Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

man kokosu nekemsa, o svietmedis kemsa.. nesuprasi biggrin.gif kol nepabandysi.
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 16, 18:18)
O gal kas gali palyginti KN aluno akmeneli ir Nimfali siuloma aluna? smile.gif ar jie kuo skirias? Nes nimfali pigiau ir plius dar nuolaida thumbup.gif  Ir isvis, ar tai nera kazkas panasaus kaip THAI? nes jis man nepadejo..

KN alūno akmenėlis šiuo metu laiku man pakankama apsauga, vasarą nesu jo naudojus. Iš tikrųjų tai dar iki galo nesupratau, ar pakankamai efektyvus, kai daugiau suprakaituoji, nes buvo atvejų, kai teko palakstyt daugiau ir viskas ok buvo, o kitą kartą ne, tai dar aiškinuos rolleyes.gif Thai esu turėjusi, bet jis man nepatiko, alūnas daug maloniau naudojas ir man pasirodė efektyvesnis. Nimfali nesu turėjus.
Atsakyti
Sveikos, gal zinote ar yra is naturalios kosmetikos koks kremukas,rudinantis palaipsniui ar kaip savaiminio idegio kremas? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo summergirl: 16 lapkričio 2009 - 22:27
QUOTE(summergirl @ 2009 11 16, 22:26)
Sveikos, gal zinote ar yra is naturalios kosmetikos koks kremukas,rudinantis palaipsniui ar kaip savaiminio idegio kremas?  smile.gif

Paskaityk kelis puslapius atgal...
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2009 11 16, 23:26)
KN alūno akmenėlis šiuo metu laiku man pakankama apsauga, vasarą nesu jo naudojus. Iš tikrųjų tai dar iki galo nesupratau, ar pakankamai efektyvus, kai daugiau suprakaituoji, nes buvo atvejų, kai teko palakstyt daugiau ir viskas ok buvo, o kitą kartą ne, tai dar aiškinuos  rolleyes.gif  Thai esu turėjusi, bet jis man nepatiko, alūnas daug maloniau naudojas ir man pasirodė efektyvesnis. Nimfali nesu turėjus.

Man tai reiketu tikrai stiprios apsaugos.. gal tada koki dezodoranta rinktis, kur vyrai naudoja doh.gif baisiai skamba, bet jei nekvapis tai manau jokio skirtumo, kad tik nebutu prakait kvapo unsure.gif

aciu uz atsakyma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 16, 23:07)
sveikos, ka patartumet mano odai kaip ir misri, linkusi i spuogus ir inkstirus smile.gif noreciau kremuko, toniko ir kazkokio valiklio 4u.gif

tokiai odelei manau tiktu dr. hauschkos cleansing cream arba Suki cukrinis prausiklis, Logonos metines putos, taip pat pavalymui reguliarios molio kaukes butu labai i nauda nes labai pravalytu odele, jei neturite problemu su kapilairais galite pagarinti irgi i nauda, na toniko nzn koki pasiulyti nes pati tik hidrolatus naudoju, na o kremukas bent man kaip irgi misriaodei labai tiko is hauschkos svaraininis, bet cia velgi labai individualu nes yra kam jis netiko ir nepatiko, manau pradziai galit isigyti meginuku 4u.gif siaip cia pasiuliau ka pati bandziusi ir turejusi galbut kazkas ka kito pasiulys 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal galite patarti, kaip žinoti ar kosmetikos priemonių sudėtyje aliejukai (kremai, losjonai) yra rafinuoti ar nerafinuoti g.gif Kai gryną aliejų perku - tai parašyta būna, o ant kremo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilaria: 17 lapkričio 2009 - 09:13
QUOTE(Ilaria @ 2009 11 17, 09:13)
Mergaitės, gal galite patarti, kaip žinoti ar kosmetikos priemonių sudėtyje aliejukai (kremai, losjonai) yra rafinuoti ar nerafinuoti g.gif

todėl ir perkame sertifikuotus kremus,kad būtume tikros dėl žaliavų kokybės mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 16, 22:07)
sveikos, ka patartumet mano odai kaip ir misri, linkusi i spuogus ir inkstirus smile.gif noreciau kremuko, toniko ir kazkokio valiklio 4u.gif

jei vilnietė, galėtum nueiti iki Stepono 6 ir nusipirkti pamėginimui Argital valomojo kremo (Summer jį labai išgyrė), man labai patikęs yra Hauschkos rožių light, antroje vietoje iš šio gamintojo - Ramintėlės minėtas svaraininis kremas. Kaip toniką gali naudoti mineralinį Rasos vandenį (bent jau man jis veiksmingas), hidrolatą hamamelių ar pasidairyti Nimfali, kur dabar didelės nuolaidos smile.gif O valiklio kokiom reikmėm tau reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 17 lapkričio 2009 - 09:27
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 16, 19:30)
...
Emeraude pieneli makiazui valyti....
...

o kuo tau Lavera Basis pienelis neitiko (maciau parduodi)? ax.gif
Atsakyti
Mergaites, man dar reikia jusu patarimo, katros firmos sampunai geriausi? plaukai dazyti.Ar sie ECO produktai geri?
http://www.nikovita.lt/products.php
ar geriau is siu rinktis?
http://www.kvapunama...giski sampunai/
ar siuos?
http://www.naturala....-priemones.html
sie?
http://www.lacure-lt...eid/482/clear/1
ar florame?, tik , kad florame labai jau brangus sampunai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 17 lapkričio 2009 - 10:27
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 17, 10:20)
Mergaites, man dar reikia jusu patarimo, katros firmos sampunai geriausi? plaukai dazyti.Ar sie ECO produktai geri?
http://www.nikovita.lt/products.php

Turiu kremuka veidui sios linijos, paprastas nieko imantraus, bet kasdieniam naudojimui geras ir kaina labai nesikandzioja, skalsus
Turejau ir sampuna, reikejo naudoti ir kondicionieriu, taupiai naudojasi, kadangi tai buvo mano pirmas naturalus sampunas, dabar norisi isbandyti ir kitu firmu, gal rasiu ta vieninteli ir nepakartojama ax.gif Bet jei kitu firmu nebutu, kartociau, o gal ir kartosiu kada ateity
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 11 17, 11:37)
Turiu kremuka veidui sios linijos, paprastas nieko imantraus, bet kasdieniam naudojimui geras ir kaina labai nesikandzioja, skalsus
Turejau ir sampuna, reikejo naudoti ir kondicionieriu, taupiai naudojasi, kadangi tai buvo mano pirmas naturalus sampunas, dabar norisi isbandyti ir kitu firmu, gal rasiu ta vieninteli ir nepakartojama ax.gif Bet jei kitu firmu nebutu, kartociau, o gal ir kartosiu kada ateity

kremuka (losjonas veidui) ir as turiu, man taip pat patinka, dairausi sampuno ir pasimeciau gausoje smile.gif cia mergaites kai kurios gerai nusimano, daug ka meginusios, todel ir prasau patarimo 4u.gif
Atsakyti