Kaip ir zadejau, ateinu pasipasakoti kaip man vakar sekesi
Atplesus pakeli, radau zalios spalvos zoleles, kurios kvepejo sienu ar kazkaip panasiai. Jas sumaisiau su labai karstu dilgeliu nuoviru, ipyliau siek tiek alyvuogiu aliejaus ir 2 saukstus cinamono. Ant plauku tepesi labai lengvai, niekas nebyrejo ir netrupejo. Tik plaukai vis siurkstesni daresi, tai kuo toliau, tuo sunkiau buvo paskirstyti ta kose ant plauku. Laikiau 2 val. Ant pakuotes rase, kad reikia laikyti maziausiai 2 val., bet galima ir ilgiau. Kita karta, turbut ilgiau laikysiu, nes si karta tai baisu buvo, kad be plauku nelikciau, tai nebeistveriau ilgiau
Galutiniu rezultatu likau patenkinta. Tiesa sakant, net nesitikejau, kad plaukai taip gerai atrodys. Spalva gavosi tokia ruda, bet tas ryzumas vis tiek siek tiek jauciasi, ypatingai pries sviesa. Bet siaip spalva man patinka. Saknys atrodo siek tiek kitaip, nes plaukai jau atauge buvo apie 2 cm ir ten dar siek tiek zilu buvo, tai tie zili labiau blizga ir daug sviesesni yra. Na, bet cia jau smulkmena, po 2 sav. patepliosiu saknis ir problema isspresta.
Pasirodau kokia spalva gavosi. Foto darytos jau velai vakare, prie dirbtinio apsvietimo, todel spalva man cia gavosi siek tiek sviesesne negu yra is tikruju, realiai ji atrodo tikrai tamsiau. Pries dazyma plaukai buvo kokiais 2 tonais sviesesni, nu zodziu tokia nublukusi spalva po paskutinio dazymo.
Bet vienas dalykas man labai nepatiko. Po plovimo (beje issipolve tikrai lengvai tos zoles) plaukai liko kaip stagarai. Zodziu, jokio svelnumo, nieko.. Issigandau, galvojau kaip cia issukuoti reikes. Bet issisukavo lengvai, o visiskai isdziuve tikrai tapo minksti ir blizgantys. Bet as vistiek galus siek tiek istepiau linu semenu aliejumi, kad siek tiek sudrekintu juos. Klausimas: Kokie plaukai jums lieka po dazymo, kaip kovoti su tuo sausumu, kokias aliejais tepti ir is viso ka daryti? Laukiu patarimu