QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 25, 22:55)
Parasiau jai,laukiu atsakymo.
Del C.,tai taip,uzkreciama.LV abu tyre-nerado.Ir pagal viska,niekas nerastu,nes per kazkuri laika nukeliauja i virsu,i gimda ir aptikti galima su is gimdos isejusiu skysciu-mm.Atsiprasau,gal per daug info,bet taip jau yra
Jei moteriai tik iš mm nustato, tai iš ko nustatyti į gilumą nukeliavusią chlamidiją vyrui ? Gal iš spermos? Ar jau jam viskas, kitų tyrimų ir nėra
Papildyta:
QUOTE(Iride @ 2011 03 25, 23:08)
Gorgis sake abu kartus tik su svieziu MB krauju daryti.
Internete skaičiau, kad būtent šviežiu krauju ir yra daromos LIT užsienyje. Nesvarbu, ar tai MB, ar donoro. Kaip supratau, svarbu šviežias. O va Bykova donoro kraujo net nesiūlo šviežio
Man kai darė donoro, tai visus kartus iš šaldytuvo dozę traukė.
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 25, 13:57)
IVF protokolas bus su steroidais,clexane ir leidziamu progesteronu.Sodinti tik viena embriona,kad nebutu sutapimo su manim.
Skaičiau tavo komentarą dar kartą ir vienas klausimas iškilo -o gydytojas tau nesiūlė IUI bandyti? Kodėl IVF reikia, jei tu ir natūraliai pastoji? Tau gal tą pačią schemą prie IUI galėtų taikyti?
Man labai rūpi, kodėl prie imunologinių bėdų siūlo IVF? Aš pati kol kas susilaikau, vis atrodo, jei IUI padeda, gal dar kartą bandyti. O gal neverta ir man žaisti ir iškart prie IVF pereiti?