Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 11 16, 15:16)
Beje, kokie atsiliepimai apie dantų pasta su moliu Ciel D'azur? Kokių skonių esate turėjusios?  rolleyes.gif galvojau pirkti Urtekram su žaliąja arbata, nes jau už poros savaičių kaip ir reikėtų, bet va tos nuolaidos  biggrin.gif

As turiu su citrina (ir dar su metomis laukia sandeliuke), tai man neypatingai, isivaizduok, kad dantis valai su moliu ir citrinos EA, siaip man is citrinines gaivos kaip ir uztektu, bet ji jautriems dantims visgi nelabai tinkama verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 16, 15:22)
O man Ciel d'azur pasta su moliu tokia neypatinga, siuo metu naudoju metine, tai truksta gaivos, skonio ji praktiskai neturi, gerai valo tik uzlasinus EA, prisipirkau, tai sunaudosiu, vyras naudoti atsisake, jam Weledos druskine nepakeiciama  ax.gif

Taip, užtat su alijošium man geresnė, nes ten mėtų nemažai, tai jaučiasi tą gaiva. Bet ir su moliu patinka ax.gif O Weledos druskinė tai numero uno pas mus biggrin.gif

O ožkų šampūno litrinio butelio nebūna? Tik 250 ml?

Beje, Pepke, ar ne tu klausei apie vitality šampūną? Tai vat nepastebėjau, kad sausintų plauką, atrodo plaukai gražiai pirmą dieną, bet labai jau jis man nesimuilina ir netaupiai naudojasi, ko nepasakysiu apie ožkas. Taigi ožkoms pliusas, o vitality turbūt daugiau nepirksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 16 lapkričio 2009 - 14:27
QUOTE(bryyla @ 2009 11 16, 15:16)
Beje, kokie atsiliepimai apie dantų pasta su moliu Ciel D'azur? Kokių skonių esate turėjusios?  rolleyes.gif

pradejau naudot su citrina ax.gif dar negaliu pasakyt tvirtos nuomones, valiausi dar gal tik trejeta kartu. siaip gana malonus citrinu skonis smile.gif bet vat tas svarumo pojutis kaip kad buna po weledos druskines, tai ne toks geras.
Atsakyti
O koks Druide šampūnas tiktų mano plaukams? 4u.gif

Ilgis žemiau pečių, anksčiau plaudavau kažkur 2 kartus per savaitę (kas 3 dienas), dabar nuo Laveros pasiriebaluoja greičiau , sakyčiau galiukai sausoki (skilinėja, nors reguliariai pakerpu), o šaknys, sakyčiau vidutinės (porą dienų tikrai gerai atrodau).
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 16, 14:16)
O iš kur tu pirkai?  smile.gif kiek maždaug į vonią beri?
Ir labai įdomu, ar druska nesausina odos?  g.gif

Beje, kokie atsiliepimai apie dantų pasta su moliu Ciel D'azur?

Operos vaistinėje 4u.gif Porą saujų vienam kartui, dar į indelį esu jos atsidėjusi manikiūrams visoems, man su ja labai patinka mirkyti rankas smile.gif Man ji odos nesausina, bet kad ją apskritai mažai kas sausina smile.gif

labai geri biggrin.gif Turiu su šalaviju, labai gerai nuvalo. Na bet jei EA užlašinu ant viršaus, tai uh, kaip macnu pasidaro biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 16, 14:25)
O ožkų šampūno litrinio butelio nebūna? Tik 250 ml?

ne, nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje, merginos, dėl ea lašinimo ant dantų pastų. Rinkausi čia neseniai droge šepetėlį ir ant vieno perskaičiau įspėjimą, kad nenaudoti su ea, nes gali paveikti tą plastmasę blink.gif Žodžiu, turėkit omeny, kad ne visiems šepetėliams tinka.
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 16, 15:25)
Beje, Pepke, ar ne tu klausei apie vitality šampūną? Tai vat nepastebėjau, kad sausintų plauką, atrodo plaukai gražiai pirmą dieną, bet labai jau jis man nesimuilina ir netaupiai naudojasi, ko nepasakysiu apie ožkas. Taigi ožkoms pliusas, o vitality turbūt daugiau nepirksiu.

aš klausiau smile.gif na matyt plaukas skirtingas, nors vaizdas plaukų būna geras, o vat kad netaupus tai tikrai, aš irgi nepirkčiau schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 16, 14:28)
nenaudoti su ea, nes gali paveikti tą plastmasę  blink.gif  Žodžiu, turėkit omeny, kad ne visiems šepetėliams tinka.

niekad nesu mačiusi tokio įspėjimo, o perku tikrai neblogus šepetėlius g.gif Man EA tik labai suminkština šerelius ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 16, 15:37)
niekad nesu mačiusi tokio įspėjimo, o perku tikrai neblogus šepetėlius  g.gif Man EA tik labai suminkština šerelius ir viskas smile.gif

Manau, priklauso, iš ko pagaminta. Gal daugumai šepetėlių ir nekenkia, tai ant jų nerašo g.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 11 16, 15:27)
ne, nėra  lotuliukas.gif

Juokas jai biggrin.gif
Atsakyti
merginos, kokį savaiminį kremą ar kremą su spalva veidui galėtumet patarti iš nat. kosmetikos gamintojų?
Atsakyti
Kad man atrodo, jog Nimfalyje nebėra jau Druide populiariųjų plaukų priež. priemonių, kiek žiūrėjau kainioraštį... Gal kas buvo ir pakomentuos? 4u.gif Nes toks jausmas, kad viską, kas likę, išparduot nori.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 16, 15:51)
dabar tai juokas, bet kai pati ieškojau, tai liūdna buvo, kad būtent šito šampūno nėra po litrą  drinks_cheers.gif

Aha, as irgi ziurejau, uzsipirkciau 1 l - ilgam pamirsciau, kad reikia rolleyes.gif

Galetu ir po 4 l buti, - greitai atsirastu susikooperuokanciu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 16, 13:50)
Gal kuri pirkot is Ciel d'azur savo brangiausiam losjona po skutimosi ir galetu parasyti atsiliepima  4u.gif

Niekas nelepina savo vyru? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 16, 15:58)
Kad man atrodo, jog Nimfalyje nebėra jau Druide populiariųjų plaukų priež. priemonių, kiek žiūrėjau kainioraštį... Gal kas buvo ir pakomentuos? 4u.gif Nes toks jausmas, kad viską, kas likę, išparduot nori.

As kai buvau, - jie buvo naujai prekes uzsiveze, tai plauku priez.priemoniu atrodo visu turejo 4u.gif Kas siandien buvo, parasykit kaip situacija?
Atsakyti