Įkraunama...
Įkraunama...

Imuninis nevaisingumas

QUOTE (mallena @ 2004 08 27, 10:14)
uzsirasiau ta tyrima, kita savaite paklausiu gydytoja ar darytas ar ne, nes jau ruosiuosi pas ji. Nors mmm kazkaip dar nesirodo ir zenklu jokiu nesiuncia. o jau turejo. cia turbut del tu blogu folikulu

O gal jau nestuke.gif iš to visiško nesitikėjimo? clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (Kolibriukė @ 2004 08 27, 09:11)
Ai ne , baigiam, nes taip galima viską išsitirti, be pinigų likti ir viskas šnipštas bus smile.gif

dar nebaikim laugh.gif
Atsakyti
jo nebaikim. nestuke.gif nesu, nes tai neimanoma si menesi, bent jau taip gydytojas pasake. Anksciau ar veliau prasides mmm, o geriausiai butu kad iki kito ketvirtadienio, nes labai noriu su jumis susitikti. Viltis gal zinai kam pavyko su tuo nesuderinamumu?
Atsakyti
QUOTE (mallena @ 2004 08 27, 09:18)
Viltis gal zinai kam pavyko su tuo nesuderinamumu?

Nežinau gyvo pavyzdžio laugh.gif , bet gydytojai sako, kad ir su juo ir be jo - vienodi rezultatai g.gif Tipo, nieko nelemia. Man jau ir ne tik apačioj, bet ir galvoj mintys kažkaip nesusiderina laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (mallena @ 2004 08 27, 10:18)
jo nebaikim.  nestuke.gif nesu, nes tai neimanoma si menesi, bent jau taip gydytojas pasake. Anksciau ar veliau prasides mmm, o geriausiai butu kad iki kito ketvirtadienio, nes labai noriu su jumis susitikti. Viltis gal zinai kam pavyko su tuo nesuderinamumu?

Na gerai, nebaigiam laugh.gif Įkalbėjot, šiandien kažkokia padykėliška nuotaika man laugh.gif

Mallena, o kas yra blogas folikulas?
Man 2 dienos prieš ovuliaciją folikulas buvo 17 mm. Tai klimas sako - per lėtai augam oi oi. Paskyrė pregnyli. O kai paklausiau, kad šį ciklą jau man "batai", kad be šansų su tokiu vaizdeliu pastot, jis man sako, o kodėlgi. Folikulas yra, jis tikrai sprogs, pirmyn smile.gif
tik kad va mama apsirgo, tai nelabai buvo laiko vaikiuką gamint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolibriukė: 27 rugpjūčio 2004 - 09:25
QUOTE (viltis @ 2004 08 27, 09:23)
bet gydytojai sako, kad ir su juo ir be jo - vienodi rezultatai g.gif Tipo, nieko nelemia. Man jau ir ne tik apačioj, bet ir galvoj mintys kažkaip nesusiderina laugh.gif

man ir ta pati sako, bet man nuo to negeriau
Papildyta @ [mergetime]1093591649[/mergetime]
man visalaik irgi sako, kad sansai yra ir kodel gi ne. bet vis ne ne ne. Norisi is to pykciu visus bash.gif
Tai va. O del folikulo tai kazkoks per anksti isaugo ir nestimuliuotas net. Ir nemazas. dar iki ovuliacijos toli buvo. Tai taip ir pasake, kad si menesi reiks pailset.
Papildyta @ [mergetime]1093592184[/mergetime]
Gal eva.ru rasciau apie ta imunini nesuderinamuma. Bet suku galva kaip tai turetu skambeti rusiskai g.gif
Atsakyti
Eva.ru labai daug panos (būtent IVF) skyriuje kalbėjo apie imuninį nesuderinamumą...Man šiaip jau ir atsibodo - daug kartų ir čia kažkada rašiau, bet vėl tas pats per tą patį - panos nuolat kalba tik apie imininį, kai spermiukai žūsta gleivėse...Paskutinį kartą pasikartosiu - yra kitas imuninis nesuderinamumas, kuriam nepadeda jokia inseminacija - imuninis karujo, ląstelių lygiu, kai moters organizma "įjungia" imunitetą prieš "svetimkūnį - embrioną". Rusijoj gana populiaru daryti šį tyrimą. Panos, pas kurias keli nepasisekę IVF, savo iniciatyva daro šį tyrimą ir jų rezultatai dažniausiai būna labai prasti - pastoti kolkas (skaitau forumą daugiau kaip metus) daugumai nepasiseka, nors buvo atveju, kai buvo slopinamas imunitetas, buvo daromos kažkokios poodinės antikūnių injekcijos ir moterys visgi pastojo. Visa tai labai šviežia, todėl gydytojai ir nedrįsta pripažinti. Be to, manau, tai jau yra tam lygyje, kai medicina galbūt iš dalies bejėgė užtai apie tai nekalbama.

Eva.ru forume reikėtų daryto paiešką pagal žodžius иммунология, антиспермальные тела, несовместимость, антифосфолипидные тела. Taip pat dirbtinio apvaisinimo skyriuje susiraskite dalyvės Победительница laiškus, ji turi šią problemą, ji ilgai negalėjo pastoti, privertė gydytojus tai ištirti ir surado labai didelius nukrypimus nuo normos. Ji labai piktinosi, kad niekas nenorėjo to pripažinti, o dabar patys daktarai pripažįsta, kad tai ir yra jos bėda. Žodžiu, ji rinko daug informacijos šia tema.
Atsakyti
aciu daivute labai. smile.gif
Atsakyti
Taip yra 2 nesuderinamumai. Nemaišau aš jų laugh.gif

manau, kad mūsų su Mallena atvejis yra nesud. gleivių lygmeny. apie šį nesud. ir kalbam. Juk pas mus nebūna pastojimų, taigi ir persileidimų. Gal apie tą kraujo lygmenį labai per daug domėtis ir neverta. Taip ir Bogdanskienė sako. O Tau, Daivute, gal ir reikėtų, nes buvo persileidimai.
Atsakyti
QUOTE (mallena @ 2004 08 27, 09:25)
O del folikulo tai kazkoks per anksti isaugo ir nestimuliuotas net. Ir nemazas. dar iki ovuliacijos toli buvo. Tai taip ir pasake, kad si menesi reiks pailset.

Nu bet jei folikulas isaugo tai yra thumbup.gif, tai gal tavo ciklas tiesiog trumpesnis si menesi. Nesuprantu, kodel nieko nebus, kodel pailseti?
Atsakyti
QUOTE (Kolibriukė @ 2004 08 27, 09:11)
Mergaitės, ar jums darytas testosteronas?
Vyriškas hormonas, kurio perteklius pas moteriškę gali blogų darbų pridirbti... blink.gif

Kolibriuke, o ka blogo daro per didelis testosteronas?

Man jis netirtas, bet moterisku hormonu pakankama.
Atsakyti
QUOTE (viltis @ 2004 08 27, 11:06)
Taip yra 2 nesuderinamumai. Nemaišau aš jų laugh.gif

Žinau, kad tu nemaišai wink.gif

Tačiau daugumai panų irgi nebuvo "diagnozuota" nėštumo, todėl gal tai turi kažkokį ryšį...

Kas dėl manęs - šis tyrimas įeina į artimiausią mano veiksmų planą, tik niekaip neužtenka "galvos" įsigilinti dar ir į tai - visgi ne medikė - man jau per sudėtinga wink.gif Man tik kažkaip kyla bjaurus įtarimas, kad Lietuvoje niekas normaliai nepadarys šitų tyrimų...
Atsakyti