QUOTE (paiduke @ 2004 06 15, 15:57) |
Rimanta Tai kaip suprantu,spermiukai nugalejo |
nu jo
komentaras iš jo: 'o tu dar manei, kad tarp mūsų kas nors gali būti nesuderinama' džiaugėsi žmogus labai labai...
QUOTE (Rimanta @ 2004 06 15, 15:58) |
komentaras iš jo: 'o tu dar manei, kad tarp mūsų kas nors gali būti nesuderinama' džiaugėsi žmogus labai labai... |
O ka tu tikrai taip galvojai
stiprus spermiukai,nepasidave
QUOTE (viltis @ 2004 06 15, 16:01) |
Rimanta, tikrai nenoriu nieko prikarksėti, bet kai man pirmą kartą darė šį tyrimą po 1 val. (po santykių) tai buvo keletas judančių spermiukų. Pakartojus po kokių 5-6 val. jau nebe. NA, BET AŠ MANAU, KAD AŠ TOKIA NESUSIDERINUSI VIENINTELĖ |
na, nežinau, kokia tavojo spermograma? jei ten yra kokių problemų... jei spermijai apskritai nelabai gyvybingi...
manau, kad po kelių valandų jie turėtų būti jau ne gleivėse, o pasimatyme
man nuojauta sako, kad čia viskas gerai
QUOTE (viltis @ 2004 06 15, 16:07) |
aišku, kad pas Tave viskas OK Tačiau manojo spermograma irgi gera......ai, bet ką čia dabar iš naujo. Taip, aš tokia vienintelė šiame forume. |
žinoma, kad nevienintelė. aš pati žinau ir Daiva gali patvirtinti (matai, yra merginos, kurios mažai rašo, bet ateina į susitikimus). be to, kaip naujokė, dar ne iki galo žinai mūsų istorijų detales.
taip taip.
QUOTE (viltis @ 2004 06 15, 16:07) |
Taip, aš tokia vienintelė šiame forume. |
Nemanau ,kad vienintele,nemazai is cia esanciu tokio tyrimo nedare,tai ir nezino kaip ten yra
Viltie, o tu pasidaryk tokį kaip aš. įdomu, koks bus atsakymas
a, Miežėnienė....
bet jei gydymo būdai tie patys, tai žinoma, nieko nekeičia.
tik įdomu, kas čia buvo temos pradžioje paliesta - kad jei postkoitalinis rodo nesuderinamumą, tai gali būti ir, palauk, kaip ten, kraujo? ar ląstelių (jaučiu, nusikliedėjau) nesuderinamumas.
tu tikrai nevienintelė, neliūdėk
bet jei gydymo būdai tie patys, tai žinoma, nieko nekeičia.
tik įdomu, kas čia buvo temos pradžioje paliesta - kad jei postkoitalinis rodo nesuderinamumą, tai gali būti ir, palauk, kaip ten, kraujo? ar ląstelių (jaučiu, nusikliedėjau) nesuderinamumas.
tu tikrai nevienintelė, neliūdėk