Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 11 17, 17:01)
Ramintėlė 24 taip gražiai apie viską parašė, kad jos postą irgi esu linkusi ignoruoti biggrin.gif Apsimesiu, kad neskaičiau  blush2.gif

biggrin.gif
o as zinok esu tokia dekinga cia rasancioms merginoms, ir kad atradau sia tema nes tai pakeite galima sakyti mano gyvenima....visad turejau problema su neurodertmatitu, oda berdavo, serpetodavo, o kai pradejau naudoti naturalia kosmetika viskas tik ejo ir ejo geryn, db isvis nebeatpazystu savo odos, plauku nors aisku nera dar viskas idealu bet stengiuosi pasiekti kuo geresniu rezultatu... taigi aciu mielosios kad cia esate, kad atrasote, neignoruojate padedate jei ko uzklausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 17, 17:38)
Nežinau dėl prieuždegimiškumo, bet Dr. Hauschka ir Nvey tikrai puikias gamina (nekemša porų, yra lengvos, o Nvey dar ir puikiai drėkina, tarsi antra oda). Tik jos maskuoja nestipriai, galėtumėt kokį maskuoklį spuogeliams padovanot jai, pvz. Hauschka turi tokį, vadinasi 'concealer' - apdžiovina ir pamaskuoja. Jei bėrimas nedidelis ir nekrintantis į akis, bet vistiek labai norisi pudros, tai dar net kompaktinės užtektų. Naudoju Hauschkos, labai patinka, nes aplygina odos spalvą ir sugeria riebalų perteklių 4u.gif

labai aciu, nupirksiu, nes vistiek vaikui neirodysiu, kad naudotu tik tonika ir kremuka, kuriuos turi, vistiek lenda priepudru 4u.gif
kuria cia mergaiteminejo, kad druide ozkas -sampuna, padejo i lentyna ar dovanai? kodel? nepatiko,ar per daug prisipirkote? gal norite perleisti?

einu as is cia, nes prisiskaiciau apie jusu siandieninius pirkinius, tai jau ir mano sarasas ilgas pasidare lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 17, 12:57)
Sumasciau, kad galiu paslauga kaunietems padaryti, jos pastoviai jauciasi nuskriaustos  mirksiukas.gif  jei yra norinciu ko is Nimfali, galiu kita savaite nupirkti ir per bendradarbi perduoti i Kauna (jis netoli Kauno gyvena), ten kuri viena pasiimtu siuntinuka ir issidalintumete  4u.gif

4u.gif Nu bet sakykit ka norit - ne kiekvienoj temoj tokie geri zmones renkasi... wub.gif
Gal kas nors zinot ar Kaune "Via naturalis" parduotuveje galioja nuolaidos ar jos tik Nimfali?
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 17, 16:04)
Jums asmeniskai nieko, pries tai rasiau, kad is ten nepirkusi, tik skaitinejau
tiesiog parasiau koki as naudoju ir tiek blink.gif

Kadangi pacitavot mano posta, tai galvojau, kad tai Jusu atsakymas i mano zinute doh.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 17, 13:19)
na zinok baisulingai patenkinta visom prekem, sian isbandziau Ciel dazur riebiems plaukams sampuna tai jau toks skalsus, o putojimu pralenke visus cheminius

Turbūt dėl to ir putoja gerai, nes kaip ploviklis/detergentas įeina AmmoniumLauryl Sufate, riebiems plaukams gal ir nieko, mano plaukams (sausiems) tokie šampūnai su ALS absoliučiai netinka. Man rodos, kad neturėtų natūralios kosmetikos gamintojai naudoti tokių šiurkščių ploviklių (nežinau, ar čia gera alternatyva SLS, bent mano plaukams tai ne).
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 17, 15:55)
kaip saunu butu 4u.gif  bet mastau dar, ar noriu tik del nuolaidu, ar man tikrai kazko reik biggrin.gif

drinks_cheers.gif nes as jau svarsciau ar vaziuot i Vilniu ar isjungti kompa lotuliukas.gif

negaliu nepasakyt, nors zinau, kad tema ne apie tai. Bet kadangi manau, kad tai yra svarbu, o tuo labiau, kad zinau, jog temoje yra gerianciu foline rugsti wink.gif tai zinokit, kad esu skaiciusi tyrimo rezultatus apie tai, kad vitamino C perdozavimas pirmaji nestumo trimestra gali itakoti apsigimimus blink.gif Saltinio, aisku, nepamenu, nes man tai aktualu buvo senokai, bet manau, kad norint galima rasti apie tai info. Ten buvo ir apie kitus rizikos veiksnius, bet labai gerai prisimenu, kad labiausiai mane nustebino vitaminas C, kurio perteklius is organizmo pasisalina su slapimu rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragana: 17 lapkričio 2009 - 17:19
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 16:38)
O gazuotas nieko tokio?  ax.gif aš su silpnai gazuotu purškiuosi...

aišku, kad nieko biggrin.gif

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 17, 16:42)
o as zinok esu tokia dekinga cia rasancioms merginoms,

ir aš dėkinga 4u.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 17, 16:44)
kuria cia mergaiteminejo, kad druide ozkas -sampuna, padejo i lentyna ar dovanai? kodel? nepatiko,ar per daug prisipirkote? gal norite perleisti?

prisipirkau, nes patinka labai ax.gif Bet jei reikia pačiai jo, tai suorganizuotumėm irgi biggrin.gif

QUOTE(ragana @ 2009 11 17, 17:08)
Gal kas nors zinot ar Kaune "Via naturalis" parduotuveje galioja nuolaidos ar jos tik Nimfali?

99 proc., kad tik Nimfali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 11 17, 17:08)
4u.gif Nu bet sakykit ka norit - ne kiekvienoj temoj tokie geri zmones renkasi...  wub.gif 

Kažkada klausiau, kodėl jie nedaro nuolaidų, kai Nimfali toookias Vilniuje siūlo, tai nelabai suprantamai atsakė, kad nespėja ar kažkas panašaus. Vėl reiks pabandyt įkyriai pabūt, ir nuolaidų prašyt.
Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2009 11 17, 17:15)
Vėl reiks pabandyt įkyriai pabūt, ir nuolaidų prašyt.

nenoriu sudaužyti vilčių, bet jie nei pas vienus partnerius tokių nuolaidų nedubliuoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 17, 17:15)
aišku, kad nieko biggrin.gif

ok.gif

Ar ŠITOS firmos geri gaminiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 18:27)
ok.gif
Ar ŠITOS firmos geri gaminiai?  g.gif

HORTUS FRATRIS nebloga, bet joje yra chemijos, turejau kremus, serumus
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 17:27)
Ar ŠITOS firmos geri gaminiai?  g.gif

bryyla, tikrai ne visi schmoll.gif Ta pirma tai išvis parabeninė, dėl Omnia Botanica nežinau, reiktų sudėtis žiūrėti (bet man kažko asocijuojasi, ar ne šito gamintojo naftinį aliejų Klaipėdoje mūsų Sultry nugriebusi buvo?) g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 17, 17:34)
dėl Omnia Botanica nežinau, reiktų sudėtis žiūrėti (bet man kažko asocijuojasi, ar ne šito gamintojo naftinį aliejų Klaipėdoje mūsų Sultry nugriebusi buvo?)  g.gif

Vat ir man kažkokie prisiminimai kyla, kad apie šią produkciją jau buvo rašyti neigiami atsiliepimai mastau.gif
Atsakyti