QUOTE(Iride @ 2011 03 08, 20:29)
Atejo mano DQa ir jau su tavim aptarem taip, mano manymu, man tikrai reikes LIT, bet manau, kad reikes ir visos IVIG+Humira kombinacijos. Gorgiui niekaip neprisiruosiu paskambinti, o ir manau, kad geriau butu nuvaziuoti pasikalbeti, aiskia vaistu vartojimo schema susidelioti. Dar pries tai noriu kelis LT gydytojus apeiti ir suzinoti, ar IVIG ir Humira man galetu Lietuvoj suleist (zinoma, cia jie vartojami kitais tikslais ir gali buti, kad nenores rizikuoti su manim).
Tavo rezultatai man atrodo puikus. Kada planuoji eiti pas Gorgy?
Rasai, kad reikia uzsiimti eile pas Bykova. Cia rimtai, pas ja eiles?
Tavo rezultatai man atrodo puikus. Kada planuoji eiti pas Gorgy?
Rasai, kad reikia uzsiimti eile pas Bykova. Cia rimtai, pas ja eiles?
Su atmintim man jau tikrai nekas Na jei aptarem tai aptarem
Geriau nuvaziuok,manau daugiau info gausi,gal vietoj bunant dar kokiu klausimu kils,galesi aptarti,nepriskambinesi del kiekvienos smulkmenos.
Nezinau kada eisiu,noreciau iki kovo 31 dienos,nes tada vaziuoji i LV,tai butu logiska zinoti plana ir suderinti su gydytoju.Tik galvoju laukti clamidijos testo ar ne,niekaip neateina mm.Nors jau papus pradejo skaudeti,tai tikiuosi ateis kazkada greitai.Ryt jau i Barselona isminu,tai pasiemiau viska su savim jei ka per kita kurjeri is Ispanijos issiusiu,tik reiks paprasyt gal pinigeliu kazkiek grazins,o ju nepanaudota.Tai va,tikriausiai sulauksiu DQ ir imsiu artimiausia vizita.Jei chlamidija teigiama,recepto galeciau paprasyti ir veliau(tik bijau,kad uz tai paims kaip uz konsultacija,kazkuriai taip buvo).
Del Bykovos,tai eiliu gal ten nera,bet jei reiktu tai butu idealu ta pacia kovo 31 ir pas ja apsilankyt,o iki to suzinot ar tikrai reikia LIT.Makalyne cia,na bet gal kaip nors issiaiskinsim