Įkraunama...
Įkraunama...

Imuninis nevaisingumas

QUOTE(Dominyyka @ 2011 03 18, 21:57)
man gastro gydytojas, profesorius sake, kad ja reikia naikint, nes nuo jos opos atsiranda, erozijos ir siaip ji uzkreciama, galiu uzkrest per indus, bucinius ir panasiai.
Bloga zaraza ji. Tik neklausiau ar turi itakos pastojimui  ax.gif
Parasiau, nes cia ja minit, tai manau gal ka zinot  g.gif Nenoriu as antibu, man tuoj susitikimas su snaigiukais  4u.gif Nors is kitos puses - antibai mazina imuniteta, o tai pliusas.

labas wub.gif
man kadangi pylori yra neaktyvi forma-imunitetas- tai tik ta ju dzema antihelikon liepe pavalgyt 4u.gif apie antibus ji neuzsimine nieko schmoll.gif
kas liecia eritrocitus, tai dar nepriejau prie sito tyrimo:inkstu eho ir t.t. ax.gif
kaip sveikata? jau pasiruosus mazuosius saltukus priimti siltai? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 17, 17:34)
Gavau DQa rezus.Tai kai jau dejo,tai nepagailejo.

As-0505 0505 (4.1 4.1)
MB- 0401 0505 (4.2 4.1)



Kažkuri mergaitė jau rašė, gerai, kad pagaliau radai priežastį. Manau, kad Gorgis skirs ne tik LIT, bet ir lipidus, tam, kad profilaktiškai paslopinti imuninę. Aš šį ketvirtadienį esu užsirašiusi pas jį, pažiūrėsime, ką man pakomentuos dėl DQa - pas mane toks pats.


Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 03 21, 10:56)
Kažkuri mergaitė jau rašė, gerai, kad pagaliau radai priežastį. Manau, kad Gorgis skirs ne tik LIT, bet ir lipidus, tam, kad profilaktiškai paslopinti imuninę. Aš šį ketvirtadienį esu užsirašiusi pas jį, pažiūrėsime, ką man pakomentuos dėl DQa - pas mane toks pats.


As penktadieni einu smile.gif
Jauciu dar nores padaryt gleivines biopsija,ir paziuret gimdos kileriu kieki,juk gali skirtis kraujo ir gimdos skaiciukai.Nedaznai buna,bet buna.
Nes jei priezastis DQ,tai mano kileres butu laaaabai didesnes nei yra dabar,o dabar tik apie 8.Cia labiau problema su antru vaiku butu,nes tada jau tureciau uzkilusias kileres nuo pirmo nestumo.Aisku jei butu derantis embrionas.Net ir knygoje tai labiau akcentuojama,kad tai labiau problema isnesiojant antra vaika.O gal man po paskutinio nestumo ir liko sukilusios gleivineje? g.gif Juk kaip bebutu abrazija dare tik 11 savaite pagal menesines g.gif

Kaip bebutu ,radau dar ir tokios info,kad Beer centras nustojo daryti sita tyrima,nes poros su visokiais sutapimais pastoja ir isnesioja.O ta musu 4.1 4.1 kaip tik patvirtina smile.gif Na vien zo,paziuresim ax.gif

Sekmes ketvirtadieni 4u.gif
Atsakyti
SOS 4u.gif gal yra norinčių pas Karpenko šiam penktadienui, kovo 25d. 14 val. turiu laiką, bet negaliu 4u.gif tada neskambinsiu atsakyti, ners pas ją eilės po mėn. 4u.gif parašykit jei kas norės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 03 22, 11:02)
SOS 4u.gif gal yra norinčių pas Karpenko šiam penktadienui, kovo 25d. 14 val. turiu laiką, bet negaliu 4u.gif tada neskambinsiu atsakyti, ners pas ją eilės po mėn. 4u.gif parašykit jei kas norės 4u.gif


g.gif 4u.gif
Atsakyti
Iride,kur dingus,kaip vakar konsultacija praejo?

As ka tik is Gorgio grizau.Naujienos ir planas tokie.

Situacija ne tragedija tikrai,bet spelioti sunku.
Reikes 2 LIT,kad pakelti LAD T lasteles,B lasteles labai geros.
Pradejus stimuliacija reikes intralipidu,kurie siek tiek numus TH1.Bet tam as jau geriu D vitamina plius wobenzym.Ir apsidrausti nuo kileriu sukilimo.
Kileres labai geros.
IVF protokolas bus su steroidais,clexane ir leidziamu progesteronu.Sodinti tik viena embriona,kad nebutu sutapimo su manim.Prasiau daugiau pakomentuot,bet sake,kad cia dar nelabai istirtas laukas,ir svarbi mamos reakcija.O tam jis imasi visu kitu veiksmu.
Graikiska chlamidija teigiama.Tai dabar gavau triju savaiciu antibu kursa ir reiks persitikrinti.Startuot birzeli leido.Tik tikiuosi,kad pakartojus chlamidijos testa,jos jau nebebus,nes reiks atidet.

Pastojus,dar karteli reikes intralipidu injekcijos,ir gal dar patikrinti kileres.

Tai dabar ramia sirdim varau i Ryga,dar viska papasakoju Bikovai ir labai tikiuosi,kad ketvirtadieni LIT ji padarys.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 25, 13:57)
As ka tik is Gorgio grizau.Naujienos ir planas tokie.

Šaunuolė T.P.Keberiokšt, kad rankų nenuleidi 4u.gif Planas jau yra, beliko įgyvendinti.
Tik mano nuomone, Bykova tau siūlys daugiau LIT daryti. Ji sako, kad reikia 2 LIT, prieš IUI ir tada pastojus gal kartą į mėnesį kartot. Labai įdomu, ką sakys dėl intralipidų bei steroidų g.gif Aš, kai pasakiau, kad steroidus prie IUI siūlė, sakė susilaikyk, užteks LIT. Aišku, pas tave kita situacija -turi visą paletę tyrimų pasidarius. Tai gal kitaip pažiūrės. Nu labai įdomu.
Dėl tos graikiškos chlamidijos tai aš nustebus. Labai jau ją daug kam randa g.gif O chlamidija nėra užkrečiama? Jei tu ją turi, tai ir vyrą užkrėsti gali? Tai ir jam tyrimas turėtų parodyti? g.gif
Atsakyti
Parasiau jai,laukiu atsakymo.

Del C.,tai taip,uzkreciama.LV abu tyre-nerado.Ir pagal viska,niekas nerastu,nes per kazkuri laika nukeliauja i virsu,i gimda ir aptikti galima su is gimdos isejusiu skysciu-mm.Atsiprasau,gal per daug info,bet taip jau yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 25, 14:57)
Iride,kur dingus,kaip  vakar konsultacija praejo?

As ka tik is Gorgio grizau.Naujienos ir planas tokie.



Atsiprasau - pavargus nuo kelioniu ir planai galvoje dar nesusideliojo.

Siaip ir mano rezultatai ne patys blogiausi: daug kas pasikraipe, bet netoli nuo normos ribu. Jei planuoju liepa IVF, tai siulo jau balandi pradeti nuo Humiros - dvi dozes su 2 savaiciu pertrauka. Geguze 1 LIT, po keliu savaiciu - antras. Pradejus stimuliacija, nuo 5 dienos steroidus ir clexane, tarp 7-10 dienos IVIG, po punkcijos - pradeti leistis gestagena. Taip pat nuo dabar jau pradeti po 5mg folio rugsties plius B grupes vitaminus.

Turiu dabar LT issiaiskinti, ar kas nors man suleis ta Humira (tiesa, dar Gorgis padare testa ir kita savaite bus atsakymas, ar is viso galima man siuos vaistus naudoti). Del LIT, man labai aktualu, ka tau atsakys Bykova. As tikrai nenoriu darytis aibes jos tyrimu, kai zinau, ko man reikia. Gorgis sake abu kartus tik su svieziu MB krauju daryti.

Beje nelabai i tema, bet gal idomu - pas Gorgi laukiamaje aptikau greiciausiai netycia paliktus tyrimus del LIT ir IVIG rezultatu. Tirta apie 240 pacienciu. Daug lenteliu ivairiais pjuviais, bet trumpai apibendrinant: toms, kurioms buvo taikyta tik IVIG - 10-15 proc. sekme, o kai IVIG ir LIT - 70 proc.
Atsakyti
Nepavyks prasisukti be tyrimu unsure.gif ***** o taip tikejausi,kad viskas susidelios birzeliui.
Atrase siandien ryte,kad nedarys si vizita LIT(vyro kraujo si karta neimsime),tipo as pas ja tik pries metus buvau ir mano organizmo stovis neaiskus.Neparase,kad visai ne,bet as jai rasiau,kad skirta du tevo LIT.Is dalies suprantu ja,is kitos puses as jos paklausiau ar negalima padaryti LIT ir tyrimus tuo paciu,jei kokius papildus gerti-galima per tuos du menesius.
Nu vien zo,nezinau ka dabar daryt.Vaziuot pas ja su vyru,vaziuot vienai,nevaziuot is viso.
Tas vyras embrions kaip ir nereikalingas,o pas Bykova irgi na kam jo reikia?Nes jis gi vaikus nesioja g.gif Zodziu pasimeciau,ar moket daug ir rinktis Gorgy,tada su laikais viskas ok,ar vis del to vaziuot pas Bykova,nes persikrauscius i LT man jos vis tiek reikes,ar varyt i Atenus?

Del LIT sekmes-tai ir knygoje,kur ivairiu tyrimu santraukos raso,kad LIT pagalba didziule,sekme nuo 70 iki net 100 proc.Tas guodzia.

Tiesa,gal klausei del 4.1 4.1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 26 kovo 2011 - 12:06
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 26, 13:00)
Nepavyks prasisukti be tyrimu  unsure.gif ***** o taip tikejausi,kad viskas susidelios birzeliui.

Tiesa,gal klausei del 4.1 4.1


Dėl DQ alfa - sakė iš esmės problemų nėra, nes pas mane 4.1 4.1, o pas MB - 2.1, 2.1, todėl nėra jokio sutapimo ir tikimybės turėti embrioniuką 4.1 4.1. Tiesa, dėl manęs pačios - tai tik patvirtina, kad esu linkusi turėti imunologinių problemų.

Dėl Bykovos atsakymo susinervinau doh.gif Bet ką darysi, reikės važiuoti ir darytis jos tyrimus, nes kiek suradau forumuose be kraujo tyrimų UK dvi injekcijos LIT kainuotų apie 6000 Lt, Atėnuose - apie 3500 Lt, o Rygoj (kaip rašė merginos kitoje temoje) - apie 800 Lt. Skirtumas tikrai ženklus ir manau, kad ir tavo atveju verta Rygoj darytis.

Įsivaizduoju kiek turėsiu vargo su LT gydytojais, prašydama man suleisti Humira ir IVIG (darysiu ne pas Karpenko). Jau kitą savaitę turiu užrašymus, žiūrėsim, kaip reaguos.
Atsakyti
Pacio LIT kaina Rygoj tai taip,zymiai mazesne.Tik musu atveju reikia turet omeny,kda reiks laisvas dienas imti ir keliauti i Ryga.Reiketu aisku ir i Atenus.Tai reiks viska labai susiskaiciuot-papildomi tyrimai pas Bykova,nedarbo dienos,bilietai ir t.t.Na vis tiek Ryga turetu pigiau iseiti.tai kaip susisukti kad birzeli pradet startuot?
Na as visai dar vilties neprarandu,nes ji dar kart paprase smulkiai pasakyt kada atvaziuojam ir kokia dienotvarke.As jai "namioka" daviau,kad vyras gali tiesiai is aerouosto atvaziuot,kad spetu pagaminti tuos kraujus.
Na ziuresim,atrasiau ir vel lauksiu atsakymo.


Na idomu,ka tau LT gydytojai papasakos.Ot malonumas tirtis ir gydytis per kokias 3-4 klinikas,ane? doh.gif Butu pinigu normaliai-eiciau pas viena Gorgy ir ramybe butu.
Atsakyti