Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 11 16, 12:47)
katuti, matau vis dar neįkirtai kad CUP'e ecoeco parduotuvės jau nėra biggrin.gif Ji dabar tik Mindaugo maximoje ir pašilaičiuose, ten liko tik Boutique, kuri dar yra ir Oze mirksiukas.gif

VCUP atsidare toks stendas ekologiskos kosmetikos, treciam aukste priesais lifta, vakar buvau, tai zmoniu daug, kazkaip grudasi visi, tiesiog nemalonu net prieiti, kazkokia "lafke" doh.gif man labai patiko VCUP penktame aukste esanti krautuvele, gaila kad uzdare verysad.gif

Beje, as katik is Nimfali, nusipirkau Ciel D'Azur sampuna normaliems plaukams ir
Ciel D'Azur dantu pasta su moliu ir su salaviju bigsmile.gif

Perkant uz 50 Lt ir daugiau leidzia is tokio raudono kaledinio maiselio traukti dovanele, o tai butu Druide miniukai kuno, plauku priemoniu po 65 ml, gal ir dar ko nors ten yra, nezinau, paslaptis, ziuret vidun neleido:hihihi: as istraukiau bekvapes vonios putas ir labai apsidziaugiau, isilasinsiu savo mylimo frankincenso EA ir sau smagiai maudysiuos nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 16 lapkričio 2009 - 12:59
Gal kuri pirkot is Ciel d'azur savo brangiausiam losjona po skutimosi ir galetu parasyti atsiliepima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 16, 13:44)

Nuo abieju vienodai papure, ar nuo kazkurio labiau?  4u.gif

Sakyciau nuo Druide detangling gal dar labiau ax.gif labai skalsus siaip
Druide rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 16, 12:09)
o šiaip tai ne mano reikalas aiškintis jų verslo filosofiją, tą turi padaryti konsultantės, vadybininkės, o ne vedžioti už nosies tongue.gif Anyway, kita mano stotelė bus Žaliažalia Stepone, o ne jie biggrin.gif

Ne apie verslo filosofijas tau norėjau pasakyti, o tai jog rašai, kad jie gali siųsti į Mindaugo maximą, bet ten juk ne jų filialas mirksiukas.gif

Dar norėjau paklausti kiek mokėjai savaitgalį ozo vaistinėje už NS neutralų šampūną? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 16 lapkričio 2009 - 13:00
QUOTE(ernesin @ 2009 11 16, 12:59)
Ne apie verslo filosofijas tau norėjau pasakyti, o tai jog rašai, kad jie gali siųsti į Mindaugo maximą, bet ten juk ne jų filialas  mirksiukas.gif

Dar norėjau paklausti kiek mokėjai savaitgalį ozo vaistinėje už NS neutralų šampūną? smile.gif

man informacijoje aiškino kitaip truputį, bet ne esmė wink.gif Esmė, kad pačios konsultantės toje salelėje nežino, kuo jos prekiaus, o kuo ne smile.gif

pigiai, žinok - vienas buteliukas pas juos kainuoja 16,7 LT, dar kažkiek su centais. Tai savaitgalį su 20 proc. nuolaida Saluks'e už du butelius sumokėjom apie 26 litus thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, o nimfalyje viskam nuolaidos ar tik kaip kam? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 16, 14:51)
Merginos, o nimfalyje viskam nuolaidos ar tik kaip kam? ax.gif

Viskam viskam mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas naodojote Madaros atnaujinantį veido kremą nakčiai? kokie atsiliepimai?
Kur pigiausiai galima įsigyti Madaros kosmetikos? g.gif

Beje, nesulaukiau atsakymo dėl druskų... Ar galima naudoti paprastą stambiagrūdę su jodu voniai? Ka jūs naudojate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 16, 13:55)
Beje, nesulaukiau atsakymo dėl druskų... Ar galima naudoti paprastą stambiagrūdę su jodu voniai? Ka jūs naudojate?  smile.gif

manau, kad galima 4u.gif Aš turiu dar likutį Negyvosios jūros druskos, ją ir naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 16, 14:03)
manau, kad galima  4u.gif Aš turiu dar likutį Negyvosios jūros druskos, ją ir naudoju smile.gif

O iš kur tu pirkai? smile.gif kiek maždaug į vonią beri?
Ir labai įdomu, ar druska nesausina odos? g.gif
Papildyta:
Beje, kokie atsiliepimai apie dantų pasta su moliu Ciel D'azur? Kokių skonių esate turėjusios? rolleyes.gif galvojau pirkti Urtekram su žaliąja arbata, nes jau už poros savaičių kaip ir reikėtų, bet va tos nuolaidos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 16, 15:16)
O iš kur tu pirkai?  smile.gif kiek maždaug į vonią beri?
Ir labai įdomu, ar druska nesausina odos?  g.gif
Papildyta:
Beje, kokie atsiliepimai apie dantų pasta su moliu Ciel D'azur? Kokių skonių esate turėjusios?  rolleyes.gif galvojau pirkti Urtekram su žaliąja arbata, nes jau už poros savaičių kaip ir reikėtų, bet va tos nuolaidos  biggrin.gif

Man su moliu patinka, esu bandžius rozmarinų ir gal čiobrelių, nepamenu tiksliai. Skani, maloni, bet dar labiau patiko su alijošium smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 16, 15:16)
O iš kur tu pirkai?  smile.gif kiek maždaug į vonią beri?
Ir labai įdomu, ar druska nesausina odos?  g.gif
Papildyta:
Beje, kokie atsiliepimai apie dantų pasta su moliu Ciel D'azur? Kokių skonių esate turėjusios?  rolleyes.gif galvojau pirkti Urtekram su žaliąja arbata, nes jau už poros savaičių kaip ir reikėtų, bet va tos nuolaidos  biggrin.gif

O man Ciel d'azur pasta su moliu tokia neypatinga, siuo metu naudoju metine, tai truksta gaivos, skonio ji praktiskai neturi, gerai valo tik uzlasinus EA, prisipirkau, tai sunaudosiu, vyras naudoti atsisake, jam Weledos druskine nepakeiciama ax.gif
Atsakyti