QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 15, 23:32)
gizma, po Tavo atsiliepimo apie mano muila su silku (neziurint to, kad vonioje muilu kaip ir uztektu
), ta pacia diena turejau isbandyti sita
mane labai nustebino tai, kad rasei, jog islieka kvapas ant odos. tokio dalyko su muilais nebuvau pastebejus. (prisipazistu, daug netyrinejau.. nes man atrode savaime suprantamas dalykas, kad prausikliu kvapai ant odos neissilaiko. )
situo eteriniu misiniu kvepinau muila pirma karta, tai po Tavo zinutes negalejau atsispirt pagundai ji pabandyt. ta pacia diena nusiprausiau, po to save uostinejau
, bet nieko nepastebejau
tiesa, pliusa uzdejau silkui - puta man laaabai patiko
kita diena vel issimaudziau ir jau nebesiuosciau
mazdaug po 6 val po duso, atsigulus, pastebejau, kad oda kvepia milo kvapu
aisku, labai subtiliai, bet tikrai juntamai. zodziu, uzdejau dar pliusa ir tam eteriniu misiniui.
man atrodo, tas dalykas labai priklausys, kokie eteriniai naudoti. vieni labai linke nugaruoti - tai jie greit isgaruoja ir is muilo ir nuo odos. o kiti geriau issilaiko.
labai aciu uz pastebejima
Zinok, cia ne mano vienos nuomone. Savaitgali turejome sveciu, tai irgi isgirdau tokiu komentaru - kvapas islieka ant odos. Na, aisku, cia priklauso nuo zmogaus, kaip mes ta kvapa jauciame ir kaip ilgai. Bet esu be proto patenkinta siuo muilu
- tokio svelnaus (turiu omeny kaip audinys) muilo nesu turejus. Dar tiesa, koki dalyka pastebejau - tau nebega nuo muilo rudas vanduo
Ar cia man taip atrodo, ar prausiantis tikrai bega toks biski spalvotas vanduo
Na, cia nieko tokio, gal taip turi buti.
Dar pasakysiu, kad pradejus studijuoti (
mokausi dabar farmacija), turesiu toki dalyka kaip kosmetologija. Siandien gavau uzrasus - tai vaje vaje
kokiu pievu prirasyta. Koks geras odai PEG, PPG ir pan. Vienu zodziu, bus ko destytojo paklausinet ir isgirsti komentarus apie naturalia kosmetika.