Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 17, 16:22)
Tik liko neaiškus dalykas, kodėl pas juos Weledos dušo pienelis su granatais kainuoja beveik 77 Lt blink.gif  blink.gif Kai visi kiti po 29... Neva tai granatų aliejus labai brangus yra g.gif Reikės pasidomėti, kokios kainos kitur, na kažkaip neįtikėtinas toks kainų skirtumas schmoll.gif

Pvz. rankų kremas pas juos kainuoja 25 Lt, kai Stepone 28, be to, čia dar pritaikė 20 proc. nuolaidą (daug kam ten nuolaidos buvo), tai sumokėjau tik 20 Lt bigsmile.gif

holos tas pienelis 35 Lt g.gif

o ta nuolaida argital butent ar siaip pritaike? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 17, 15:22)
Tik liko neaiškus dalykas, kodėl pas juos Weledos dušo pienelis su granatais kainuoja beveik 77 Lt blink.gif  blink.gif

Holos su granatais 35 lt 4u.gif tikrai nenormali kaina 77 lt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 11 17, 16:26)
holos tas pienelis 35 Lt g.gif

o ta nuolaida argital butent ar siaip pritaike? ax.gif

Nesąmonė tada Madoj blink.gif Manau, kad tikrai kažką supainiojo - gyvenime nieks nenupirks ten tos dušo želės...

O dėl rankų kremo, tai kažką užsiminė apie "nuolaidą kūno priežiūros priemonėms", tai gal ne tik Argital g.gif Beje, gal išsiaiškinai, koks ten valomasis kremas? 4u.gif Nes Madoj Burdock kremo neturėjo, o buvo kitas - su ežiuole, skirtas nuo inkštirų ir pan. Tai jau nebežinau visai, kokį man Elytė įpylė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 17, 16:39)

O dėl rankų kremo, tai kažką užsiminė apie "nuolaidą kūno priežiūros priemonėms", tai gal ne tik Argital g.gif Beje, gal išsiaiškinai, koks ten valomasis kremas? 4u.gif Nes Madoj Burdock kremo neturėjo, o buvo kitas - su ežiuole, skirtas nuo inkštirų ir pan. Tai jau nebežinau visai, kokį man Elytė įpylė ax.gif

As kaip ne vilniete, tai paklausiu. ax.gif Madoje taip pat galima nusipirkti Argital? 4u.gif
Atsakyti
na bet kaip ramu, kai man nieko nereikia, nes tiek šampūnų prisipirkau Nimfali per buvusias nuolaidas, kad.... blush2.gif doh.gif biggrin.gif Iš tikro, tai reikia, bet tik iš kitų vietų visai biggrin.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 17, 15:22)
porą Senteurs du Sud kremo su arganu mėginukų

vos sustojus priėjo mergaitė konsultantė ir viską pradėjo pasakoti.

Tik liko neaiškus dalykas, kodėl pas juos Weledos dušo pienelis su granatais kainuoja beveik 77 Lt blink.gif  blink.gif Kai visi kiti po 29...

kokiai odai? wink.gif

man toks įspūdis, kad jos pasakoja tik tai, ką pačios nori tongue.gif Nes kai uždaviau klausimų, į kuriuos atsakymų nežinojo, tai kokios nors žinutės į elektroninį paštą laukiu nesulaukiu iki šiol rolleyes.gif

aš tau paaiškinsiu - lietuviška kainodara tongue.gif Pamenu, tikrai jis kažkiek brangesnis nei kiti Vokietijos parduotuvėse, bet vos vos, o ne keliagubai wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 17, 15:45)
As kaip ne vilniete, tai paklausiu. ax.gif  Madoje taip pat galima nusipirkti Argital? 4u.gif

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 17, 10:26)
todėl ir perkame sertifikuotus kremus,kad būtume tikros dėl žaliavų kokybės  mirksiukas.gif 

Papildyta:
jei vilnietė, galėtum nueiti iki Stepono 6 ir nusipirkti pamėginimui Argital valomojo kremo (Summer jį labai išgyrė), man labai patikęs yra Hauschkos rožių light, antroje vietoje iš šio gamintojo - Ramintėlės minėtas svaraininis kremas. Kaip toniką gali naudoti mineralinį Rasos vandenį (bent jau man jis veiksmingas), hidrolatą hamamelių ar pasidairyti Nimfali, kur dabar didelės nuolaidos smile.gif O valiklio kokiom reikmėm tau reikia?

turi omeny paprasta vandeni rasos? doh.gif
Papildyta:
kokos mazdaug yra argital kainos?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 17, 16:48)
na bet kaip ramu, kai man nieko nereikia, nes tiek šampūnų prisipirkau Nimfali per buvusias nuolaidas, kad.... blush2.gif  doh.gif  biggrin.gif Iš tikro, tai reikia, bet tik iš kitų vietų visai biggrin.gif
kokiai odai? wink.gif

man toks įspūdis, kad jos pasakoja tik tai, ką pačios nori tongue.gif Nes kai uždaviau klausimų, į kuriuos atsakymų nežinojo, tai kokios nors žinutės į elektroninį paštą laukiu nesulaukiu iki šiol  rolleyes.gif

Kiek? biggrin.gif

Tas tiesa, tikrai ne viską išmano. Kai užsiminiau apie priemones nuo aknės, pradėjo rodyti Hauschka. Kai pasakiau, kad iš Hauschkos naudojau viską viską, TIKRAI viską, ir tą irgi, ir tą tuo labiau biggrin.gif tai nepatikliai pažiūrėo, maždaug ko dar man trūksta doh.gif

Senteurs kremukas tai jautriai sausai odai biggrin.gif Na, žiemą gal ir pabandysiu arba mamai gal tiks ax.gif

Argital kainos veido priežiūrai 60-90 Lt kažkur g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 17 lapkričio 2009 - 15:54
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 17, 12:57)
Sumasciau, kad galiu paslauga kaunietems padaryti, jos pastoviai jauciasi nuskriaustos  mirksiukas.gif  jei yra norinciu ko is Nimfali, galiu kita savaite nupirkti ir per bendradarbi perduoti i Kauna (jis netoli Kauno gyvena), ten kuri viena pasiimtu siuntinuka ir issidalintumete  4u.gif

kaip saunu butu 4u.gif bet mastau dar, ar noriu tik del nuolaidu, ar man tikrai kazko reik biggrin.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 17, 13:57)
Oi, sampunas Ciel d'azur riebiems plaukams tikras geris  wub.gif
O losjona plaukams as daznai naudoju kartu su aliejine kauke - geriau masazuojasi, nes po galvos plovimo ryte retai kada speju teptis dar kuom nors, tai tokiu atveju kazkaip nesvarbu, riebina jis plaukus ar ne  ax.gif

man tai labai idomu, ar jis skiriasi kuo nors nuo normaliems plaukams, jauciu ilgai dar kankins mane sis klausimas biggrin.gif
Atsakyti
gal kas naudojat madara priemones misriai odai?niekaip neissirenku sau prausiklio, toniko ir kremuko 4u.gif nebenoriu parabenu jau ant veido biggrin.gif
o sakykit roziu vandeni galima kaip tonika naudot?maciau sveikuose produktuose berods smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 17, 15:39)
Nesąmonė tada Madoj blink.gif

o koks tos parduotuvės pavadinimas? Yra gal internetinis jų puslapis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 17, 16:39)

man burdock dave pasimeginimui (su varnalesa lietuviskai), tai vat tik neaisku, ar pas tave tas pats? g.gif o nebus tas burdock ir su eziuole neva tas pats? g.gif nors gal ir ne.
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 17, 15:57)
gal kas naudojat madara priemones misriai odai?niekaip neissirenku sau prausiklio, toniko ir kremuko 4u.gif nebenoriu parabenu jau ant veido biggrin.gif
o sakykit roziu vandeni galima kaip tonika naudot?maciau sveikuose produktuose berods smile.gif

Aš naudoju giliai valančias putas ir giliai valantį toniką, tu jį turėjai omenyje ar kažką kita? mirksiukas.gif
Atsakyti