Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 16, 15:58)
Kad man atrodo, jog Nimfalyje nebėra jau Druide populiariųjų plaukų priež. priemonių, kiek žiūrėjau kainioraštį... Gal kas buvo ir pakomentuos? 4u.gif Nes toks jausmas, kad viską, kas likę, išparduot nori.

Nimfali turi VISAS Druide plauku prieziuros priemones thumbup.gif
ir visus miniukus rodos, zodziu sastatas prekiu asortimento pilnas ir viskas su nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas,
aš toliau pildau savo lentynėlę natūralia kosmetika, šį kartą nusipirkau kokosų nerafinuotą aliejų. Koks dieviškas kvapas wub.gif Ir abrikosų kauliukų nerafinuotą aliejuką. Viskas iš biokosmetikos akademijos. Su kokosais tepu kūną, o su abrikosų - veidą. Kol kas tinka ir patinka.

Norėjau pasiklausti, o Logonos , Laveros produkcija irgi iš nerafinuotų aliejų g.gif
Pradėjau kreiptį į tai dėmesį,atidžiau skaityti, nes pasirodo tas migdolų aliejus, kurį ankščiau pirkau - rafinuotas, nors jis man tinka ir patinka blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Madam Butterfly @ 2009 11 16, 14:48)
merginos, kokį savaiminį kremą ar kremą su spalva veidui galėtumet patarti iš nat. kosmetikos gamintojų?

Aš turiu Laveros su morkom, jis tokį gesvai rusvą atspalvį suteikia veidui, bet nežinau ar man jis patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 16, 14:22)
O man Ciel d'azur pasta su moliu tokia neypatinga, siuo metu naudoju metine, tai truksta gaivos, skonio ji praktiskai neturi, gerai valo tik uzlasinus EA, prisipirkau, tai sunaudosiu, vyras naudoti atsisake, jam Weledos druskine nepakeiciama  ax.gif

QUOTE(pepkė @ 2009 11 16, 14:22)
As turiu su citrina (ir dar su metomis laukia sandeliuke), tai man neypatingai, isivaizduok, kad dantis valai su moliu ir citrinos EA, siaip man is citrinines gaivos kaip ir uztektu, bet ji jautriems dantims visgi nelabai tinkama  verysad.gif  ax.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 16, 14:25)
Taip, užtat su alijošium man geresnė, nes ten mėtų nemažai, tai jaučiasi tą gaiva. Bet ir su moliu patinka  ax.gif O Weledos druskinė tai numero uno pas mus  biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 11 16, 14:27)
labai geri biggrin.gif Turiu su šalaviju, labai gerai nuvalo. Na bet jei EA užlašinu ant viršaus, tai uh, kaip macnu pasidaro biggrin.gif
Papildyta:
ne, nėra  lotuliukas.gif

Na visai dabar pasimečiau doh.gif nebežinau, ką pirkt biggrin.gif
Papildyta:
Holos Weledos duškė su levandomis 14 lt blink.gif
Bet, jei kas pirksit, pažiūrėkit galiojimo laiką ! Kai aš už 20 lt pirkau, galiojimas 3 mėn bebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 15, 23:32)
gizma, po Tavo atsiliepimo apie mano muila su silku (neziurint to, kad vonioje muilu kaip ir uztektu  doh.gif ), ta pacia diena turejau isbandyti sita  biggrin.gif
mane labai nustebino tai, kad rasei, jog islieka kvapas ant odos. tokio dalyko su muilais nebuvau pastebejus. (prisipazistu, daug netyrinejau.. nes man atrode savaime suprantamas dalykas, kad prausikliu kvapai ant odos neissilaiko. )

situo eteriniu misiniu kvepinau muila pirma karta, tai po Tavo zinutes negalejau atsispirt pagundai ji pabandyt. ta pacia diena nusiprausiau, po to save uostinejau  biggrin.gif , bet nieko nepastebejau  unsure.gif tiesa, pliusa uzdejau silkui - puta man laaabai patiko  ax.gif
kita diena vel issimaudziau ir jau nebesiuosciau  biggrin.gif mazdaug po 6 val po duso, atsigulus, pastebejau, kad oda kvepia milo kvapu  bigsmile.gif aisku, labai subtiliai, bet tikrai juntamai. zodziu, uzdejau dar pliusa ir tam eteriniu misiniui.
man atrodo, tas dalykas labai priklausys, kokie eteriniai naudoti. vieni labai linke nugaruoti - tai jie greit isgaruoja ir is muilo ir nuo odos. o kiti geriau issilaiko.
labai aciu uz pastebejima  mirksiukas.gif

Zinok, cia ne mano vienos nuomone. Savaitgali turejome sveciu, tai irgi isgirdau tokiu komentaru - kvapas islieka ant odos. Na, aisku, cia priklauso nuo zmogaus, kaip mes ta kvapa jauciame ir kaip ilgai. Bet esu be proto patenkinta siuo muilu wub.gif - tokio svelnaus (turiu omeny kaip audinys) muilo nesu turejus. Dar tiesa, koki dalyka pastebejau - tau nebega nuo muilo rudas vanduo biggrin.gif Ar cia man taip atrodo, ar prausiantis tikrai bega toks biski spalvotas vanduo g.gif Na, cia nieko tokio, gal taip turi buti.
Dar pasakysiu, kad pradejus studijuoti (mokausi dabar farmacija), turesiu toki dalyka kaip kosmetologija. Siandien gavau uzrasus - tai vaje vaje doh.gif kokiu pievu prirasyta. Koks geras odai PEG, PPG ir pan. Vienu zodziu, bus ko destytojo paklausinet ir isgirsti komentarus apie naturalia kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 16, 13:57)
Sakyciau nuo Druide detangling gal dar labiau  ax.gif  labai skalsus siaip
Druide  rolleyes.gif

O kokie tavo plaukai?
Man tai visai nepatiko Druide detangling. schmoll.gif Galvojau pur&pure bus geresnis, bet deja.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 16, 15:16)

Beje, kokie atsiliepimai apie dantų pasta su moliu Ciel D'azur? Kokių skonių esate turėjusios?  rolleyes.gif galvojau pirkti Urtekram su žaliąja arbata, nes jau už poros savaičių kaip ir reikėtų, bet va tos nuolaidos  biggrin.gif

Man su moliu nelabai patiko. ax.gif Bet su alijosium tai tikrai pirkciau dar karta. Gaivi tokia. Megstu tureti dvi pastas vienu metu, tai baigus molio nusipirkau weledos zalia, su zolytem.Ji kaip gelis, likau patenkinta. Pastebejau,kad vel gryzau prie metu. biggrin.gif Jei palygint weledos su ciel d'azur, tai skoniai panasus, gal weledos aitresne, bet bet putoja maziau. wink.gif

bryyla, esu turejusi Madaros naktini krema.Labai skaniai kvepia, taip saldziai. wub.gif Bet as ji naudojau dienai, tai reikdavo visai nedaug, nes jis riebesnis, bet palyginus lengvas kaip naktinis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 11 16, 14:22)
Zinok, cia ne mano vienos nuomone. Savaitgali turejome sveciu, tai irgi isgirdau tokiu komentaru - kvapas islieka ant odos. Na, aisku, cia priklauso nuo zmogaus, kaip mes ta kvapa jauciame ir kaip ilgai. Bet esu be proto patenkinta siuo muilu wub.gif  - tokio svelnaus (turiu omeny kaip audinys) muilo nesu turejus. Dar tiesa, koki dalyka pastebejau - tau nebega nuo muilo rudas vanduo biggrin.gif Ar cia man taip atrodo, ar prausiantis tikrai bega toks biski spalvotas vanduo g.gif Na, cia nieko tokio, gal taip turi buti.
Dar pasakysiu, kad pradejus studijuoti (mokausi dabar farmacija), turesiu toki dalyka kaip kosmetologija. Siandien gavau uzrasus - tai vaje vaje doh.gif kokiu pievu prirasyta. Koks geras odai PEG, PPG ir pan. Vienu zodziu, bus ko destytojo paklausinet ir isgirsti komentarus apie naturalia kosmetika.

kaip gerai 4u.gif

aha, ir as pastebejau, kad siek tiek dazo raudonas ir ruzavas moliai. jie gali isvis stipriai dazyti, tai stengiaus nepadauginti. bet visai mazai irgi nesinori deti, juk noris efekto smile.gif

kaip idomu, farmacija bigsmile.gif
Atsakyti
O gal kas gali palyginti KN aluno akmeneli ir Nimfali siuloma aluna? smile.gif ar jie kuo skirias? Nes nimfali pigiau ir plius dar nuolaida thumbup.gif Ir isvis, ar tai nera kazkas panasaus kaip THAI? nes jis man nepadejo..
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 16, 16:23)
O kokie tavo plaukai?
Man tai visai nepatiko Druide detangling. schmoll.gif Galvojau pur&pure bus geresnis, bet deja.

Mano naturalus, iki smakro, linke riebaluotis ir prisiploti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 16, 17:21)
Mano naturalus, iki smakro, linke riebaluotis ir prisiploti  ax.gif

Tavo pats plaukas turbut slidus?

Koks skirtingas poveikis skirtingiems plaukams. smile.gif

As siandien pirma karta gavau meginuku SP. Labai smalsu buvo isbandyti Essential care roziu krema. Dabar galesiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 16, 15:30)
bryyla, esu turejusi Madaros naktini krema.Labai skaniai kvepia, taip saldziai. wub.gif Bet as ji naudojau dienai, tai reikdavo visai nedaug, nes jis riebesnis, bet palyginus lengvas kaip naktinis. 4u.gif

Beje, o kur pirkai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 16, 17:36)
Beje, o kur pirkai?  smile.gif

Sarmoje, kiek atsimenu, visas madaros priemones ten pirkau. g.gif
Kaip tik pries kelias dienas pirkau maitinamaji kuno krema.Galvojau pirkt drekinamaji, bet konsistencija beveik tokia pati,tik kvapas pasirode malonesnis maitinamojo.Jau buvau issiilgus kremo. rolleyes.gif Zadejau laveros pirkt, bet kad jau labai reikejo kremo,nelaukiau.
Atsakyti