Įkraunama...
Įkraunama...

Imuninis nevaisingumas

QUOTE(Rytiete @ 2010 08 25, 06:34)
Na, man Žiobakienė visai patinka... Tik dar labiau patiktų, jei razultatai būtų akivaizdūs smile.gif

Šis tyrimas - tai paprasčiausia spermotograma. Tiesa, ar ka snors darėsi testą po sueities? Kur Vilniuje darėtės? Gal, sakau, reikia pasidaryti, nors gydytoja nieko nesakė...

Nesupratau,tai cia imunini nevaisinguma/nesuderinamuma is spermatogramos nustato? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytiete @ 2010 08 25, 07:34)
Šis tyrimas - tai paprasčiausia spermotograma.

Na, tai kaip ir as nesupratau, kokia cia spermograma su atsakymu 30 (o norma 10) blink.gif
As suprantu spermograma, tai spermatozuodu kiekis, judrumas, patologiju skaicius ir tt, kur daug parametru yra.

O tesasts po sueities kiek zinau daromas kaune vaisingumo klinikoje, daugiau niekur. Bet ten sunku kaip suderinti, pagal grafika pasimyleti, pagal sustarta laika atvykti doh.gif
Dar daromas in vitro meginys - imama gleiviu is spermos, sumaisoma ir stebima, ar nezudo spermiuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 08 25, 10:53)
Nesupratau,tai cia imunini nevaisinguma/nesuderinamuma is spermatogramos nustato?  g.gif  blink.gif

Aš dariausi pilną spermogramą. Teisingiau, ne aš, o MB smile.gif
Ten pabaigoje yra tokie parametrai: MBA ar kažkas tokio, jau nepamenu. Prieš pusmetį darėme Vaisingumo klinikoje. Ten yra norma (10), pas mus 30. Kaip išaiškino daktaiari, tai vadinama nesuderinamumu. Spermiukai žūna pas mane... Todėl prirašė aspirino... silpninti imunitetą.

O kur daro tyrimą iš gleivių?
Atsakyti
Va, radau, kaip vadinasi tas rodiklis iš spermogramos: MAR testas (IgG ir IgM, atrodo). Abiem atvejais turėtų būti <10, mums vienas - 30, kitas - 20...
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 08 25, 12:29)
...........
O tesasts po sueities kiek zinau daromas kaune vaisingumo klinikoje, daugiau niekur. Bet ten sunku kaip suderinti, pagal grafika pasimyleti, pagal sustarta laika atvykti  doh.gif
Dar daromas in vitro meginys - imama gleiviu is spermos, sumaisoma ir stebima, ar nezudo spermiuku  ax.gif

Girdėjau, kad dar daro Vilniaus VK smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Buvau šiek tiek dingusi, kopinėjame medų smile.gif

Taigi, aš irgi buvau pas gydytoją Gasič Embrions klinikoje, Latvijoje. Jis iš viso atmetė tokią diagnozę, kaip imunuloginis nevaisingumas. Maždaug, jei balandį buvo daryta laparoskopija, tai ko norėti, juk į uždarą namą nepateksi pro uždaras duris smile.gif Be to, jie turi praktiką po pirmosios laparaskopijos daryti antrąją, nes yra polinkis vėl suaugti kiaušintakiams. Pas mus tokios diagnozės niekur negirdėjau. Jei nepastoji per kelis mėnesius, iš karto man BAK pasiūlė darytis inseminaciją. O Gasič pareiškė, kad nedarys, nes tai bereikalingas pinigų švaistymas, nepažiūrėjus, kokia dabar padėtis su kiaušintakiais... Va ir vėl pasitvirtina, kad LT - pinigų darymo mašina. Maždaug dažnai būna pastojimų ne vietoje, kai kiaušintakiai linkę suaugti...

Kol kas bandome natūraliai, kaip liepė Gasič, o po to spalį ar lapkritį važiuosiu kiaušintakius tikrint... smile.gif Tai tiek, mergaitės... smile.gif Linkiu visoms ir sau didžiausios sėkmės smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ar teisingai supratau, kad visus tyrimus dėl imuninio galima pasidaryti Santariškėse? Kilerius, ANA? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 17, 12:17)
Sveikos 4u.gif

Ar teisingai supratau, kad visus tyrimus dėl imuninio galima pasidaryti Santariškėse? Kilerius, ANA? ax.gif

Nezinau ar visus,bet dauguma kileriu galima.Parasyk Kerzakai i AZ ji daresi,tai pasakys tiksliau 4u.gif
Atsakyti
prateskim diskusija apie intralipidus cia 4u.gif
galvoju ar Bykova yra su jais susidurus, ar zino apie juos?
LT jie ivezami, bet ar musu imunologai juos taiko imunologiniams sutrikimams gydyti tai kazin g.gif gal ta Karpenko ar kokia ten taiko g.gif
http://www.vaistai.l...-500ml-n12.html radau tokia nuoroda, bet raso kad netiekiamas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 12 23, 15:01)
prateskim diskusija apie intralipidus cia  4u.gif
galvoju ar Bykova yra su jais susidurus, ar zino apie juos?
LT jie ivezami, bet ar musu imunologai juos taiko imunologiniams sutrikimams gydyti tai kazin  g.gif gal ta Karpenko ar kokia ten taiko  g.gif
http://www.vaistai.l...-500ml-n12.html radau tokia nuoroda, bet raso kad netiekiamas  unsure.gif

Čia 500 ml, o surask kur 100 ml, yra net vaistinės nurodytos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 12 23, 15:06)
Čia 500 ml, o surask kur 100 ml, yra net vaistinės nurodytos 4u.gif

http://www.vaistai.l...-100ml-n10.html
nu kad ne, raso netiekiamas,
''Rastos vaistinės
Vaistinės, turinčios šį vaistą vietovėje - "Lietuva".
Nėra duomenų. ''
nu bet ne esme 4u.gif . esme ta, kad kazkur toks gydymas imanomas
Atsakyti
Karpenko naudoja vaistus (imunoglobuliną) vežamus iš Rusijos. Kai su viena imunologe kalbėjau, sakė yra ir įteisintų Europos Sąjungoje, vežamų iš Rusijos ji nerekomenduoja. Pirkti tų vaistų yra, berods, Vokiečių vaistinėje.
Jei gerai supratau, galima tartis su gydytoju apie jų naudojimą. Bet iš esmės, gydytojai nelabai linkę jų skirti, bent jau persileidimų atveju, nes nėra patvirtintų duomenų apie jų pasekmes (tiek geras, tiek blogas).
Atsakyti