiuose kraštuose, nusipirkti šviežios sveriamos, šviežios visada spalva bus sodri žalia, neišblukusi ir neparudusi
Papildyta:
Papildyta:
Na, neima tokie pat lieka( mano mamos atveju). Gal dar vertėtų išbandyti
QUOTE(ernesin @ 2010 07 02, 11:02)
Papildyta:
Papildyta:
Aciu. Matyt tada, kad prasta kokybe buvo. Indigo 100g kokius 3Lt kainavo. Dejau ir druskos, kaip mehandi.com puslapyje raso, bet plaukai tikrai nepajuodavo, gal kiek rudesni nei pries dedant basma. O druska tikrai nepatiko - galvos oda man vis griauze kol laikiau
Bet galvoju, azijieciu rajonuose visose parduotuvese pilna chna ir basmu uz tokia kaina, tai kam jie jas perka? Plaukams dazyt turbut, nes ant pakuotes parasyta, kaip tai daryti. Bet ju tokio juodumo plaukai, kazin kaip zoles nudazytu.. Gaila, neisklausinejau, kai teko su jom daug bendrauti. Gal dabar paklausiu prie progos, idomu pasidare
Dabar galvoju ar pasiduoti ir ieskoti ir pirkti kitu zoliu. Tame henna boy labai jau brangu ar kas bandet?
O, nezinojau apie kita tema, aciu. O kuo jos skiriasi? Gal ten uzdara kokia tema, jei 'sekta'?
QUOTE(Daddygirl @ 2010 07 02, 22:35)
O, nezinojau apie kita tema, aciu. O kuo jos skiriasi? Gal ten uzdara kokia tema, jei 'sekta'?
Mes ja susikūrėme pašnekesiams, nes čia apie pirkimą ir pan. draudžiama
QUOTE(ernesin @ 2010 07 02, 21:30)
aisku. skaitysim ir ten
po mano eksperimentu plaukai gerokai pasausejo vel bet vistiek nusiteikus dar dazyt tik nebedesiu citrinos i chna, man atrodo. ir gal druskos nebedesiu i basma, arba maziau.
siandien azijietiskose krautuvelese nusipirkau dvejopa chna. kaip suprantu, indiska. indiska prie blogesniu ar geresniu?
basma internetu teks pirkti, nes neradau
QUOTE(Daddygirl @ 2010 07 05, 02:04)
aisku. skaitysim ir ten
po mano eksperimentu plaukai gerokai pasausejo vel bet vistiek nusiteikus dar dazyt tik nebedesiu citrinos i chna, man atrodo. ir gal druskos nebedesiu i basma, arba maziau.
siandien azijietiskose krautuvelese nusipirkau dvejopa chna. kaip suprantu, indiska. indiska prie blogesniu ar geresniu?
Net nežinau apie indišką, taigi domins atsiliepimai ,merginos labai gyrė marokietišką, o pas pačią dabar egiptietiška