Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 11 16, 19:46)
O šitoje svetainėje visi produktai natūralūs ir geri?  g.gif

Kokosu aliejus cia rafinuotas mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=ragana,2009 11 17, 11:55]
[/quot
Kokosų aliejus, ekologiškas 30 ml Ölmühle Sollin , tos pacios firmos makadamiju riesutu aliejus-pats mylimiausias smile.gif
dabar nusipirkau dar maziau valyta, naturalu (RAW) BIONA firmos kokoku al.
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri bandė Weledos Dermatodoron tepalą?
user posted image
Ar nors kiek pagelbėja?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 17, 10:20)
Mergaites, man dar reikia jusu patarimo, katros firmos sampunai geriausi? plaukai dazyti.Ar sie ECO produktai geri?

Mano plaukai nedažyti, bet esu turėjusi ECO purinamąjį šampūna. Labai gerai išplauna, papurina, plaukai žvilga... Tik truputį velia, tai reikia naudoti būtinai plaukų balzamą, ko nėra plaunant su Sante šampūnu su apelsinais ir kokosais smile.gif Šitą ECO tikrai pirksiu ir dar kartą...
Kažkada domėjausi Bema šampūnais iš KN, tai buvo blogi atsiliepimai g.gif

QUOTE(ragana @ 2009 11 17, 10:55)
Kokosu aliejus cia rafinuotas  mirksiukas.gif

Dekui mirksiukas.gif mane tai domina avokadų aliejus, visai gera kaina ten...
Atsakyti
[quote=Nidulia,2009 11 17, 11:11]
[quote=ragana,2009 11 17, 11:55]
[/quot
Kokosų aliejus, ekologiškas 30 ml Ölmühle Sollin , tos pacios firmos makadamiju riesutu aliejus-pats mylimiausias smile.gif
dabar nusipirkau dar maziau valyta, naturalu (RAW) BIONA firmos kokoku al.
[/quote]

Zmogus klause ar puslapyje www.naturalusgrozis.lt visi aliejai geri ir naturalus. Atsakiau, kad kokosu al. ten rafinuotas.
O Jus man ka norejot pasakyt? Atsiprasau, bet nesupratau doh.gif
Atsakyti
Beje, ECO visada perku ne internetu, o čia - Eko studija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 11 17, 10:34)
o kuo tau Lavera Basis pienelis neitiko (maciau parduodi)?  ax.gif

neatsispyriau nuolaidai blush2.gif biggrin.gif ir daugiau ji pirkdama masciau kad mamai atiduosiu, o vakar isbandziau ir labai patiko smile.gif Td ir parduodu Lavera smile.gif
Atsakyti
na man reikia labiau ne valiklio o prausiklio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 17, 11:40)

Hauschkos Cleansing Cream (CC) yra nuostabus, esu bandžiusi Logonos mėtines putas. Pastarosios prausia labiau, agresyviau (labiau panašios į įprastus nenatūralius prausiklius), todėl padėtos dabar pas tėvus kaip atsarginis variantas, jei grįžtu ir pamirštu įsimesti prausiklį savo smile.gif

Palominai patiko Druide muilas veidui prausti, makiažui nuimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 17, 12:40)

pritariu Katuciui labai geras Hauschkos CC, gerai naudojant kasdiena poras pravalo, nesausina odeles, taip pat tiek pat geras is Suki cukrinis labai faina su juo praustis, prausia ypac svariai, nesausina, odele lieka labai svelni, visai pamirsau pagirti Druide muila su ozku pienu bei migdolais, prausia labai svariai bet nesausina visai odeles, ir makiaza nuprausia neblogai, isskyrus akiu juo neprausiu, o del metiniu Logonos putu irgi pritariu Katuciui jos gan agresyvios, kazkiek man ir pasausindavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 17, 11:20)
Mergaites, man dar reikia jusu patarimo, katros firmos sampunai geriausi? plaukai dazyti.Ar sie ECO produktai geri?
http://www.nikovita.lt/products.php
ar geriau is siu rinktis?
http://www.kvapunama...giski sampunai/
ar siuos?
http://www.naturala....-priemones.html
sie?
http://www.lacure-lt...eid/482/clear/1
ar florame?, tik , kad florame labai jau brangus sampunai  blink.gif

Man asmeniskai labai patinka Nimfali prekiaujami sampunai: http://www.nimfali.lt/lt
O ir nuolaidos dabar geros jiems thumbup.gif Dauguma turi ir mazom fasuotem, po 65 ml pvz. - gera galimybe isbandyti per daug neinvestuojant 4u.gif Universaliausias is ju - ozkos pieno (tik deja, jo mazom pakuotem nera), kiek skaiciau atsiliepimus, tiko ivairiu tipu plaukams 4u.gif
KN sampunus dauguma peike, tik pora zmoniu gyre, as torejau poros meginukus, tai man nepatiko, labai plaukus vele schmoll.gif Kitu is tavo idetu nuorodu nebandziau ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 16, 19:30)
CIEL DAZUR:
1. dantu pasta su aloe, kad dantenas pastiprinti, nes pastaruoju metu daznai valantis kraujuoja
2. grozio valanti kauke su baltu moliu, nes cia isgirta tai uzsinorejau isbandyti
3. purskiamas aloe losjonas su rozemis, drekinimui odeles, vakarais nuprausus juo purksiu
4. sampunas su moliu riebiems plaukuciams, nes labai purina bei puikiai isplauna aliejines kaukes
5. plauku augima skatinantis losjonas , naudosiu pakaitom su Weledos rosmarinu vandeniu
Druide
tik sampunas su ozkos pienu, nes svelniai plauna, suteikia purumo, zvilgesio plaukuciams
Emeraude pieneli makiazui valyti....
siaip buvau apsisprendusi pirkti is Ciel dazur su aloe bet uzgriebiau si nes pagalvojau kad jei nepatiks man mamai perleisiu
kita savaite dar leksiu ten uzsipirksiu molio balto ir zalio, druska voniai jazminu kvapo, balzama turbut is ciel dazur bei losjona nuo pleiskanu is druide, taip pat tikiuosi rasta juodaja muilo pasta na ir vyriskiui savo kazka uzgriebsiu kai issiaiskinsiu ko jam reikia biggrin.gif ir aisku esu pasiruosusi dar porai visai neplanuotu pirkiniu, kaip visad blush2.gif  biggrin.gif

Oho, solidus sarasiukas thumbup.gif (jau galvojau as islaidi, bet tavo sarasas ispudingesnis lotuliukas.gif )

As irgi vakar apsiprekinau:
Ciel d'azur:
Plauku losjona (apsispresta po Rasmos atsiliepimu, kaip tik baigiau Weledos, bus proga palyginti)
Balzama plaukams (siandien jau isbandziau, pirmas ispudis tikrai geras)
Aloe geli (irgi jau isbandziau, patiko ir veidukui ir kunui, reikes eiti i senesnes temas paskaitineti, kur ten ji daugiau naudojat, nebepamenu ax.gif )
Druide:
Purity (i sandeliuka, dabar ilgam ramu rolleyes.gif )
Ozkos pieno (arba i sandeliuka, arba dovanai bus)
Feniqia pirmini muila (dovanai)

Ziuriu, kaip mes vakar Nimfali apyvarta pakelem lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif o ka manot apie weleda is iris serijos?raso kad tinka net ir riebiai odai
Atsakyti