Įkraunama...
Įkraunama...

Biologique recherche

QUOTE(Dorela @ 2012 12 15, 21:55)
Na kaip ir rasiau ankstesneje zinuteje, mano oda sausa blush2.gif

Jusu kosmetologe turetu Jums parinkti kita krema. Cia profesionali kosmetika ir parenkama jinai matant situacija ir konsultuoti turi profesionalas matantis situacija, o ne bet kas forume.
Atsakyti
Na forumas yra tam, kad dalintumemes patirtimi ir atradimais. Suprantu, kad jus pati dirbate sioje srityje, taciau as kaip vartotoja per kosmetologus esu issvaiscius kur kas daugiau pinigu ir negavus jokio rezultato nei po informacijos ir SM. Ir is vis, geriausi atradimai (kaip beje ir sita kosmetika) yra padaryti butent SM deka thumbup.gif
Atsakyti
Bet sia kosmetika prekiauja tik kosmetologes, tai kas parduos, tas ir pakonsultuos
Atsakyti
Turiu prausikli Lait Vip O2 seruma P50W ir krema Placenta, tad ziuresi kaip man tie produktai arf sutvarkys oda ax.gif
Atsakyti
Įsigijau ir aš šios kosmetikos priemonių..

pienelį, losjoną, serumą ir kremą..

tikiuosi padės išspręsti mano odas problemas. Būtinai parašysiu atsiliepimus po kokio mėnesio bandymo. Bet, kad velniškai brangi ji, tai tikrai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2013 01 29, 09:42)
Turiu prausikli Lait Vip O2 seruma P50W ir krema Placenta, tad ziuresi kaip man tie produktai arf sutvarkys oda  ax.gif

Sveiki, gal jau galite kažką parašyti apie šio derinuko poveikį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2013 09 17, 23:13)
Sveiki, gal jau galite kažką parašyti apie šio derinuko poveikį? 4u.gif

smile.gif Ta derinuka naudojau labai trumpai... Siuo metu naudoju Prausikli
LAIT VIP O2, tonika LOSJONAS P50W, krema DERMOPURIFIANTE, seruma COMPLEXE IRIBIOL, tai pat turiu ir kauke Masque Vivant. Kosmetika naudoju, jau daugiau kaip puse metu, tai pat kas menesi vaikstau pas kosmetologe, istikruju tai oda atgavo savo spalva nebera pilka, ji givibinga... bet spuogu vistiek iskyla sad.gif Nezinau nuo ko jie man ten keliasi... Gal cia nuo hormunu ar del maisto man... nes kosmetika man siu problemu neissprende verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2013 09 18, 12:23)
smile.gif  Ta derinuka naudojau labai trumpai... Siuo metu naudoju Prausikli 
LAIT VIP O2, tonika LOSJONAS P50W, krema DERMOPURIFIANTE, seruma COMPLEXE IRIBIOL, tai pat turiu ir kauke Masque Vivant. Kosmetika naudoju, jau daugiau kaip puse metu, tai pat kas menesi vaikstau pas kosmetologe, istikruju tai oda atgavo savo spalva nebera pilka, ji givibinga... bet spuogu vistiek iskyla sad.gif Nezinau nuo ko jie man ten keliasi... Gal cia nuo hormunu ar del maisto man... nes kosmetika man siu problemu neissprende  verysad.gif

Aš irgi naudoju šiuos produktus jau antrus metus, tik vietoj DERMOPURIFIANTE kartais nusiperku kremą su placenta. Galiu pasakyti tiek, kad mano veidas dabar problemų nebekelia ir pas kosmetologę nebenueinu, nebent, kai reikia kremo. blush2.gif Anksčiau berdavo veidą prieš mmm ir kimšdavosi poros. Dabar spuogai nebekyla, tik šiek tiek dar pasikemša poros, veido oda mišri/normali.
Atsakyti
Ačiū už atgaivintą temą 4u.gif Parašysiu ir aš atsiliepimus po kurio laiko, kol kas po keliu savaičių naudojimo, esu labai patenkinta, labai paskaistėjo oda ir pamažėjo spuogų su inkštirais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elodie @ 2012 04 04, 13:06)
Sveika,
Dirba Miramedoj su šia kosmetika. Aš taip pat išbandžiau šią kosmetiką, kaip taisyklė, mėginukai geresni pasirodė nei visas indelis kremo. Bandžiau tris: kolageninį mišriai odai, dermopurifiantą ir placentą. Placenta labiausiai patiko. Oda lieka elastinga ir lb švelni.

VILNIUJE NEMAZAI YRA DIRBANCIU SU BIOLOGIQUE RECHERCHE JU PASKYROJE (BIOLOGIQUE-RECHERCHE LITHUANIA) FACEBOOKE YRA SARASAI SALONU IR KOSMETOLOGU... O DEL TO JOG MEGINELIUOSE PRODUKTAI KOKYBISKESNI NEI VISI INDELIAI TIKRAI NEPATIKESIU JIE TIKRAI VIENODI... NEBENT IS INDELIO IMATE KREMUS PIRSTAIS NE MENTELEMIS ARBA PERKATE DIDELIUS INDELIUS IR JIE ILGAI NAUDOJAMI GAL GENDA, NES JEI PERKATE DIDELIUS INDELIUS PATARCIAU DALI PERDETI I KITA INDELI IR NAUDOTI O LIKUSI KREMA IDETI I SALDYTUVA... JAU NUO 2009 METU NAUDOJU JU PRODUKTUS, IR PASTOVIAI DOMIUOSIU IR STEBIU JU VEIKKLA, TIK SU JU PROCEDUROMIS, P50, IRIBIOL SERUMU IR DERMOPURIFIANTE KREMU ISGYDZIAU SAVO SPOGUOTA PROBLEMATISKA MISRIA ODA... DABAR JI GAL NE VISAI TOBULA NES PAPIKTANAUDZIAUJU VISA LAIK SALDUMYNAIS BET TIKRAI TOKIOS LYGIOS IR BE SPUOGU NEESU TUREJUS IKI NAUDOJIMO BIOLOGIQUE RECHERHE. VIENU METU NUSTOJUS BUVAU NAUDOTIS IR EMIAUSI KITOS KOSMETIKOS NA TAIP SAKANT IESKOAJU TAUPESNIO VARIANTO IR LABAI GALIUOSI UZTEKO 8 MENESIU KOL DAVARIAU ODA PRAKTISKAI IKI SENOS BUSENOS KURI BUVO IKI 2009 M. TODEL GRIZAU PRIE BIOLOGIQUE RECHERCHE IT MATYT DAUGIAU NEEKSPERIMENTUOSIU smile.gif TAI SPRESTI JUMS AS JAU NUSPRENDZIAU smile.gif
Atsakyti
Gal žinot kur pigiau gauti šios kosmetikos, nei grožio salonuose? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, paneles.
Norejau pasiteirauti, ar is jusu nera bandziusiu BR micelininio vandens?
Aciu smile.gif
Atsakyti