Sumasciau, kad galiu paslauga kaunietems padaryti, jos pastoviai jauciasi nuskriaustos jei yra norinciu ko is Nimfali, galiu kita savaite nupirkti ir per bendradarbi perduoti i Kauna (jis netoli Kauno gyvena), ten kuri viena pasiimtu siuntinuka ir issidalintumete
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 17, 13:38)
Oho, solidus sarasiukas (jau galvojau as islaidi, bet tavo sarasas ispudingesnis )
Ziuriu, kaip mes vakar Nimfali apyvarta pakelem
Ziuriu, kaip mes vakar Nimfali apyvarta pakelem
na zinok baisulingai patenkinta visom prekem, sian isbandziau Ciel dazur riebiems plaukams sampuna tai jau toks skalsus, o putojimu pralenke visus cheminius, taip pat db sedziu isimasazavusi losjona skatinati augima, tai laukiu rezultatu uzriebins jis man plaukus ar ne nes vakar Nimfalyje pardaveja pasakojo kad paneles sake kad jis riebina ir kad geriau ji issitepti palaikyti per nakt ir isplauti ryte, taip pat db sedziu su grozio kauke.... sakykit ja reikia tepti gal storesniu sluoksniu nes ji tokia man malonios teksturos ir tarsi nyksta ant odeles tai uztepiau storiau tai jau sutrauke odele bet vis papurskiu Ciel dazur Aloe su rozem tai normaliai ziuresim kaip pravalys, ant virsaus hauschkos rejuvenating desiu....
siaip galvoju kaikurias priemones jei labai patiks dar uzsipirksiu i sandeliuka nes tikrai apsimoka ir jau nuziurejau ko dar reiketu kaip gi nepasinaudoti tokia nuolaida
QUOTE(eglute82 @ 2009 11 12, 15:03)
As vyriskiui uzsakiau sia skutimosi priemone, dabar laukiam kol siuntinukas atvyks. labai sudetis patiko, kai isbandys skutimasi, butinai parasysiu
isbande vyriskis skutimonsi geli cituoju "normaliai, tik keista kodel neputoja jau galvojau kaip cia skustis reikes, bet nusiskutau "
o keisciausia tai, kad niekada nenaudodavo jokio losjono po skutimosi, kadangi atejo rinkinukas, tai losjonas ypatingai patiko. dziaugiuos, kad neispeike
Papildyta:
Nimfali sampunai papilde mano atsargas taip pat Su ozkos pienu mamai nupirkau, dabar gales ismest chemini, nors sake sunaudos iki gali, tipo kaip cia mesi grynus pinigus
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 17, 14:19)
db sedziu su grozio kauke.... sakykit ja reikia tepti gal storesniu sluoksniu nes ji tokia man malonios teksturos ir tarsi nyksta ant odeles tai uztepiau storiau tai jau sutrauke odele bet vis papurskiu Ciel dazur Aloe su rozem tai normaliai ziuresim kaip pravalys, ant virsaus hauschkos rejuvenating desiu....
as stengdavausi deti storiau, nes tada ne taip greit nudziuna ir poveikis geresnis
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 17, 14:19)
na zinok baisulingai patenkinta visom prekem, sian isbandziau Ciel dazur riebiems plaukams sampuna tai jau toks skalsus, o putojimu pralenke visus cheminius, taip pat db sedziu isimasazavusi losjona skatinati augima, tai laukiu rezultatu uzriebins jis man plaukus ar ne nes vakar Nimfalyje pardaveja pasakojo kad paneles sake kad jis riebina ir kad geriau ji issitepti palaikyti per nakt ir isplauti ryte, taip pat db sedziu su grozio kauke.... sakykit ja reikia tepti gal storesniu sluoksniu nes ji tokia man malonios teksturos ir tarsi nyksta ant odeles tai uztepiau storiau tai jau sutrauke odele bet vis papurskiu Ciel dazur Aloe su rozem tai normaliai ziuresim kaip pravalys, ant virsaus hauschkos rejuvenating desiu....
siaip galvoju kaikurias priemones jei labai patiks dar uzsipirksiu i sandeliuka nes tikrai apsimoka ir jau nuziurejau ko dar reiketu kaip gi nepasinaudoti tokia nuolaida
Oi, sampunas Ciel d'azur riebiems plaukams tikras geris
O losjona plaukams as daznai naudoju kartu su aliejine kauke - geriau masazuojasi, nes po galvos plovimo ryte retai kada speju teptis dar kuom nors, tai tokiu atveju kazkaip nesvarbu, riebina jis plaukus ar ne
na ir as siek tiek patustinau Nimfali lentynas
stai ka nugriebiau:
- Druide dantu pasta su citrinom ir metom (120 ml)
- Druide muila su ozkos pienu ir migdolais
- Ciel d'Azur veido kauke su baltuoju moliu
na ir dovaneliu gavau - Druide duso zeles 65 ml ir pora megineliu veido kremo Senteurs du Sud
stai ka nugriebiau:
- Druide dantu pasta su citrinom ir metom (120 ml)
- Druide muila su ozkos pienu ir migdolais
- Ciel d'Azur veido kauke su baltuoju moliu
na ir dovaneliu gavau - Druide duso zeles 65 ml ir pora megineliu veido kremo Senteurs du Sud
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 15:41)
Gal žinote kiek laiko nimfalyje bus nuolaidos?
Kaip supratau iki gruodzio, sake Vergine vakar, bet neuzsifiksavo tiksliai iki kada, paskambink - paklausk
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 14:41)
Gal žinote kiek laiko nimfalyje bus nuolaidos?
vakar klausiau, sake ilgai, menesi tikrai
siand isbandziau is as sampuna su "ozkom", kvapas pasakiskas, o plaukai tokie sveiki prie saknu, dar bandziau purskiama kondicionieriu, gal maziau velsis, tai labai patiko kad lengvai purskiasi, o poveikio dar nezinau dar bandziau sviesmedi su arganu pl galiukam, tai lb sunkiai sildziau tarp pirstu, ant lupu jis man geriau eina
gal galėtumėt parašyti grožio kaukės su moliu pilną sudėtį Inete kažkodėl tik aktyvios dalys surašytos: kaolinas, kukurūzų krakmolas, saldžiųjų migdolų bioaliejus*, dedešvų bioekstraktas*, vitaminas E.
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 17, 00:03)
Man tai reiketu tikrai stiprios apsaugos.. gal tada koki dezodoranta rinktis, kur vyrai naudoja baisiai skamba, bet jei nekvapis tai manau jokio skirtumo, kad tik nebutu prakait kvapo
aciu uz atsakyma
aciu uz atsakyma
Visi tie mineralai yra is tos pacios medziagos, tik lietuviai kazkaip nemoka pagamint, Thai praktiskai beveik niekam netinka. As is ebay pirkau pries tai daug prisiskaicius visokiu atsiliepimu, kazkoki amerikietiska Crystal. Cia irgi tas pats mineralas, tik sudetyje be amonium alum dar yra kazkokiu natural mineral salts. Po visu vargu su ekologiskais kurie baisiai netiko ir buvo grynas kosmaras, dabar su tuo alunu normaliai jauciuosi kaip kad budavo naudojant sintetinius. O siaip dar prakaitavimas priklauso nuo ciklo dienu, taip kad keleta dienu i menesi normalu kad prakaituoja moterys daugiau nei kitom dienom.
Nu gi ir aš neatsispyriau Nimfali nuolaidoms šį kartą Norėjau aišku visko ir daug, bet kadangi pinigų medžio neauginu, tai apsiribojau optimaliu sąrašiuku:
- Druide "Leave-in" kondicionierius, pagaliau normalų buteliuką nusipirkau
- Druide ožkų šampūnas Nors kolkas naudoju Sante su apelsinais ir kokosais ir jis man tikrai labai patinka, bet turėsiu Druide atsargai. Po tiek atsiliepimų gerų anksčiau ar vėliau visvien būčiau pirkusi O jau kvepia.... Nuostabu!!!
- Druide cinamoninė dantų pasta (irgi pagaliau ne miniukas)
- Ciel d'Azur baltasis molis (0,3 kg)
Dovanų gavau Druide "Relaxare" masažo kremo Tai jau lepinsimės su MB Ir dar Vergine įmetė porą Senteurs du Sud kremo su arganu mėginukų, ačiū jai
Pro šalį einant netikėtai užtaikiau ant tos naujos Madoje esančios eko parduotuvėlės (pavadinimo tai iki šiol taip ir nežinau ), tjavascript:emoticon(':hm')ai vos sustojus priėjo mergaitė konsultantė ir viską pradėjo pasakoti. Didelė dalis, žinoma, buvo pateikiama kaip nieko nesuprantančiai apie natūr. kosmetiką, na bet kantriai klausiausi, o į mano klausimus taip pat labai stengėsi atsakyti, šaunuolė Tik liko neaiškus dalykas, kodėl pas juos Weledos dušo pienelis su granatais kainuoja beveik 77 Lt Kai visi kiti po 29... Neva tai granatų aliejus labai brangus yra Reikės pasidomėti, kokios kainos kitur, na kažkaip neįtikėtinas toks kainų skirtumas
Vos priėjus padovanojo kažkokio Omnia Botanica kremo mėginuką, labai gyrė šio gamintojo plaukų priežiūros priemones. Pasakojo, kad buvo moterų, kurios OB plaukų aliejuko net po 6 vnt. pirko, kai buvo išpardavimas - toks jis geras... Nežinau nežinau Per daug nesigilinau, nes nebuvau nusiteikusi pirkti to, apie ką nebuvau girdėjusi, užtat kaip pradžiugino Argital kainos Pvz. rankų kremas pas juos kainuoja 25 Lt, kai Stepone 28, be to, čia dar pritaikė 20 proc. nuolaidą (daug kam ten nuolaidos buvo), tai sumokėjau tik 20 Lt
Tai apsipatenkinus, žodžiu, iki ausų sėdžiu
- Druide "Leave-in" kondicionierius, pagaliau normalų buteliuką nusipirkau
- Druide ožkų šampūnas Nors kolkas naudoju Sante su apelsinais ir kokosais ir jis man tikrai labai patinka, bet turėsiu Druide atsargai. Po tiek atsiliepimų gerų anksčiau ar vėliau visvien būčiau pirkusi O jau kvepia.... Nuostabu!!!
- Druide cinamoninė dantų pasta (irgi pagaliau ne miniukas)
- Ciel d'Azur baltasis molis (0,3 kg)
Dovanų gavau Druide "Relaxare" masažo kremo Tai jau lepinsimės su MB Ir dar Vergine įmetė porą Senteurs du Sud kremo su arganu mėginukų, ačiū jai
Pro šalį einant netikėtai užtaikiau ant tos naujos Madoje esančios eko parduotuvėlės (pavadinimo tai iki šiol taip ir nežinau ), tjavascript:emoticon(':hm')ai vos sustojus priėjo mergaitė konsultantė ir viską pradėjo pasakoti. Didelė dalis, žinoma, buvo pateikiama kaip nieko nesuprantančiai apie natūr. kosmetiką, na bet kantriai klausiausi, o į mano klausimus taip pat labai stengėsi atsakyti, šaunuolė Tik liko neaiškus dalykas, kodėl pas juos Weledos dušo pienelis su granatais kainuoja beveik 77 Lt Kai visi kiti po 29... Neva tai granatų aliejus labai brangus yra Reikės pasidomėti, kokios kainos kitur, na kažkaip neįtikėtinas toks kainų skirtumas
Vos priėjus padovanojo kažkokio Omnia Botanica kremo mėginuką, labai gyrė šio gamintojo plaukų priežiūros priemones. Pasakojo, kad buvo moterų, kurios OB plaukų aliejuko net po 6 vnt. pirko, kai buvo išpardavimas - toks jis geras... Nežinau nežinau Per daug nesigilinau, nes nebuvau nusiteikusi pirkti to, apie ką nebuvau girdėjusi, užtat kaip pradžiugino Argital kainos Pvz. rankų kremas pas juos kainuoja 25 Lt, kai Stepone 28, be to, čia dar pritaikė 20 proc. nuolaidą (daug kam ten nuolaidos buvo), tai sumokėjau tik 20 Lt
Tai apsipatenkinus, žodžiu, iki ausų sėdžiu