Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

stai si nusipirkau, tikrai likau suzaveta, gal i jums patiks. Jei esate vilniete, galiu ipilti pameginimui. Labai skalsus ir labai gerai nuplauna veida

http://www.ekostudij...;products_id=46
[/quote]
turejau kazkada toki, patiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 17:06)
Taip, labai tiko, kremo iš viso atsisakiau, nes šis tonikas labai gerai drėkina mirksiukas.gif

o kodel nebenaudoji?geresnius atradai?na, as pudros nenaudoju, tai manu kremuko reiketu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 17, 17:53)
o kodel nebenaudoji?geresnius atradai?na, as pudros nenaudoju, tai manu kremuko reiketu ax.gif

Todėl, kad mane nuo aliejų beria, o visuose natūraliuose kremuose jų daugiau net nei sintetiniuose, o kadangi dar ir poreikio nėra pradėjus naudoti šį toniką, tai kam bereikalingai apkrauti odą mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, dairiausi po rekomenduota eko pudru puslapeli, ir ka radau doh.gif

Mielos moterys, pasinaudokite puikia galimybe įsigyti ekologiškos, sertifikuotos dekoratyvinės kosmetikos su 40% nuolaida. Akcija tęsis iki lapkričio 30d.

http://www.bioeco.lt...ne-kosmetika/39
cia nesutrumpes niekada sarasas, o is pinigines tik pinigine ir liks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 17, 17:34)
HORTUS FRATRIS nebloga, bet joje yra chemijos, turejau kremus, serumus

Na, jei yra chemijos, tai ji net žodžio "nebloga" nenusipelno schmoll.gif

QUOTE(katutis @ 2009 11 17, 17:34)
bryyla, tikrai ne visi  schmoll.gif Ta pirma tai išvis parabeninė, dėl Omnia Botanica nežinau, reiktų sudėtis žiūrėti (bet man kažko asocijuojasi, ar ne šito gamintojo naftinį aliejų Klaipėdoje mūsų Sultry nugriebusi buvo?)  g.gif

Nežiūrinėsiu tada iš vis šitos kosmetikos irnesakyk.gif Yra pakankamai patikimų gamintojų, kažkaip aš vis prieš naujoves, jau kas prikimba, nebepaleidžiu, taip ir su kosmetikos gamintojais biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 17, 17:58)
Mielos moterys, pasinaudokite puikia galimybe įsigyti ekologiškos, sertifikuotos dekoratyvinės kosmetikos su 40% nuolaida. Akcija tęsis iki lapkričio 30d.

wacko.gif
Atsakyti
na kaip ir sugalvojau, kad pirksiu eco prausikli, naudosiu rasos mineralini negazuota vandeni vietoj toniko, tik kremuko dar vis neissirenku biggrin.gif

norejau dar suzinot ka galima daryt su kokosu ar abrikosu kauliuku aliejumi?uzmaciau sveikuose produktuose, galvojau isigyt biggrin.gif

gal dar kas patarsit kompaktine pudra?

ir dar apir kaukes?molio kaukes kaip daryt?uztept ir viskas ir laukt kol nudzius?ar tinka tas kur droge rusiskas yra?

sorry, jei ka ne taip rasau, as naujoke, o ta naturali kosmetika taip uzkrecia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 17, 17:58)
http://www.bioeco.lt...ne-kosmetika/39
cia nesutrumpes niekada sarasas, o is pinigines tik pinigine ir liks  lotuliukas.gif

Dabar tik pamačiau... Kaip gerai, kad ši parduotuvė tik Klaipėdoje biggrin.gif bučiau jau ko nors užsinorėjusi blush2.gif nieko nesu dar bandžiusi iš dekoratyvinės kosmetikos natūralaus...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 18:07)
Dabar tik pamačiau... Kaip gerai, kad ši parduotuvė tik Klaipėdoje  biggrin.gif bučiau jau ko nors užsinorėjusi  blush2.gif nieko nesu dar bandžiusi iš dekoratyvinės kosmetikos natūralaus...

Taigi berods ir Vilniuje, toje kur pirkai sviestmedį 40% nuolaida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 17, 18:05)
norejau dar suzinot ka galima daryt su kokosu ar abrikosu kauliuku aliejumi?uzmaciau sveikuose produktuose, galvojau isigyt biggrin.gif

ir dar apir kaukes?molio kaukes kaip daryt?uztept ir viskas ir laukt kol nudzius?ar tinka tas kur droge rusiskas yra?

Abrikosų kauliukų aliejus mano mylimiausias wub.gif juo tepuosi veidą, drėkina, nealergizuoja, labai greitai įsigeria, švelnina odą... Na man jis super thumbup.gif giriu ir giriu biggrin.gif Beje, nekemša porų.

Neseniai pradėjau naudoti molio kaukes. Maišau baltą su raudonu, jie švelnūs, bet vis tiek išvalo poras (pas mane oda sausa ir jautri, tai juos ir pasirinkau). Molius maišyti galima su mineraliniu vandeniu, hidrolatais, kad mažiau sausintų oda labai gerai dėti aliejų, dar galima su jogurtu maišyt, su arbatom... Poreikių ir fantazijos reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
o ta aliejuka abrikosu vietoj kremo naudoji/mano oda misri, beria...aug demiu likusiu nuo spuogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 18:10)
Taigi berods ir Vilniuje, toje kur pirkai sviestmedį 40% nuolaida biggrin.gif

Kur? Aš sviestmedį pirkau Biokosmetikos akademijoje, negi ir ten atsirado dekoratyvinės kosmetikos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 19:04)
Na, jei yra chemijos, tai ji net žodžio "nebloga" nenusipelno  schmoll.gif
wacko.gif

cia buvo man "neblogas" kol netradau pati sau visiskai ekologiskos kosmetikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 17, 18:15)
o ta aliejuka abrikosu vietoj kremo naudoji/mano oda misri, beria...aug demiu likusiu nuo spuogu 4u.gif

taip, vietoj kremo smile.gif labiau pradėjau mėgti aliejukus, o ne kremus...
Rašo, kad jis gydo ir uždegiminius procesus, tai gal gerai nuo spuogelių būtų g.gif tiksliai nežinau...
Gali pasiskaityti pati:
My Webpage
Ir per google gali daug info rasti smile.gif
Atsakyti