Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 17, 19:05)
na kaip ir sugalvojau, kad pirksiu eco prausikli, naudosiu rasos mineralini negazuota vandeni vietoj toniko, tik kremuko dar vis neissirenku biggrin.gif

norejau dar suzinot ka galima daryt su kokosu ar abrikosu kauliuku aliejumi?uzmaciau sveikuose produktuose, galvojau isigyt biggrin.gif

gal dar kas patarsit kompaktine pudra?

jei odele problematiska, su kokosu ir kitais aliejais atsargiau, mergaites sako, kad daugumai kemsa poras, pasidairyk lengvo kremuko ar losjono
delpudryciu ir as klausiau, patare merginos, va kokias gerules, be talku be chemijos
http://www.bioeco.lt...ne-kosmetika/39
skaityk ne paskutinius postus, o viska, rasi atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 18:18)
Kur? Aš sviestmedį pirkau Biokosmetikos akademijoje, negi ir ten atsirado dekoratyvinės kosmetikos?  blink.gif

bryyla, tuoj pasitikslinsiu, gal aš čia tau nesąmones rašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 19:12)
Abrikosų kauliukų aliejus mano mylimiausias  wub.gif juo tepuosi veidą, drėkina, nealergizuoja, labai greitai įsigeria, švelnina odą... Na man jis super  thumbup.gif giriu ir giriu  biggrin.gif Beje, nekemša porų.

pritariu, man dar makadamiju ir migdolu labai gerai susigeria

o del tos dekoratyvios eko kosmetikos Klaipedoje-ir as vos nenulekiau ax.gif

kas klause del aliejuku nuo spuogiuku, tai man vienintelis arbatmedzio eterinis aliejukas efektyviai padeda, bet jei padauginu, ima kiek niezteti oda aplink patepta vieta
dabar jau tiksliai jungiu lauk kompa, nes tuoj ir vyrelio dar pinigine istustinsiu, ne tik sav blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 17 lapkričio 2009 - 18:31
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 18:28)
bryyla, tuoj pasitikslinsiu, gal aš čia tau nesąmones rašau blush2.gif

Na tikslinkis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 18:30)
Na tikslinkis  biggrin.gif

Sorrius, Biolinijoje, panašūs pavadinimai pasirodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 17, 18:29)
pritariu, man dar makadamiju ir migdolu labai gerai susigeria

Aš ketinu greitu metu pirkti makadamijų ir daryti aliejų mišinuką veidui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 18:31)
Sorrius, Biolinijoje, panašūs pavadinimai pasirodo blush2.gif

Fju... Ir vėl Klaipėda biggrin.gif gerai, kad nemėgstu per internetą užsisakynėt nebūtinų prekių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 19:31)
Aš ketinu greitu metu pirkti makadamijų ir daryti aliejų mišinuką veidui  smile.gif

teisingai, tai geriausia iseitis,kai vakare akimis klaidzioju po savo aliejus ir negaliu issirinkti, kokio gi siandien noriu , nes ir as vakare vietoj kremo aliejukus tepuosi.
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 17, 18:33)
teisingai, tai geriausia iseitis,kai vakare akimis klaidzioju po savo aliejus ir negaliu issirinkti, kokio gi siandien noriu , nes ir as vakare vietoj kremo aliejukus tepuosi.
mirksiukas.gif

Aš ryte tepu aliejukus, o vakare tik mineralinis vanduo, leidžiu odai pakvėpuoti, o ir naktį nėra nuo ko jos saugot rolleyes.gif vadovaujuosi Dr. Hauschkos filosofija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 19:38)
Aš ryte tepu aliejukus, o vakare tik mineralinis vanduo, leidžiu odai pakvėpuoti, o ir naktį nėra nuo ko jos saugot  rolleyes.gif vadovaujuosi Dr. Hauschkos filosofija  biggrin.gif

oi, kokia saunuole 4u.gif o vakare veiduka prausi prausikliais? as prausiu nuo veiduko prausikliu kosmetika, todel kazkaip ir pasitepu, o ryte aliejuku negaliu, nes netinka kaipmakiazo pagrindas, o i darba blizgi irgi neisiu smile.gif
o kur paskaityti ta Hauskos filosofija?
Dukra neatsidziaugia, kad siandien mama nelenda i akis su mokslais, o sedi prilipusi prie mamu forumo doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 17, 18:42)
oi, kokia saunuole  4u.gif  o vakare veiduka prausi prausikliais? as prausiu nuo veiduko prausikliu kosmetika, todel kazkaip ir pasitepu, o ryte aliejuku negaliu, nes netinka kaipmakiazo pagrindas, o i darba blizgi irgi neisiu smile.gif
o kur paskaityti ta Hauskos filosofija?

Neprausiu, tik vandeniu (taip ryte ir vakare), dar kartą per savaitę papilinguoju ir kartą molio kaukę pasidarau, užtenka tos švaros smile.gif tik vasarai jau būtinai pirksiu arba Weledos pienelį su migdolais, arba Florame aliejinį prausiklį. Man tokia veido priežiūra geraiusia kaip sausai ir jautriai odai ax.gif o kokia tavo?
Aš pudrų gyvenime nesu naudojusi biggrin.gif Tai akių makiažui pasidaryti aliejai netrukdo thumbup.gif Abrikosų kauliukų ir neblizga. O kaip makadamijų?
Esu turėjusi iš KN aliejukų mišinį sausai odai, tai irgi blizgėdavo, blogai susigerdavo...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 19:49)
Neprausiu, tik vandeniu (taip ryte ir vakare), dar kartą per savaitę papilinguoju ir kartą molio kaukę pasidarau, užtenka tos švaros  smile.gif tik vasarai jau būtinai pirksiu arba Weledos pienelį su migdolais, arba Florame aliejinį prausiklį. Man tokia veido priežiūra geraiusia kaip sausai ir jautriai odai  ax.gif o kokia tavo?
Aš pudrų gyvenime nesu naudojusi  biggrin.gif Tai akių makiažui pasidaryti aliejai netrukdo  thumbup.gif Abrikosų kauliukų ir neblizga. O kaip makadamijų?
Esu turėjusi iš KN aliejukų mišinį sausai odai, tai irgi blizgėdavo, blogai susigerdavo...

mano oda normali (net bijau girtis) niekada neturejau problemu,nuo nei vienos priemones neelergizavo, tik t zona vos vos riebesne, bet pakanka diena servietele prispausti ir viskas gerai. Kaip prisiskaiciau SM kiek mamos problemu turi su odele, tai siaubas.
makadamiju labai gerai susigeria ir neblizga (tas kuri as naudoju, kaip kitu firmu, nezinau) jei nepadauginu,
kokosai tai man labai blizga, bet as juos vakare, tai nebaisu.
o kur paskaityti apie ta Hauskos filosofija?
Atsakyti
Dr. Hauschkos filosofija
Atsakyti