QUOTE(fresh @ 2009 11 09, 16:53)
Ar verta prasidet su chna,jei plaukai dazyti cheminiais dazais? Ar nesiskirs ataugancios saknys?
Skirsis, ir dar gali sureagavus su chemija būti žali(ar į žalumą) plaukai
QUOTE(ernesin @ 2009 11 09, 16:58)
Skirsis, ir dar gali sureagavus su chemija būti žali(ar į žalumą) plaukai
dazau labai artima naturaliems plaukams spalva,bet turbut vistiek neverta. Daziau pries 3 menesius alfaparf augaliniais, dar gali sureaguot su dazais?
QUOTE(fresh @ 2009 11 09, 17:11)
dazau labai artima naturaliems plaukams spalva,bet turbut vistiek neverta. Daziau pries 3 menesius alfaparf augaliniais, dar gali sureaguot su dazais?
Tuomet manau kad galima, aš po dažymo dažančiu balzamu(prie cheminių jis buvo) praėjus trims mėnesiams dažiau chna su basma, tai jokių neigiamų pasekmių nebuvo?
QUOTE(ernesin @ 2009 11 09, 18:13)
Tuomet manau kad galima, aš po dažymo dažančiu balzamu(prie cheminių jis buvo) praėjus trims mėnesiams dažiau chna su basma, tai jokių neigiamų pasekmių nebuvo?
Esu daziusi ir po savaites, ir niekad nepazaliavau.
O siaip tai -dazausi pora kartu i menesi, labai neisradingai- chna/basma, kokio aliejaus lasas, kiausinis, dar koks gvazdikelis ar kas. Zodziu, nieko ypatingo
Aš buvau nusidažiusi plaukus su cha gal prieš du mėnesius. Plaukai ataugo vos vieną cm. Dabar noriu nusidažyti tamsiai rudai, tai galvoju jeigu dažyčiau su basma netapčiau zalia?
O iš kur tos bespalvės chna būtų galima įsigyti? nes niekur kolkas dar neužmačiau
QUOTE(ernesin @ 2009 11 10, 19:04)
Aš kažkada dažiausi basma sumaišiusi su bespalve chna, tai gavausi tokia tamsios pelenų spalvos
O argi bespalvė chna suteikia kažkokią spalvą? Juk ji bespalvė...
Šiaip galutinis rezultatas labai priklauso nuo natūralios plaukų spalvos, nuo paties plauko - plonas ar storas. Kažkiek keičia atspalvį įvairūs priedai, apie kuriuos jau keliose temose diskutuojam: juodalksnis, arbata, kava, vynas - čia užplikymui, taip pat kiaušinis, ciberžolė. Pirmame psl. yra išvardinta
QUOTE(Miaška @ 2009 11 10, 22:22)
O argi bespalvė chna suteikia kažkokią spalvą? Juk ji bespalvė...
Šiaip galutinis rezultatas labai priklauso nuo natūralios plaukų spalvos, nuo paties plauko - plonas ar storas. Kažkiek keičia atspalvį įvairūs priedai, apie kuriuos jau keliose temose diskutuojam: juodalksnis, arbata, kava, vynas - čia užplikymui, taip pat kiaušinis, ciberžolė. Pirmame psl. yra išvardinta
Gal ir neduoda, aš tik parašiau kaip pati dažiau O šiaip dažant bespalve chna baltus plaukus tikrai duoda pilką atspalvį, viena mergina senesnėje temoje jau rašė