o kaip lengva kremuka pasidaryt?
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 17, 18:54)
mano oda normali (net bijau girtis)
Tai, jei tavo oda normali, be problemų, kam pudrą naudoji?
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 19:56)
Tai, jei tavo oda normali, be problemų, kam pudrą naudoji?
kai oda normali, tai dar galima naudoti pudra (tarkim spalva sulyginti, as mazus defektukus uzpudrinti ) o kai oda problematiska, sausa ar serpetojanti, arba riebi, manau kaip tik negalima teplioti pudromis ir dar labiau kankinti odeles, kimsti poras ir taip dar labiau apsunkinti jos padeti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 17, 18:59)
kai oda normali, tai dar galima naudoti pudra (tarkim spalva sulyginti, as mazus defektukus uzpudrinti ) o kai oda problematiska, sausa ar serpetojanti, arba riebi, manau kaip tik negalima teplioti pudromis ir dar labiau kankinti odeles, kimsti poras ir taip dar labiau apsunkinti jos padeti
Mano nuomonė - bet kokiu atveju, kokia oda bebūtų, kokią pudrą benaudotume, vis tiek geriausia be pudros Reikia ne slėpti, o gydyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 20:02)
Mano nuomonė - bet kokiu atveju, kokia oda bebūtų, kokią pudrą benaudotume, vis tiek geriausia be pudros Reikia ne slėpti, o gydyti
tas tiesa, tik nera man ka gydyti, bet sutinku, kad geriau pudros netepti
o tyche negazuotas mineralinis veidukui tinka?
o jei pas mane labai svarus vanduo, be metalu ir be kalkiu nuosedu, turbut vis tiek veidukui mineralinis geriau?
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 17, 19:55)
o kaip lengva kremuka pasidaryt?
vandeneliu atskiesti juokauju zinoma
ne kremus pirkti, o lengvesnius nei kremai-losjoniukus, jie skystesni ir lengvesni nei kremai gal kur gausi Hauskos megineli LIGHT ROSE, jis lengvesnis nei Rose, be to rozes visada palankiai oda veikia. Duociau pameginti, bet pas mane ne light o tas sunkesnis Rose, tad tau geriau light pameginti. Nepirk is karto, nes kaina kandziojasi, megineli pamegink gauti ten kur Hauska prekiauja. Madoje antrame aukste man dave megineli net labai brangaus kremo su naturaliu hialuronu ir botolinu(botoksu) (indelis virs 200 litu kainuoja) tai Hauskos manau gausi
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 17, 19:17)
tas tiesa, tik nera man ka gydyti, bet sutinku, kad geriau pudros netepti
o jei pas mane labai svarus vanduo, be metalu ir be kalkiu nuosedu, turbut vis tiek veidukui mineralinis geriau?
Papildyta:
ne kremus pirkti, o lengvesnius nei kremai-losjoniukus, jie skystesni ir lengvesni nei kremai gal kur gausi Hauskos megineli LIGHT ROSE, jis lengvesnis nei Rose, be to rozes visada palankiai oda veikia. Duociau pameginti, bet pas mane ne light o tas sunkesnis Rose, tad tau geriau light pameginti. Nepirk is karto, nes kaina kandziojasi, megineli pamegink gauti ten kur Hauska prekiauja. Madoje antrame aukste man dave megineli net labai brangaus kremo su naturaliu hialuronu ir botolinu(botoksu) (indelis virs 200 litu kainuoja) tai Hauskos manau gausi
Papildyta:
turbūt, kad geras Tiche
Aišku, kad mineralinis geriau už vandenį iš čiaupo
Kremukus ne tik pirkti, bet ir gaminti galima bet čia gal geriau patars jau gaminusios... Kremų mėginukų Dr. H. būna pirkti, apie 15 lt kainuoja
QUOTE(katutis @ 2009 11 17, 18:34)
bryyla, tikrai ne visi Ta pirma tai išvis parabeninė, dėl Omnia Botanica nežinau, reiktų sudėtis žiūrėti (bet man kažko asocijuojasi, ar ne šito gamintojo naftinį aliejų Klaipėdoje mūsų Sultry nugriebusi buvo?)
Tai kad ji lyg natūrali, ant kai kurių pakuočių net 100 proc. rašo
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 17, 19:05)
gal dar kas patarsit kompaktine pudra?
Dr. Hauscka
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.