QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 25, 15:27)
Zinai,is vienos puses gerai,kad rado.
Na prirasysiu dabar skaiciuku
Kol kas turiu NK Assay, TH1/TH2 ir LAD tyrimu atsakymus.
NK rezultatai
CD3 - 76,9 (norma: 60-85)
CD19 - 3,8 (norma: 2-12)
Bet normos ribas virsija:
CD19+cells, CD5+: mano 21,1 (norma 5-10). Sitos lasteles kazkaip susijusios su autoimuniniu antikuniu gamyba, bet kaip kol kas paaiskinimo neradau
CD56: mano 14,6 (norma 2-12); cia kaip tik tos zudikes, kurios jei per daug aktyvios gali kilinti embrioniukus. Taciau tam yra daromas tas NK Assay ir analizuojama, kaip agresyviai lasteles funkcionuoja.
NK Assay
50:1 - mano rezultatas 15,5 (norma: 10-40)
25:1 - 9,1 (norma: 5-30)
12:1 - 6,4 (norma: 3-20)
Sakyciau, kaip ir normos ribose. Klausimas, ar galiu daryti prielaida, kad NK nelabai piktos pas mane?
Dare NK reakcija i IVIG ir intralipidus. IVIG numuse NK aktyvuma (tuos, 50:1; 25:1 ir 12:1) per puse, o intralipidai priesingai - padidino apie 70 proc.
Jei teisingai interpretuoju, intralipai (pigusis budas), jau nebe man
TH1/TH2
TNF alpha: 32,1 (virsija norma, kuri: 13,2 -30,6). Suprantu, kad sitas paaiskina IVF nesekmes. Bet ne tiek daug jis padidejes.
TNF gama: 9,6 (normos ribose: 5,8 - 20,5)
Pagooglinus radau, kad siekiant pakeisti citokinu santyki skiria Humira. Kainos pribloskiancios, salutiniai efektai irgi
LAD
Flowcytometry (nezinau, kas tai), bet negative (norma - negative)
T cells IgM+ mano rezultatas 1,6 %
T cells IgG+ 1,0 %
B cells IgM+ 31,5 %
B cells IgG+ 18,0 %
Velgi pagooglinau. Sekmingam pastojimui, reikia, kad B cells butu virs 30%. Pas mane B cells IgG beveik per puse zemesnes. Padeda LIT. Tolesniems LAD rezultatu interpretacijos reikia sulaukti mano ir vyro DQ alfa tyrimo.
Dar kazkoks MTHFR tyrimas. Atsakymas positive. Paaiskinimas, kad yra nezymi trombozes rizika. Sprendziama tikriausiai krauja skystinanciais vaistais.
Tai tiek. Jei turite minciu ar patarimu, labai laukiu