Įkraunama...
Įkraunama...

Imuninis nevaisingumas

QUOTE(RositaK @ 2011 02 26, 12:57)
Keberiokst, o po kiek i diena kapsuliu geri?

tai kaip? ax.gif po kiek tu ju geri i diena?
nusipirkau tokius kaip tu geri, LT, siuncia tokia moteris, tai uz 100kapsuliu sumokejau 38lt, tai pigiau aisku UK iseina.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 03 08, 09:47)
tai kaip?  ax.gif po kiek tu ju geri i diena?
nusipirkau tokius kaip tu geri, LT, siuncia tokia moteris, tai uz 100kapsuliu sumokejau 38lt, tai pigiau aisku UK iseina.



Nemaciau tavo zinutes pries tai smile.gif

Geriu dvi per diena,1 ryte ir kita vakare.

Jei veliau reikes,galesiu parvezti.Planuojam geguze/birzeli parlekt smile.gif
Ta firma,beje,ir i LT siuncia,tik siuntimas iseitu nemazai,nebent didesni kieki imant ar kelioms susimetus uzsakymui tikrai apsimoketu.
Dabar ten Q10 uz labai gera kaina (nezinau kiek lt kainuoja),bet as vakar siuntinuka irgi gavau,uzsisakiau siek tiek i prieki.Kainavo 20svaru,dabar uz 5 svarus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 08 kovo 2011 - 12:06
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 08, 13:02)
Ta firma,beje,ir i LT siuncia,tik siuntimas iseitu nemazai

tai va, reikia issisniukstinet kiek jie ten ima uz siuntima g.gif
na taip, pamenu kalbejai ir apie Q10 nauda...reiktu nusipirkti. Tuoj kibirais pradesiu papildus gerti lotuliukas.gif maniskis tai jau sako ''nespeju gert!'' biggrin.gif
del parvezimo tai kiek velokai jau man, noretusi jau dabar vartot, tai kaip nors susiveiksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 03 08, 11:20)
tai va, reikia issisniukstinet kiek jie ten ima uz siuntima  g.gif
na taip, pamenu kalbejai ir apie Q10 nauda...reiktu nusipirkti. Tuoj kibirais pradesiu papildus gerti  lotuliukas.gif maniskis tai jau sako ''nespeju gert!''  biggrin.gif
del parvezimo tai kiek velokai jau man, noretusi jau dabar vartot, tai kaip nors susiveiksiu  4u.gif



£6.95 i EU.Grubiai 28 litai.

http://www.hollandan...o...&prodid=654

Va sitas kainavo 5svarai,pasibaige jau matyt.Reikia ten karts nuo karto uzeiti paziurinet,labai neblogu pasiulymu buna smile.gif
Atsakyti
Parejo LAD rezai

Flowcytometry Negative
T cells IGM 5.5
T cells IGG 5.5
B cells IGM 53.2
B cells IGG 89.4

Kaip suprantu,nieko blogo labai.
Tcells zemokai,bet jas mazai kas vertina,svarbiau B cells,kurios turi buti nemaziau nei 30 proc.
Jei butu blogai kas,reiktu LIT.Na dabar laukiu DQa rezu ir klausimas del LIT (tuo paciu del Bykovos) bus issprestas.
Gavau buteliukus clamydijai tirtis,tai irgi tik mm belieka sulaukti.
Atsakyti
Sveikos,
Neprisimenu kurioje temoje minėjau, kad šiandien turėjau vykti pas Karpenko konsultacijai. Tai vat, aš po jos smile.gif Labai maloni moteris, bendravome ilgiau kaip valandą... Mūsų atvejis jai pasirodė mistiškas, karma ir t.t. Pagal RRC ir kitus tyrimus viskas gerai. Taip, ji taiko tą patį kaip ir Bykova (tas pačias lasteles leidžia), tik pas pastarąją yra galimybės tirti, daryti tyrimus, stebėti titrus ir pagal tai nustatinėti kaip dažnai reikia LIT. Deja, bet pas Karpenko to nėra, ji pati pasakė, kad tai daro iš akies. Prisimenu čia virė diskusijos, dėl jos leidimo būdo - leidžia ji ir į veną smile.gif Kas liečia mūsų atvejį, tai ji gali tik rekomenduoti visokiausius papildus, žoles ir t.t. - gydymas (pasiruošimas) ne mažiau kaip metai.. gaila, bet mums tai netiko. Kaip supratau ji linkusi daug ką skirti iš Ajurvedos produkcijos. O mums pasakė nusipirkti keletą Ajurvedos produktų, bet minimaliai panaudoti - duoti organizmui "šoką", tai - Čavanprasas, Varuna, Schatavari.. Beje, nurodė naudoti vit. D3. Iš mano patirties tai pirma ginekologė LT , kuri įsigilino į mūsų problemą, tik labai gaila, kad anksčiau pas ją neapsilankiau.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 03 08, 17:28)
1.Mūsų atvejis jai pasirodė mistiškas, karma ir t.t.
2.Taip, ji taiko tą patį kaip ir Bykova (tas pačias lasteles leidžia

labai laukiau siandien is taves ziniu 4u.gif
1.turi galvoje kad niekad nesikabino pas jumis? g.gif
2.kaip tai ta pati-maniau IVIg g.gif ar ju esme ta pati? ji tau to ivig netaikytu?
tai dabar dar su ja kokiu nors planu turi?
kiek kainavo konsultacija? ax.gif
klausyk, o tie ajurvediniai papildai tinka kartu su LIT? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 03 08, 17:28)
Sveikos,
Neprisimenu kurioje temoje minėjau, kad šiandien turėjau vykti pas Karpenko konsultacijai. Tai vat, aš po jos smile.gif Labai maloni moteris, bendravome ilgiau kaip valandą... Mūsų atvejis jai pasirodė mistiškas, karma ir t.t. Pagal RRC ir kitus tyrimus viskas gerai. Taip, ji taiko tą patį kaip ir Bykova (tas pačias lasteles leidžia), tik pas pastarąją yra galimybės tirti, daryti tyrimus, stebėti titrus ir pagal tai nustatinėti kaip dažnai reikia LIT. Deja, bet pas Karpenko to nėra, ji pati pasakė, kad tai daro iš akies. Prisimenu čia virė diskusijos, dėl jos leidimo būdo - leidžia ji ir į veną smile.gif  Kas liečia mūsų atvejį, tai ji gali tik rekomenduoti visokiausius papildus, žoles ir t.t. - gydymas (pasiruošimas) ne mažiau kaip metai.. gaila, bet mums tai netiko. Kaip supratau ji linkusi daug ką skirti iš Ajurvedos produkcijos. O mums pasakė nusipirkti keletą Ajurvedos produktų, bet minimaliai panaudoti - duoti organizmui "šoką", tai - Čavanprasas, Varuna, Schatavari.. Beje, nurodė naudoti vit. D3. Iš mano patirties tai pirma ginekologė LT , kuri įsigilino į mūsų problemą, tik labai gaila, kad anksčiau pas ją neapsilankiau.


Ne mažiau kaip metai čia visada? Ar tik jūsų atveju?
Atsakyti
Zinau,kad D3 naudoja sumazinti TH1/TH2.Nera tyrimu,kad irodytu sumazinima,bet yra tyrimai irodantys,kad D3 trukumas kelia TH1/TH2.Tai gal ir logiska ji pavartot butu,tik nemazu doziu reikia.As jau turiu namie buteliuka smile.gif

Jauciu,busiu per anksti apsidziaugus,kad LAD geri.Paskaiciau keliu kliniku teorijas tai vieni ziuri tik i B lasteles,kitiems svarbios abi.Jei tik B,tai pas mane viskas kaip ir ciki.Jei abi-reikalingas LIT.Nu idomu ka pasakys Gorgis g.gif

Iride,perziurejau tavo rezus dar kart,tai tikriausiai irgi su LIT reikes padraugauti?Ir Gestone ....Gal jau DQa ats atejo?

Kazkodel turiu sesta jausma,kad reikia ieskotis laisvu vietu pas Bykova del LIT unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 08 kovo 2011 - 17:44
QUOTE(RositaK @ 2011 03 08, 18:38)
labai laukiau siandien is taves ziniu  4u.gif
1.turi galvoje kad niekad nesikabino pas jumis?  g.gif
2.kaip tai ta pati-maniau IVIg  g.gif ar ju esme ta pati? ji tau to ivig netaikytu?
tai dabar dar su ja kokiu nors planu turi?
kiek kainavo konsultacija?  ax.gif
klausyk, o tie ajurvediniai papildai tinka kartu su LIT?  ax.gif

Turiu galvojoje visą visumą - ir tai, kad nesikabino (nors dėl pirmojo karto kyla abejonių, nes antrą ar trečią mmm dieną pasidariusi testą aiškiai mačiau antrą neryškią juostelę???), ir tai, kad atrodo visi tyrimai rodo, kad nukrypimų nėra g.gif Gyd. peržiūrėjo visus tyrimus (nusivežiau viską ką turiu), prie nieko negalėjo prikibti.
Ar IVIG ir LIT yra tas pats, nesigilinau...bet į mano klausimą - ar jūs tikrai taikote tai ką taiko Bykova, atsakė, kad tikrai taip. Tik kad pasak jos Bykova leidžia vienu metu vieno žmogaus limfocitus, o ji leidžia preparatą, kuriame yra daugelio žmonių. Ji patikino, kad veikimas yra vienodas. Tik kaip ir minėjau, ji neturi galimybių ištirti kokio kiekio reikia ir kaip dažnai. Sakė, jeigu pastosiu, keletą kartų galiu nuvykti pas Bykovą, o vėliau galima būtų bandyti pas ją. Tačiau reikia kažkokius titrus ištirti (ką Bykova kaskart turėtų daryti pastojimo atveju) tam, kad žinoti kokio kiekio ir kaip dažnai reikia preparatą leistis. Kitu atveju, leidžiant iš akies gali būti neveiksminga.
Už konsultaciją sumokėjau 60 Lt
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 03 08, 18:42)
Ne mažiau kaip metai čia visada? Ar tik jūsų atveju?

Kadangi kalbėjome apie mano atvejį, nežinau ar tai galioja visiems, tačiau pagal jos gydymo taktiką, manau, kad panašiai kiekvienam užtruktų.
Atsakyti
Gal žinot, kokių tyrimų galima daryti LT, norint išsiaiškinti PRG deficitą ar antikūnių prieš PRG? Aš pora ciklų kaip matuoju BT, ir ką -mm vieną ciklą atėjo už 11 d, kitą -už 9 d doh.gif Nu niekad nebuvau skaičiavus, kiek DPO turiu prieš mm, o ir gydytoja niekad nekreipė į tai dėmesio. Gal viskas kur kas papraščiau, ir mano nesėkmių priežastimi bus PRG trūkumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 08, 18:09)
Iride,perziurejau tavo rezus dar kart,tai tikriausiai irgi su LIT reikes padraugauti?Ir Gestone ....Gal jau DQa ats atejo?

Kazkodel turiu sesta jausma,kad reikia ieskotis laisvu vietu pas Bykova del LIT unsure.gif


Atejo mano DQa ir jau su tavim aptarem lotuliukas.gif taip, mano manymu, man tikrai reikes LIT, bet manau, kad reikes ir visos IVIG+Humira kombinacijos. Gorgiui niekaip neprisiruosiu paskambinti, o ir manau, kad geriau butu nuvaziuoti pasikalbeti, aiskia vaistu vartojimo schema susidelioti. Dar pries tai noriu kelis LT gydytojus apeiti ir suzinoti, ar IVIG ir Humira man galetu Lietuvoj suleist (zinoma, cia jie vartojami kitais tikslais ir gali buti, kad nenores rizikuoti su manim).

Tavo rezultatai man atrodo puikus. Kada planuoji eiti pas Gorgy?
Rasai, kad reikia uzsiimti eile pas Bykova. Cia rimtai, pas ja eiles? smile.gif
Atsakyti